SHK Hodonín – Havlíčkův Brod 1:4 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
1:4 (0:1, 1:3, 0:0)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Pátek 13.12.2013, 18:30 • Zimní stadion TEZA Hodonín • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Zápas je u konce. V závěrečné části jsme branku neviděli, a tak slaví Rebelové výhru 4:1.

    Z Hodonína se s vámi loučí Richard Wagner. Na počtenou!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:01
    Drtiči vyhodili kotouč znovu až ke kase hájené Dominika Nahodila, ale domácímu celku se pak povedlo i ubránit modrou lajnu.
     
    58:25
    Hodonín vyhodil kotouč daleko od své kasy. Rebelové se nedostali k další střele, a tak zůstává Klofáčova rána zatím jedinou.
     
    57:51
    Rostislav Klofáč ostře vypálil od modré čáry, ale jeho pokus proletěl jen o malý kousek vedle Štěpanovského branky.
     
    57:34
    Před kasou Dominika Nahodila vznikla mela. Za Rebely jde ven Jan Krajcigr (HBR) za hrubost a za Hodonín Jiří Kauš (HOD) 2+2 minuty za hrubost a napadení.
     
    57:19
    Hosté z Vysočiny se výborně brání a nepouštějí soupeře do žádné střely. Třetina běží rychle a domácím tak moc času již nezbývá.
     
    56:45
    Havlíčkobrodští hokejisté znovu vyhodili kotouč až ke kase, kterou hájí maskovaný muž Hodonína.
     
    55:55
    Rebelové dokázali vyhodit kotouč za branku domácích a šetří tak čas z Jelínkova trestu.
     
    55:34
    Drtiči budou hrát přesilovou hru. Jan Jelínek (HBR) dostal trest za sekání.
     
    54:41
    Havlíčkův Brod se dostal před brankáře domácích, ale Tomáš Cejpek svou střelou trefil jen beton připraveného Adama Štěpanovského.
     
    53:14
    Jan Prčík se po nahrávce z levého křídla dostal mezi kruhy ke střele. Jeho rána ale skončila jen na betonech připraveného Dominika Nahodila.
     
    52:41
    Domácí celek se znovu tlačil před branku soupeře. Nejprve nepřehodil Nahodilův položený beton a následně jim byl odpískán ofsajd.
     
    51:48
    Rebelové se chvilku tlačili před Adama Štěpanovského, ale nedokázali se procpat do střely. Domácí pak na druhé straně jen nahodili.
     
    50:15
    Jaromír Přichystal se dostal po levém křídle do útočné třetiny, ale Dominika Nahodila ohrozit nedokázal, jelikož byl od puku odstaven.
     
    49:28
    Lukáš Křížek kombinoval ve spolupráci s Martinem Polákem a Michalem Přibylem, ale vytáhlý útočník ve službách rebelů pálil mimo.
     
    48:25
    Tomáš Cejpek se dostal společně s Davidem Buškem po pravém křídle do šance, ale střela druhého jmenovaného skončila jen na obráncovi soupeře.
     
    47:35
    Havlíčkobrodští dostávají znovu kotouč až ke kase, kterou hájí gólman Drtičů. Z trestu hostů moc již nezbývá, a tak to vypadá, že se ubrání.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 36. Ling (Kauš) – 12. Kraučuk (Abbrent, Cejpek), 21. Abbrent (Kraučuk, Klofáč), 32. Kraučuk (Polák), 37. Klofáč


    SHK Drtiči Hodonín: Sojka (32. Štěpanovský) – Andrýsek, Hrachovský, Weber, Hložánek, Větříšek, Ling "A", Kauš, Prčík, Přichystal, Obrtlík, Stanislav, Helísek "C", Schenel, Kovařík.
    Trenér: Patrik Weber.

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Nahodil (Kekula) – Suchý, Lacina, Bancíř, Krajcigr, Mendl, Klofáč, Bušek, Vacek – Jelínek, Kraučuk, Abbrent, Křížek, Kořenář, Cejpek, Polák, Semrád, Přibyl.
    Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.

    Rozhodčí: Lukáš Klimecký – David Valentík, Petr Velinský

    Diváci: 47
    bahis siteleri