SHK Hodonín – Havlíčkův Brod 1:4 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
1:4 (0:1, 1:3, 0:0)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Pátek 13.12.2013, 18:30 • Zimní stadion TEZA Hodonín • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Zápas je u konce. V závěrečné části jsme branku neviděli, a tak slaví Rebelové výhru 4:1.

    Z Hodonína se s vámi loučí Richard Wagner. Na počtenou!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:01
    Drtiči vyhodili kotouč znovu až ke kase hájené Dominika Nahodila, ale domácímu celku se pak povedlo i ubránit modrou lajnu.
     
    58:25
    Hodonín vyhodil kotouč daleko od své kasy. Rebelové se nedostali k další střele, a tak zůstává Klofáčova rána zatím jedinou.
     
    57:51
    Rostislav Klofáč ostře vypálil od modré čáry, ale jeho pokus proletěl jen o malý kousek vedle Štěpanovského branky.
     
    57:34
    Před kasou Dominika Nahodila vznikla mela. Za Rebely jde ven Jan Krajcigr (HBR) za hrubost a za Hodonín Jiří Kauš (HOD) 2+2 minuty za hrubost a napadení.
     
    57:19
    Hosté z Vysočiny se výborně brání a nepouštějí soupeře do žádné střely. Třetina běží rychle a domácím tak moc času již nezbývá.
     
    56:45
    Havlíčkobrodští hokejisté znovu vyhodili kotouč až ke kase, kterou hájí maskovaný muž Hodonína.
     
    55:55
    Rebelové dokázali vyhodit kotouč za branku domácích a šetří tak čas z Jelínkova trestu.
     
    55:34
    Drtiči budou hrát přesilovou hru. Jan Jelínek (HBR) dostal trest za sekání.
     
    54:41
    Havlíčkův Brod se dostal před brankáře domácích, ale Tomáš Cejpek svou střelou trefil jen beton připraveného Adama Štěpanovského.
     
    53:14
    Jan Prčík se po nahrávce z levého křídla dostal mezi kruhy ke střele. Jeho rána ale skončila jen na betonech připraveného Dominika Nahodila.
     
    52:41
    Domácí celek se znovu tlačil před branku soupeře. Nejprve nepřehodil Nahodilův položený beton a následně jim byl odpískán ofsajd.
     
    51:48
    Rebelové se chvilku tlačili před Adama Štěpanovského, ale nedokázali se procpat do střely. Domácí pak na druhé straně jen nahodili.
     
    50:15
    Jaromír Přichystal se dostal po levém křídle do útočné třetiny, ale Dominika Nahodila ohrozit nedokázal, jelikož byl od puku odstaven.
     
    49:28
    Lukáš Křížek kombinoval ve spolupráci s Martinem Polákem a Michalem Přibylem, ale vytáhlý útočník ve službách rebelů pálil mimo.
     
    48:25
    Tomáš Cejpek se dostal společně s Davidem Buškem po pravém křídle do šance, ale střela druhého jmenovaného skončila jen na obráncovi soupeře.
     
    47:35
    Havlíčkobrodští dostávají znovu kotouč až ke kase, kterou hájí gólman Drtičů. Z trestu hostů moc již nezbývá, a tak to vypadá, že se ubrání.
     
    46:59
    Rebelové dostali kotouč až k brance Adama Štěpanovského a Jan Jelínek tam podržel hrací gumu před brankou soupeře.
     
    46:03
    Vojtěch Stanislav napřáhl na modré čáře a jeho střela skončila jen mezi betony brankáře Havlíčkova Brodu, který podržel kotouč a přerušil hru.
     
    45:43
    Z levého křídla to zkusil tvrdou ranou Erik Hložánek, ale trefil jen obránce a následně byl faulován Janem Krajcigrem (HBR). ten sedí za podražení.
     
    44:13
    David Bušek projel ze středního pásma až před kasu soupeře a jeho střela z prvého kruhu skončila jen v lapačce připraveného brankáře Adama Štěpanovského.
     
    43:23
    Dominik Suchý poslal kotouč expresní zásilkou přímo ke kase Adama Štěpanovského, kde jej sbírají Drtiči.
     
    43:10
    A nakonec se na pravém kruhu dostali ke střele. Dominik Nahodil toho sice moc neviděl, ale nakonec podržel puk v lapačce.
     
    42:55
    Výborný Michal Semrád vystihl rozehrávku obránců na modré čáře a dostal kotouč do střední třetiny. Domácí tak musí začít od začátku.
     
    42:43
    Ondřej Hrachovský vypálil od modré čáry, ale jeho střelu zablokoval Jakub Abbrent do ochranné sítě. Buly před brankou Dominika Nahodila.
     
    42:17
    Jan Vacek (HBR) jde znovu na trestnou lavici. Rozhodčí jej vykazuje za hákování, které bylo evidentní.
     
    41:22
    V samotném závěru oslabení se hostujícímu celku podařilo vyhodit kotouč daleko od jejich branky. Rebelové se ubránili.
     
    40:31
    Roman Helísek napřáhl na modré čáře, ale trefil jen obránce, který stál před ním. Puk se dostal až k brance, kterou hájí Adam Štěpanovský.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Dnešní utkání sleduje 47 diváků + 2 blondýnky.
     
    Rebelové se ve druhé části rozstříleli a po trefách Jakubů Abbrenta s Kraučukem se dostali do vedení 3:0. Pak ale zachyboval gólman Nahodil a Ondřej Ling jej pokořil střelou do prázdné. Hostům ale vrátil jejich náskok Rostislav Klofáč.

    Závěrečné dějství začne cca ve 20:01.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    Jaromír Přichystal ještě vypálil od modré čáry, ale jeho pokus skončil jen na betonech připraveného Dominika Nahodila. Následný závar vyřešila hostující obrana rázným odpálením puku.
     
    39:34
    Havlíčkův Brod bude hrát znovu oslaben o jednoho hráče v poli. Jan Vacek (HBR) obdržel dvě minuty za sekání.
     
    39:24
    Rebelové nahodili puk z bránu a následný výhoz domácího obránce skončil po odrazu od Lukáše Křížka mimo kluziště.
     
    38:40
    Zakázané uvolnění hostujícího celku. Předtím se nepodařilo projít do střely Janu Vackovi.
     
    37:41
    Na druhé straně se na pravém kruhu dostal ke střele Viktor Schenel, ale jeho zakončení skončilo jen v bleskové lapačce Dominika Nahodila, jenž tak napravil své zaváhání.
     
    36:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jenže hosté z Vysočiny vrací bleskově úder a opět vedou o tři branky! ROSTISLAV KLOFÁČ zachytil vyhození Samuela Kovaříka a proskočil mezi obránci jako laň. Nakonec jeho průnik skončil až za zády Adama Štěpanovského. Bez asistence.
     
    35:34
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonín snižuje na 1:3, ale měl to díky chybě brankáře Havlíčkova Brodu! Dominik Nahodil si sklepl nahození Jiřího Kauše od modré čáry nešťastně jen před sebe, kde dorazil puk za jeho záda ONDŘEJ LING, který už trefil jen prázdnou klec! Asistence: Jiří Kauš.
     
    35:28
    Na druhé straně se opět musel činit Dominik Nahodil, který podržel ve své výstroji střelu z levého kruhu. Přerušil hru, a tak následuje buly.
     
    34:55
    Hodonín je v plném počtu, ale měl to s fousem. Na spodku pravého kruhu se dostal ke střele Jan Jelínek, ale jeho rána skončila jen na betonu gólmana Drtičů.
     
    34:24
    A na druhé straně se dostal ke střele Tomáš Cejpek, ale jeho rána skončila jen na připraveném Adamu Štěpanovském.
     
    33:54
    A pozor! SHK Hodonín do toho jde naplno a zatlačil! Jaří Kauš to zkusil od modré čáry, ale jeho střela proletěla nad a následný tlak domácích skončil jen vyhozením na icing.
     
    33:10
    V obrovské šance se ocitl Ondřej Ling, který stál na pravém křídle zcela volný, ale jeho zakončení zblízka šlo jen těsně vedle branky! To byla opravdu hodně velká šance pro domácí mužstvo!
     
    32:52
    Další komplikace pro Hodonín. Tomáš Andrýsek (HOD) se provinil napadením. Domácí celek se tak bude muset znovu bránit.
     
    32:41
    Drtiči vyhodili kotouč a ten následně dosprintovali. Dominik Nahodil pak podržel kotouč na hrudi a vznikla menší šarvátka, která ale nic nepřinesla.
     
    31:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí hodně zlé, na Vysočině jsou naopak velice veselí! Martin Polák poslal kotouč před branku a JAKUB KRAUČUK pokořil zblízka maskovaného muže Drtičů. Ten následně odjel na střídačku a místo něj se do kasy postavil Adam Štěpanovský. Asistence: Martin Polák.
     
    30:10
    Rebelové jsou v plném počtu, ale Hodonín se dostal ke kotouči a vyvezl jej až k Dominiku Nahodilovi, který ale nemusel zasahovat.
     
    29:57
    Hodonínští hokejisté se dostali do útočné třetiny a hosté nakonec vyhodili puk až k brance soupeře.
     
    29:23
    A znovu. Tentokrát ale vybojoval Tomáš Cejpek kotouč a nahodil jej na Josefa Sojku, který musel hrací gumu podržet a přerušit hru.
     
    28:57
    Rebelové dvakrát po době vyhodili kotouč ven ze třetiny dvakrát po sobě až k Josefu Sojkovi a ukrajují tak vteřinky z Kraučukova trestu.
     
    28:17
    Jakub Kraučuk (HBR) pak předvedl zákrok u mantinelu, za který jde na trestnou lavici. Trestem mu je vražení na hrazení.
     
    27:48
    Jakub Abbrent přebruslil chybujícího obránce a nakonec na brankovišti zvedl kotouč pod břevno, ale Josef Sojka výborně zasáhl ramenem.
     
    26:18
    A hosté z Vysočiny zahrávají na zakázané uvolnění. Drtiči přidali na důrazu a Havlíčkobrodští nestíhají jejich pekelmnému tempu.
     
    25:47
    Hodonín zabral a tvoří si další šance! Hosté se jen těžce brání a domácí zle ohrožují Dominika Nahodila, který má plné betony práce.
     
    24:53
    A time-out zřejmě pomohl! Roman Helísek se dostal do útočné třetiny a na vrcholu pravého kruhu poslal backhandem kotouč Ondřeji Hrachovskému, který ale z první trefil jen Nahodilovo rameno.
     
    24:27
    Zakázané uvolnění Hodonína. Drtiči si následně vyžádali oddechový čas. Trenéři chtějí svůj celek povzbudit.
     
    23:58
    Erik Hložánek se ocitl v šanci, prokličkoval se mezi kruhy, ale hostující obrana jej odstavila od kotouče a nenechala jej zakončit.
     
    22:20
    Jaromír Přichystal se cpal do útočné třetiny a nakonec se na pravém mantinelu ke střele neprokousal. To samé pak předvedl na druhé straně Jakub Kraučuk.
     
    21:37
    A hostující první lajna se znovu dostala do šance! Jakub Kraučuk z brankoviště zvedl puk backhandem, ale Josef Sojka skvěle podržel kotouč na hrudi.
     
    20:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Celek z Vysočiny se znovu prosazuje a vede již o dvě branky! Rostislav Klofáč na modré čáře přiklepl hrací gumu Jakubovi Kraučukovi, jehož rána byla sražena a JAKUB ABBRENT v klidu doklepl hrací gumu za Sojkova záda. Asistence: Jakub Kraučuk a Rostislav Klofáč.
     
    20:23
    Tomáš Cejpek se na pravém rohu brankoviště dostal ke kotouči a nakonec backhandem zakončil jen do betonů Josefa Sojky.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, jíž zvládli lépe Rebelové, kteří díky zásahu Jakuba Kraučuka vedou o jednu branku.

    Další perioda začne cca v 19:17.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:24
    Oba celky zavřely modrou čáru. Roman Helísek se nejprve nedostal přes obránce hostů a na druhé straně se neprosadil Tomáš Cejpek.
     
    18:57
    Znovu ukázal své střelecké umění Jakub Abbrent, ale jeho rána znovu skončila jen na připraveném a pozorném Sojkovi.
     
    18:42
    Jakub Abbrent obral soupeře o kotouč a dostal se až mezi kruhy. Zde zakončil, ale jeho střela skončila jen na hrudi Josefa Sojky.
     
    18:19
    Hodonín je v plném počtu a drží kotouč. Vytvoří si Drtiči ještě před koncem třetiny šanci na skórování?
     
    17:45
    Po nahození na branku vznikla před Sojkou velká mela, ale nikdo neodkázal dorazit vyražený kotouč za jeho záda.
     
    17:37
    Martin Polák projel až na pravý kruh, odtud nakonec vypálil, ale Josef Sojka zasáhl svou lapačkou.
     
    17:16
    Rebelové se sice dostalo do obranného pásma domácích, ale nakonec nezachytil Lukáš Křížek na modré čáře odpálený kotouč.
     
    16:30
    Drtiči vyhazují kotouč do své útočné třetiny a následně nepouští nájezdníky z Havlíčkova Brodu do šance na modré čáře.
     
    16:11
    Ondřej Ling (HOD) oslabuje svůj celek a hosté si tak zahrají svou druhou přesilovou hru v zápase.
     
    15:55
    Po několika soubojích ve středním pásmu se dostal ke kotouči Rostislav Klofáč a jeho nahození musel tlumit Josef Sojka.
     
    15:00
    Roman Helísek se po souboji u mantinelu dostal na pravém kruhu k odraženému kotouči a z první vypálil, leč v cestě mu stál beton Dominika Nahodila.
     
    14:08
    Jiří Kauš je na ledové ploše. Tomáš Cejpek se nedostal přes modrou čáru do šance a nakonec jen nahodil a odjel vystřídat.
     
    13:53
    A Havlíčkobrodští se nyní dokonce dopustili zakázaného uvolnění a hra se tak vrací před jejich maskovaného muže.
     
    13:35
    SHK se tlačí v oslabení před Dominika Nahodila a ušetřil tak již zhruba půl minuty.
     
    12:50
    Drtiči nejprve vyhodili kotouč ven ze třetiny a následně se dostala skvadra z Vysočiny do šance, ale střelu z levého kruhu Sojka pokryl.
     
    12:00
    Domácí celek si také zahraje v oslabení. Jiří Kauš (HOD) si jde sednout za držení protihráče.
     
    11:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se dostávají po rychlém brejku do vedení. Hodonín si sice ve dvou přesilovkách vytvořil několik šancí, ale ty neproměnil, zato hosté z první větší šance skórují! Jakub Abbrent se po propadnutí obrany dostal spolu s JAKUBEM KRAUČUKEM do brejku dva proti nikomu a druhý jmenovaný nakonec do prázdné zakončil! Asistence: Jakub Abbrent a Tomáš Cejpek.
     
    11:34
    Adam Větříšek se na pravém kruhu odhodlal ke střele, ale na připraveného brankáře Havlíčkova Brodu si nepřišel.
     
    11:05
    Rebelové nejprve vyhodili a následně se dostal do šance Vojtěch Stanislav, ale ten trefil jen připraveného Dominika Nahodila.
     
    09:59
    Kotouč vypadl po souboji u střídaček mimo kluziště a bude se tak vhazovat na obranné modré čáře Rebelů.
     
    09:31
    Rostislav Klofáč (HBR) si zřejmě trestnou lavici na hodonínském zimním stadionu oblíbil a za odpálení kotouče míří na trestnou lavici za zdržování hry.
     
    09:05
    Domácí tým se bránil náporu hostů, kteří vyhráli buly. Následně se ale dostali do útočné třetiny, kde si vytvořili střeleckou pozici, leč kotouč zamířil mimo.
     
    08:32
    A nakonec se domácím nepovedlo projít do pásma tak, jak by bylo za hodno a vyhazují jen na zakázané uvolnění.
     
    08:10
    A znovu letí puk až k Josefu Sojkovi, který ihned rozehrává na modrou čáru.
     
    07:45
    Havlíčkův Brod vyhazuje kotouč ven ze třetiny a následně i nepouští soupeře do pásma.
     
    07:21
    Rostislav Klofáč (HBR) obdržel první trest zápasu. Rostislav Klofáč (HBR) sedí na trestné lavici na hákování.
     
    07:07
    První vážnější šance zápasu! A přichází na straně domácích. Stanislav Vojtěch se dostal před kasou ke dvěma dorážkám, ale nejprve trefil jen betony výborného Nahodila a následně havlíčkobrodský muž s maskou předvedl výborný zákrok hrudí.
     
    05:57
    Hosté neúspěšně dobývali útočné pásmo soupeře. Jakub Lacina pak vyhodil kotouč pryč a následně nahodil za kasu Jaromír Přichystal.
     
    05:15
    Nejprve ofsajd Rebelů a následně se domácí dopustili zakázaného uvolnění. Domácí celek se tak bude znovu bránit tlaku Havlíčkova Brodu.
     
    04:48
    Na tahu jsou Drtiči, kteří vaří před brankou Dominika Nahodila, ale hostující obrana výborně čte hru a nepouští soupeře k ničemu.
     
    03:20
    Tomáš Cejpek chvilku kouzlil v útočné třetině a nakonec nahodil puk na kasu. Josef Sojka dobře přečetl hru a drží kotouč na hrudi.
     
    02:24
    Lukáš Křížek za brankou vybojoval kotouč a servíroval jej Martinu Polákovi, ale ten se k němu nedostal, jelikož jej vypíchl Josef Sojka.
     
    02:05
    Viktor Schenel se hezkým obloučkem mezi kruhy dostal až ke střele, ale jeho rána mířila jen nad horní tyč Nahodilovy kasy.
     
    01:07
    začátek zápasu je neurovnaný. Ani jeden z celků se nedokáže udržet na kotouči a jak domácí, tak hosté výborně brání.
     
    00:25
    Po několika problémech ve středním pásmu se dostali Hodonínští do šance, ale Jiří Kauš jen nahodil vedle branky.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky již najíždějí na ledovou plochu, kterou předtím navštívili i rozhodčí.
     
    Úvodní sestavy:

    SHK Hodonín: Sojka (Štěpanovský) – Andrýsek, Hrachovský, Weber, Hložánek, Větříšek, Ling "A", Kauš, Prčík, Přichystal, Obrtlík, Stanislav, Helísek "C", Schenel, Kovařík.
    Trenér: Patrik Weber.

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Nahodil (Kekula) – Suchý, Lacina, Bancíř, Krajcigr, Mendl, Klofáč, Bušek, Vacek – Jelínek, Kraučuk, Abbrent, Křížek, Kořenář, Cejpek, Polák, Semrád, Přibyl.
    Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc..
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 36. Ling (Kauš) – 12. Kraučuk (Abbrent, Cejpek), 21. Abbrent (Kraučuk, Klofáč), 32. Kraučuk (Polák), 37. Klofáč


    SHK Drtiči Hodonín: Sojka (32. Štěpanovský) – Andrýsek, Hrachovský, Weber, Hložánek, Větříšek, Ling "A", Kauš, Prčík, Přichystal, Obrtlík, Stanislav, Helísek "C", Schenel, Kovařík.
    Trenér: Patrik Weber.

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Nahodil (Kekula) – Suchý, Lacina, Bancíř, Krajcigr, Mendl, Klofáč, Bušek, Vacek – Jelínek, Kraučuk, Abbrent, Křížek, Kořenář, Cejpek, Polák, Semrád, Přibyl.
    Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.

    Rozhodčí: Lukáš Klimecký – David Valentík, Petr Velinský

    Diváci: 47
    bahis siteleri