SHK Hodonín – Havlíčkův Brod 1:4 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
1:4 (0:1, 1:3, 0:0)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Pátek 13.12.2013, 18:30 • Zimní stadion TEZA Hodonín • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    36:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jenže hosté z Vysočiny vrací bleskově úder a opět vedou o tři branky! ROSTISLAV KLOFÁČ zachytil vyhození Samuela Kovaříka a proskočil mezi obránci jako laň. Nakonec jeho průnik skončil až za zády Adama Štěpanovského. Bez asistence.
     
    35:34
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonín snižuje na 1:3, ale měl to díky chybě brankáře Havlíčkova Brodu! Dominik Nahodil si sklepl nahození Jiřího Kauše od modré čáry nešťastně jen před sebe, kde dorazil puk za jeho záda ONDŘEJ LING, který už trefil jen prázdnou klec! Asistence: Jiří Kauš.
     
    31:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí hodně zlé, na Vysočině jsou naopak velice veselí! Martin Polák poslal kotouč před branku a JAKUB KRAUČUK pokořil zblízka maskovaného muže Drtičů. Ten následně odjel na střídačku a místo něj se do kasy postavil Adam Štěpanovský. Asistence: Martin Polák.
     
    20:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Celek z Vysočiny se znovu prosazuje a vede již o dvě branky! Rostislav Klofáč na modré čáře přiklepl hrací gumu Jakubovi Kraučukovi, jehož rána byla sražena a JAKUB ABBRENT v klidu doklepl hrací gumu za Sojkova záda. Asistence: Jakub Kraučuk a Rostislav Klofáč.
     
    11:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se dostávají po rychlém brejku do vedení. Hodonín si sice ve dvou přesilovkách vytvořil několik šancí, ale ty neproměnil, zato hosté z první větší šance skórují! Jakub Abbrent se po propadnutí obrany dostal spolu s JAKUBEM KRAUČUKEM do brejku dva proti nikomu a druhý jmenovaný nakonec do prázdné zakončil! Asistence: Jakub Abbrent a Tomáš Cejpek.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 36. Ling (Kauš) – 12. Kraučuk (Abbrent, Cejpek), 21. Abbrent (Kraučuk, Klofáč), 32. Kraučuk (Polák), 37. Klofáč


    SHK Drtiči Hodonín: Sojka (32. Štěpanovský) – Andrýsek, Hrachovský, Weber, Hložánek, Větříšek, Ling "A", Kauš, Prčík, Přichystal, Obrtlík, Stanislav, Helísek "C", Schenel, Kovařík.
    Trenér: Patrik Weber.

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Nahodil (Kekula) – Suchý, Lacina, Bancíř, Krajcigr, Mendl, Klofáč, Bušek, Vacek – Jelínek, Kraučuk, Abbrent, Křížek, Kořenář, Cejpek, Polák, Semrád, Přibyl.
    Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.

    Rozhodčí: Lukáš Klimecký – David Valentík, Petr Velinský

    Diváci: 47
    bahis siteleri