Třinec – Mountfield HK 3:0 (kon.) | Litvínov – Pardubice 2:1 (kon.) | Plzeň – Liberec 5:3 (kon.)
Kladno – Zlín 0:2 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Slavia 4:3 (1:0 po s.n.)
Sparta – Chomutov 9:0 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
9:0 (3:0, 4:0, 2:0)
Piráti Chomutov
Pátek 24.01.2014, 18:30 • Tipsport Aréna • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta vede 9:0. Odražený puk od břevna napálil za Kostúra nekompromisně PETR KUMSTÁT a připisuje si tak druhou branku dnešního večera. Asistence: Dominik Simon.
     
    45:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Premiérový gól ADAMA POLÁŠKA v dresu Sparty. Obránce Pražanů si vyjel mezi kruhy do střelecké příležitosti, jeho první pokus ještě Kostúr vyrazil, ale Polášek si dojel vyražený puk, uplatnil svůj důraz a doklepl do sítě. Asistence: Lukáš Klimek a Jakub Krejčík.
     
    37:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    A Sparta zasazuje soupeři sedmičku. Na modré naznačil střelu Pilař, ale přitom přihrál naprosto zapomenutému JANU BUCHTELEMU a ten již neměl vůbec žádný problém trefit prázdnou branku. Asistence: Karel Pilař a Lukáš Pech.
     
    28:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta přidává i šestou branku, v rozklížené obraně hostů se uvolnil TOMÁŠ RACHŮNEK a tváří v tvář Kostúrovi, trefil přesně pod horní tyčku. Asistence: Petr Ton.
     
    26:07
    Sparta právě vstřelila branku!
    Halou zní Pátá. Protože Ivan Rachůnek našel před brankou LUKÁŠE KLIMKA, Kostúr byl mimo klec a Klimek i přes obranný zákrok Straky nakonec procpal puk do branky. Asistence: Tomáš Rolinek a Ivan Rachůnek.
     
    24:01
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta využívá druhou přesilovku, od brankové čáry našel Tomáš Rachůnek před brankou najetého KARLA PILAŘE a ten rozvlnil z první klec za Růžičkou. Asistence: Tomáš Rachůnek a Jaroslav Hlinka.
     
    13:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí pohodlným krokem dokráčeli ke třetí brance. Na konci přesilovkové kombinace byla rána PETRA TONA, která prošla mezi Růžičkovými betony. Pro kanonýra Sparty je to 699. bod v extralize! Asistence: Karel Pilař a Ivan Rachůnek.
     
    10:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jako nůž máslem prošel obranou hostů Miroslav Forman, vypálil, Růžička kotouč vyrazil, ale nekrytý DANIEL PŘIBYL dorazil pohodlně do odkryté klece. Asistence: Miroslav Forman.
     
    06:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    No a bídu hostů pečetí ve vlastním oslabení PETR KUMSTÁT. Ten se dostal do samostatného úniku a zakončuje přesně bekhendem pod horní tyč. Asistence: Lukáš Pech a Radek Philipp.
    Marken.cz

    Robin Mana

    Branky a nahrávky: 7. Kumstát (Pech, Philipp), 11. Přibyl (Forman), 14. Ton (Pilař, I. Rachůnek), 25. Pilař (T. Rachůnek, Hlinka), 27. Klimek (Rolinek, I. Rachůnek), 29. T. Rachůnek (Ton), 38. Buchtele (Pilař, Pech), 46. Polášek (Klimek, Krejčík), 52. Kumstát (Simon)


    HC Sparta Praha: Pöpperle (Málek) – Krejčík, Pilař, Švrček, Sičák, Kubát, Philipp, Polášek – T. Rachůnek, Hlinka, Ton – Buchtele, Pech, Kumstát – I. Rachůnek, Rolinek, Klimek – Forman, Přibyl, Simon. Trenér: Josef Jandač.
    Piráti Chomutov: Růžička (od 25. Kostúr) – Mrázek, Lojek, Pulpán, Malec, Krstev, Havel, Šulák – Kubinčák, Straka, Balej – Bomersback, Bartečko, Hruška – Hřebejk, Sikora, Šagát – Račuk, Kämpf, Kaše. Trenér: Jaroslav Beck.

    Rozhodčí: Fraňo, Pešina – Bláha, Kostka

    Diváci: 5 434
    bahis siteleri