Poprad – Skalica 6:0 (kon.) | Nitra – Trenčín 4:2 (kon.) | Martin – Banská Bystrica 5:3 (kon.)
Zvolen – Žilina 7:2 (kon.) | Košice – Piešťany 4:2 (kon.)
konec
HC Košice
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
ŠHK 37 Piešťany
sk Pátek 24.01.2014, 18:00 • Steel aréna • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:32
    Piešťany dali gól!

    Je znížené! Vo vlastnej presilovke sa do puku oprel TOMÁŠ BRŇÁK a jeho poriadna delovka inak ako gólom skončiť nemohla! Asistencie: Marcel Holovič a Václav Stupka.
     
    41:51
    Košice dali gól!

    Obrovská parádička domáceho GABRIELA SPILARA! Košický útočník po pravej strane unikol defenzíve Piešťan a v zakončení vykúpal Šúreka, ktorý nemal na puk smerujúci pod hornú žrď žiaden nárok. Asistencia: Richard Jenčík.
     
    34:59
    Piešťany dali gól!

    Je znížené! Hostia absolútne zaskočili súpera po strele bezprostredne po buly. Tvrdou delovkou sa prezentoval MARCEL HOLOVIČ. Asistencia: Patrik Lušňák.
     
    31:41
    Košice dali gól!

    Domáci sú v trojgólovom vedení! RICHARD JENČÍK si počkal na puk pri ľavej žrdi brány hostí a po prihrávke k nej iba pohodlne doklepol puk do siete. Asistencie: Juraj Cebák a Gabriel Spilar.
     
    29:59
    Košice dali gól!

    Hostia si absolútne nerozumeli v rozohrávke a je z toho druhý gól Košíc! V strede klziska Piešťany neboli presní, domáci sa vrútili do psáma a pred bránkou prihrávku zúžitkoval JIŘÍ BICEK. Asistencie: Matej Češík a Miroslav Macejko.
     
    03:34
    Košice dali gól!

    Domáci využívajú presilovku a dostávajú sa do vedenia! Puk nahodený pred bránku poriadne prekvapil Šúreka, ktorému iba doskákal do prázdnej bránky. Úspešným strelcom je TOMÁŠ KLOUČEK. Asistencia: Tomáš Marcinko.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 4. Klouček (Marcinko), 30. Bicek (Češík, Macejko), 32. Jenčík (Cebák, Spilar), 42. Spilar (Jenčík) – 35. Holovič (Lušňák), 51. Brňák (Holovič, Stupka)


    HC Košice: Riečický – Macejko, Klouček, Deyl, Kolba, Šeda, Cebák, Černák – Bartánus, Marcinko (C), Svatoš – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Sojčík, Češík, Bicek (A) – Jokeľ, Matúš Chovan, Hrnka
    ŠHK 37 Piešťany: Šúrek – Rais, Brňák, Drgoň, Filip (C), Bučka, Cuník, Škadra, Biro – Lušňák, Holovič, Stupka – Melichárek (A), Nemec (A), Hudec – Saliji, Hamrák, Chylo – Haring, Mišura, Hruška

    Rozhodčí: Orolín – Holienka, Valach

    Diváci: 3547
    bahis siteleri