Ústí n/L – V.Popovice 7:5 (kon.) | Hr. Králové – Krkonoše 5:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kolín 4:10 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
5:0 (1:0, 0:0, 4:0)
HC Krkonoše
Pátek 24.01.2014, 16:15Liga juniorů
Partner:
     
    57:43
    Hradec právě vstřelil branku!
    O to více po další brance, tentokrát z hole LUKÁŠE ŽEMLIČKY, jenž se dokázal prosadit z otočky z levého kruhu. Asistence: Tadeáš Ouzký.
     
    56:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    A tak přichází navýšení na 4:0. DANIEL KLEMENC dostal krásný pas mezi obránce od Lukáše Bezděka a jel sám na Čápa. Rychlou střelou zápěstím se trefil mezi jeho betony a může se radovat z branky.
     
    48:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je to 3:0 pro Hradec! DANIEL ŠEPS se krásnou individuální akcí uvolnil, dostal do útočného pásma, kde se pohrál s obranou a dokázal na poslední chvíli z brankoviště postrčit kotouč za Čápa. Bez asistence.
     
    47:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí svou aktivitu ze začátku třetí třetiny přetavují ve druhou přesnou trefu. Bezděk chytře nahazoval puk od pravého mantinelu před bránu, kde ho na hranici brankoviště dokázal za Čápa dostat JAN TVRDÍK. Asistence: Lukáš Bezděk.
     
    13:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po 21 vteřinách lvi první početní výhodu využívají. Nedvídek posunul po modré čáře puk na MARTINA MATĚJČKA, jenž pouze nahazoval kotouč na branku, a ten propadl až do ní. Asistence: Lukáš Nedvídek.

    Jan Vavřina

    Branky a nahrávky: 14. Matějček (Nedvídek), 48. Tvrdík (Bezděk), 49. Šeps, 57. Klemenc (Bezděk), 58. Žemlička (Ouzký)


    Královští lvi Hradec Králové: Bernart (Jeřábek) – Kastner, Suk, Ouzký, Půlpán, Nedvídek "C", D. Souček, Rejl, Šeps, Bartoň, Žemlička, Matějček, Bezděk, Tvrdík, Skála, Klemenc, Stoilskij, Kulhánek. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Krkonoše: Čáp (Abrahám) – Dufek, Janoušek, L. Souček, Smékal, Krsek, Junek, Srnský, Vacek, Tatar "C", Kadavý. Trenér: Radovan Beigl.
    bahis siteleri