Ústí n/L – V.Popovice 7:5 (kon.) | Hr. Králové – Krkonoše 5:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kolín 4:10 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:10 (1:3, 2:3, 1:4)
SC Marimex Kolín
Pátek 24.01.2014, 18:00 • ZS Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    Zápas končí jednoznačným vítězstvím Kolína. Rebelové zdecimovaní zraněními si tak odvážejí z ledu potupnou desítku.

    Z Kotliny se s vámi s přáním hezkého zbytku večera loučí Richard Wagner! (20:00:47)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Dvanáct vteřin před koncem završují Kozlové desítku a vítají tak Víta Kekulu v juniorském hokeji. Marek Pospíšil nejprve minul prázdnou klec, ale pak nalil kotouč na vrchol mezikruží, kde jej nad rameno brankáře umístil DANIEL CHMELAŘ, jenž tak dovršil zmar tohoto střetnutí. Asistence: Marek Pospíšil.
     
    58:48
    Ještě se domácí mužstvo tlačilo před branku kolínských hokejistů, ale Kozlové se celkem snadno ubránili. V zápase už o nic nejde.
     
    57:33
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Nádherná trefa v podání kolínského mančaftu! Kozlové to sehráli náramně a brankář Vít Kekula jen smutně klečí na zemi. Tohle by nechytil ani Dominik Hašek. To se zkrátka čapat nedalo. Antonín Jelínek už to měl na střelu na pravém kruhu, ale následně ještě naservíroval kotouč na modrou čáru, kde jej přiklepl Marek Kočí na brankoviště k DOMINIKU SKÁLOVI, který už jen trefil prázdnou klec! Nádherná a hlavně rychlá akce, která končí gólem. Asistence: Marek Kočí a Antonín Jelínek.
     
    56:58
    Rebelové získali kotouč na své hole a rychle jej odpálili přes všechny čáry až k bráně Denise Hermanna.
     
    56:17
    Rebelové se budou muset ještě bránit. Na trestnou lavici je vykázán Štěpán Mozr (HBR), který odpyká trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    55:01
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Neskutečná rychlost v podání JOSEFA ŠAFRY! Ten hned po vyhraném buly sebral puk a vydal se s ním sám na branku, obešel obránce a svou akci zakončil parádní ranou mezi Kekulovy betony. Havlíčkobrodský brankář byl bez šance! Bez asistence.
     
    54:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A nakonec se nám hned po buly hnulo skóre! Michal Semrád vyhrál vhazování a na kruhu se opřel do hrací gumy TOMÁŠ LUDVÍK a jeho rána se zastavila až o zadní síťku za Hermannovými zády. Asistence: Michal Semrád.
     
    54:44
    Další akci se pokoušela uvařit domácí kuchyně v podání Rebelů, ale Kozlové jim jejich šanci překazili. A to i za cenu zakázaného uvolnění.
     
    54:20
    Rebelové se nastěhovali před Hermannovu kasu, ale Dominiku Skotarovi utekl na modré čáře puk a musí se tak vracet do svého pásma.
     
    53:05
    Středočeský celek teď předvedl náznak zajímavé příležitosti a po přiklepnutí od modré čáry vystřelil na pravém kruhu Josef Šafra, ale trefil jen Kekulovu vyrážečku.
     
    60:00
    Hokej, který je na ledě k vidění v posledních minutách, je velice nezajímavý. Boje ve středním pásmu a žádná velká akce.
     
    51:22
    Buly ve středním pásmu, domácí v posledních chvílích častěji útočí. Zajímavé je, že více jak polovina diváků už opustila zimní stadion.
     
    50:10
    Nejprve vyhodil Kolín na zakázané uvolnění a hned na to musel řešit Denis Hermann nepříjemné zakončení Tomáše Ludvíka z levého kruhu. Jeho střelu jdoucí metr nad ledem ale ukryl ve výstroji.
     
    49:49
    Marek Pospíšil se na modré čáře opřel do kotouče a ten se od betonů Víta Kekuly odrazil až za branku, kde jej sebrali domácí.
     
    48:45
    Už v přesilovce se Kolínští dostali do několika šancí a měli dost času na přípravu zakončení, ale když už vyšla rána, co by byla nebezpečná, pokryl jí výborný Kekula, anebo se Jiří Kadlec netrefil do prázdné kasy.
     
    47:57
    Domácí parta se cpala před Denise Hermanna, ale nedokázala se tam udržet. Kozlové vyhodili kotouč ven z pásma a to tak šikovně, že z toho nebude ani icing.
     
    47:20
    U boxu časoměřiců ve středním pásmu byl sražen k zemi Marek Pospíšil, o jehož pád se zapříčinil David Krajhanzl (HBR), který také sedí za nedovolené bránění. Pospíšil pak odjel na střídačku v doprovodu blonďaté zdravotnice, za což sklidil od spoluhráčů potlesk.
     
    46:50
    Celku z Kotliny se přesilovka vůbec nedaří a Kolín vyhazuje kotouče k brance Víta Kekuly. Hokej je teď velmi nudný.
     
    46:10
    A dokonce si zde vybojovali i početní výhodu. Dominik Skála (KOL) je potrestán za hrubost.
     
    45:50
    Havlíčkobrodský soubor se ale nedává a minimálně se snaží soupeři pošramotit skóre a tlačí se před branku Denise Hermanna.
     
    44:38
    Dvakrát po sobě musel na modré čáře zasahovat Vít Křesťan, který se vměstnal do kombinace soupeře a vypíchl mu puk.
     
    43:27
    Domácí celek se také dostal před soupeřovo hájemství, ale Rebelové jen zručně kombinovali kolem branky, kterou hájí Denis Hermann.
     
    42:28
    Dobrý zákrok si připsal havlíčkobrodský gólman, který svými betony vykopl zakončení z levého kruhu před sebe, kde touše zmocnili beci.
     
    41:25
    Kozlové právě vstřelili branku!
    No a už je to dokonce o čtyři góly. Jiří Kadlec se po levém křídle protáhl až na kruh, odkud poslal touš mezi kruhy na volného MARKA POSPÍŠILA, jenž si stahovačkou natáhl Kekulu k tyči a prostrčil mu kotouč mezi betony. Asistence: Jiří Kadlec.
     
    40:50
    Oba celky začaly aktivně. Rebelové nahodili kotouč za Hermannovu kasu, kde se jej ale ujal celek ze středních Čech.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Dnešní utkání sleduje v ochozech zimního stadionu v Kotlině zhruba 60 diváků. Návštěva je oproti staršímu dorostu o něco menší.
     
    Budeme-li pokračovat v podobném trendu, čeká nás ve třetí části zápasu, která začne cca v 19:30, hned šest gólů. Čili pravé brankové hody.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:59
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné! Vteřinu před koncem prostřední části se Kozlové ještě jednou prosazují! Jiří Fedurčo se nejprve netrefil, ale následně odražený kotouč od zadního mantinelu dotlačil za ležícího Víta Kekulu JOSEF SPITZER! Asistence: Jiří Fedurčo.
     
    39:07
    Mohli jsme mít vyrovnáno na góly v oslabení. Ondřej Hlídek se prokličkoval až na střed levého kruhu, ale s jeho zakončením neměl kolínský brankář žádné problémy.
     
    38:51
    Domácí družina se dobře brání a posílá kotouče šmahem pryč od své klece až do míst, kterým vládne Denis Hermann.
     
    38:13
    Štěpán Mozr (HBR) oslabuje svůj celek, když mu je udělen dvouminutový trest za hákování.
     
    37:48
    Domácí muž s maskou se musel opět činit. Na střelu z pravého kruhu moc vidět nemohl, bo tam měl asi čtyři hráče. I tak ale dokázal uschovat hrací předmět ve své výstroji.
     
    36:45
    V šanci je teď Kolín, který se tlačí před brankáře Víta Kekulu, ale ten chytá spolehlivě a další trefu za svými zády nepřipouští.
     
    35:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Pozor na to! Rebelové udeřili a to bude ještě safra zajímavé! Martin Jelínek vyhrál buly, Václav Pecen na modré čáře vypálil a Denis Hermann svými betony pouze sklepl kotouč k volnému MARTINU HYNKOVI, který jej poslal až za záda v té chvíli již bezmocného brankaře. Asistence: Václav Pecen a Martin Jelínek.
     
    35:39
    Tomáš Ludvík se dostal až na brankoviště, kde ale nedokázal zvednout puk nad betony klečícího Denise Hermanna.
     
    34:52
    V oslabení se vydal na útočný výpad Josef Spitzer a nebýt bloku výborného obránce, mohl se urodit další goal v oslabení.
     
    34:15
    Rebelové dobře kombinovali a několikrát i pálili, leč Dominik Skotar trefil jen Hermannovu hruď a předchozí Pecnova střela byla sražena.
     
    33:34
    Rebelové zahráli na zakázané uvolnění a následně byl vykázán na trestnou lavici Jiří Fedurčo (KOL), jenž dostal trest za hrubost. Buly tedy ve střední třetině.
     
    33:04
    Josef Šafra to zkoušel dvakrát po sobě. Nejprve individuálně projel až na pravý kruh, odkud poslal kotouč jen do vyrážečky Víta Kekuly a následně jeho kombinaci společně s Martinem Pipkem lapila domácí opora do výstroje.
     
    32:35
    Antonín Jelínek se na levém kruhu opřel do puku a ten musel likvidovat znovu skvělý gólman Havlíčkova Brodu.
     
    32:05
    David Krajhanzl se dvakrát dostal ke střele. Tu první lapil Denis Hermann do výstroje a proti druhému pokusu povolal kolínský muž s maskou do služby svou lapačku.
     
    31:39
    Opět výborný Vít Kekula. Ten zachytil střelu z levého kruhu do výstroje a následně se po buly ocitl kotouč po sražené střele v ochranné síti.
     
    30:40
    Před brankou Víta Kekuly bylo rušno a domácí muž s maskou se měl co ohánět, aby na brankovišti ustál pokusy Středočechů o dorážky.
     
    29:45
    Oba týmy hrály aktivně a tlačily se do soupeřova pásma. Většinou ale skončily vždy jen na modré čáře a k něčemu pořádnému se odhodlal až Tomáš Ludvík, jenž ale na bližší tyči nedokázal ani nadvakrát procpat puk mezi betony brankáře Hermanna.
     
    28:50
    A hned po vhazování si sjel mezi kruhy Tomáš Ludvík, ale ani on si na připraveného gólmana kolínských Kozlů nepřišel.
     
    28:44
    Už při plném počtu playerů na ledě se po levém křídle protáhl až na kruh Dominik Skotar, ale jeho ránu dokázal pokrýt Denis Hermann na hrudi.
     
    27:50
    Kozlové tlačili a měli obrovský tlak. Na levém rohu brankoviště dorážel u tyče zcela volný Jiří Kadlec, ale proti byl famózní beton Víta Kekuly, jenž tak parádně zachránil své barvy od další pohromy.
     
    26:44
    Hosté si zahrají přesilovku. Za zdržování hry je vyloučen Václav Motl (HBR).
     
    26:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Také domácím se povedl rychlý brejk, který skončil brankou! Ondřej Hlídek se po pravém křídle protáhl přes střední pásmo a vyslal do brejku MARTINA HYNKA, který uháněl sám na Denise Hermanna, jehož pokořil precizní ranou nad vyrážečku. Asistence: Ondřej Hlídek.
     
    24:47
    Rebelové se nedokáží moc prosadit a Vít Kekula musí být neustále na pozoru. Zatím ale soupeřovým šancím stále odolává.
     
    23:06
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Troufám si tvrdit, že pod střechou naší krásné Kotliny máme rozhodnuto. Smrtící kontr kolínského mužstva nepřinesl jen branku, ale i využitou přesilovou hru. Daniel Chmelař vyslal ze středního pásma po pravém mantinelu Josefa Spitzera, který pronikl až na kruh, kde poslal rychlou diagonálu na druhou stranu, kde dorazil kotouč TOMÁŠ MARVÁNEK! Kekula byl bez šance. Asistence: Josef Spitzer a Daniel Chmelař.
     
    22:35
    Další komplikace pro havlíčkobrodské Rebely. Na lavici pro hříšníky je usazen domácí špíler Tomáš Ludvík (HBR), jemuž budiž trestem hrubost.
     
    21:30
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolín vede už o tři góly a s Rebely to vypadá špatně. Martin Pipek poslal křižný pas na pravý kruh, kde se do kotouče opřel DAVID BAŠUS a hrací guma zaletěla až za zkoprnělého brankáře Havlíčkova Brodu. Asistence: Martin Pipek.
     
    21:06
    Hned po buly pálil z otočky David Krajhanzl, ale jeho zakončení si našlo cestu jen do těch míst, kde není prostor vyznačený brankovými tyčemi.
     
    20:54
    Na druhé straně se opřel do kotouče Martin Hynek, ale také Denis Hermann na druhé straně dokázal pokrýt puk ve výstroji.
     
    20:14
    Hosté začali lépe a hned se hnali do šance. Jako himalájský vítr úžinou se procpal do střely jeden z Kozlů, ale Vít Kekula schoval kotouč na hrudi.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Rebelové prohrávají po první třetině s Kozly 1:3. Kolín se dostal rychle do vedení, ale Havlíčkobrodští zápas stihli srovnat. Na dvě trefy z poslední pětiminutovky už ale reagovat nestihli.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:28
    Střelec prvního gólu zápasu Marek Pospíšil se znovu dostal ke střele, ale tentokrát svůj pokus z pravého kruhu mezi tři červené tyče neprocpal.
     
    18:33
    Havlíčkobrodský soubor se provinil zakázaným uvolněním a hned po buly vyslal jedovku na bránu Daniel Chmelař, ale na betony Víta Kekuly si nepřišel.
     
    18:20
    Josef Šafra se mezi kruhy prodral až ke střele, kterou ale trefil jen Kekulovy betony. Domácí muž s maskou následně zasáhl ještě proti dorážce Jiřího Kadlece a parádně tak svůj tým podržel.
     
    17:44
    No, tak šance to byla pro Kozly a Václav Pecen (HBR) musel vše hasit až faulem. Už je také "zamantinelován" na trestné lavici za podražení.
     
    17:23
    Domácí se pokoušeli o odplatu za předchozí ránu do zad. Jiří Fedurčo (KOL) inkasuje trest za vysokou hůl. Další šance pro Rebely na gól. Nebo spíš pro Kolín?
     
    16:27
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolín se ale prosazuje v oslabení. V útočné třetině domácích ale zůstal ležet otřesený David Krajhanzl, takže se v podstatě hrálo ve stejném počtu. Jiří Kadlec vystřelil z pravého kruhu, Vít Kekula jeho ránu vyrazil před sebe, kde bleskově doklepl puk JOSEF SPITZER! Asistence: Jiří Kadlec.
     
    15:38
    Havlíčkobrodští přitvrdili a snaží se něco vytvořit. Zatím si vypracovali přesilovku. Daniel Chmelař (KOL) je potrestán za držení protihráče.
     
    14:25
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Středočeši bleskově kontrují a jsou opět ve vedení. Rebelové se nedostali přes modrou čáru soupeře a MAREK KOČÍ se ve středním pásmu chopil kotouče a mířil sám na Víta Kekulu, jenž se jej snažil vybruslit, ale kolínský kanonýr mu šikovně naznačil pohyb do strany a umístil puk přesně nad pravé rameno. Bez asistence.
     
    13:30
    Jiří Fedurčo bojoval v rohu pásma o puk a nakonec jej i vyšťoural, ale jeho zakončení nebylo přesně podle představ a zamířilo jen vedle.
     
    12:29
    Josef Šafra se na pravém kruhu dostal ke střele a hned cpal kotouč na bránu, ale tam stál připravený Kekula, jenž jej vyrazil před sebe a následně i pokryl.
     
    11:51
    Kozlové z Kolína tlačili a neustále se dostávali do šancí, leč buď je ubíjela koncovka, anebo výborně zachytal brankář Kekula.
     
    10:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Po nějaké době se také usadili v pásmu soupeře domácí hokejisté, kterým se povedlo vyrovnat. Krásná kombinace domácího celku přinesla své ovoce DAVID KRAJHANZL našel Štěpána Mozra, který vyjel z rohu pásma a hned procpal kotouč na hokejku právě Krajhanzla, jenž si najel na roh brankoviště a poslal kotouč do odkryté sítě! Denis Hermann se natahoval marně. Asistence: Štěpán Mozr.
     
    09:20
    Jiří Fedurčo se na pravém kruhu chopil hrací gumy a bez okolků ji napálil na branku, kde ji polapil připravený Vít Kekula.
     
    08:39
    Marek Kočí nejprve nevyzrál na brankáře střelou z kruhu a následně se pro vypadnutí puku mimo hrací plochu vhazovalo ve střední třetině. Kozlové se dostali do pásma a bleskově vypálili. Vít Kekula odrazil kotouč do ochranné sítě.
     
    07:57
    Kolínu se nepovedla střela z levého kruhu, která zamířila jen mimo a odražený kotouč pak odpálila družina bojovníků ven z pásma.
     
    07:24
    Hned po buly poslal puk na Kekulovu bránu Tomáš Marvánek, ale rána vytáhlého útočníka skončila jen na pozorném brankáři Havlíčkova Brodu.
     
    06:52
    Josef Šafra jel sám na gólmana Víta Kekulu, který ale svým pravým betonem skvěle zasáhl. Následně minul prázdnou bránu Marek Kočí. To i kvůli krosčeku Martina Hynka (HBR).
     
    05:55
    Martin Hynek se na spodku levého kruhu dostal k puku a hned jej šteloval směrem na kasu, ale trochu se přepočítal a kotouč skončil vedle.
     
    05:14
    Havlíčkovu Brodu se přesilovka nepovedla a paradoxně byl nebezpečnější Kolín. Vít Kekula ale svůj tým několikrát podržel.
     
    04:33
    Josef Šafra měl našlápnuto směrem k puku, ale Vít Kekula si vyjel až na kruh, kde rozehrál. Následovalo přerušení a po něm buly před domácím strážcem svatyně, který svými betony musel krotit střelu z kruhu.
     
    04:00
    Havlíčkobrodští se dostali k několika střelám, ale bohužel, ani jedna až k Denisu Hermannovi nedoletěla a Kozlové pak vyhodili.
     
    03:14
    Bude se vylučovat. Na trestnou lavici míří hráč Kolína, což znamená početní výhodu pro Rebely. Martin Pipek (KOL) vyfasoval trest za podražení.
     
    02:18
    Havlíčkobrodský výběr se dostal také do útoku, ale nedokázal tam nic udělat. Na druhé straně pak musel hodně rychle mířit do rohu pásma domácí gólman, který tam vypíchl soupeři kotouč.
     
    01:13
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolín se dostává z první šance do vedení! Úvodní minuta sice patřila domácímu souboru, ale následně našlápl na pravém křídle MAREK POSPÍŠIL, který se opřel na kruhu do kotouče a ten se zatřepetal až za zády Víta Kekuly, jemuž prošel kolem bližší tyče až do sítě. Bez asistence.
     
    00:26
    Rebelové se do toho pustili zostra a z levého kruhu pálil na kasu Martin Jelínek, ale jeho zakončení se mezi tři tyče nevešlo.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Marek) – Semrád, Motl, Skotar, Pecen, Křesťan "A" – Mozr, Hlídek, Ludvík, M. Jelínek, Hynek "C", Krajhanzl.
    Trenéři: Milan Chalupa a Ladislav Fixa.

    SC Kolín: Hermann (Váňa) – Fiala, Kadlec, Skála, Chmelař – Marvánek, Spitzer "A", Šafra, Bašus, Pospíšil, Pipek, M. Kočí, A. Jelínek "C", Fedurčo.
    Trenér: Václav Vaněk.

    Rozhodčí: Petr Blecha – Ondřej Polák, Lukáš Rampír.
     
    Dobrý den, po střetnutí starších dorostenců s Opavou přichází na řadu trošku těžší kalibr. Led v Kotlině rozčeří svými bruslemi junioři. U nich je už ve skupině rozhodnuto. Všechny celky jsou kvůli odhlášení Strakonic ze soutěže zachráněny. Hokejisté se tak "udržují v zápasovém tempu".

    Letošní vzájemné zápasy:
    Kolín – H. Brod 5:3
    H. Brod – Kolín 3:2
    Kolín – H.. Brod 1:5
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 11. Krajhanzl (Mozr), 27. Hynek (Hlídek), 36. Hynek (Pecen, M. Jelínek), 55. Ludvík (Semrád) – 2. Pospíšil, 15. M. Kočí, 17. Spitzer (Kadlec), 22. Bašus (Pipek), 24. Marvánek (Spitzer, Chmelař), 40. Spitzer (Fedurčo), 42. Pospíšil (Kadlec), 56. Šafra, 58. Skála (M. Kočí, A. Jelínek), 60. Chmelař (Pospíšil)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Marek) – Semrád, Motl, Skotar, Pecen, Křesťan "A" – Mozr, Hlídek, Ludvík, M. Jelínek, Hynek "C", Krajhanzl.
    Trenéři: Milan Chalupa a Ladislav Fixa.

    SC Marimex Kolín: Hermann (Váňa) – Fiala, Kadlec, Skála, Chmelař – Marvánek, Spitzer "A", Šafra, Bašus, Pospíšil, Pipek, M. Kočí, A. Jelínek "C", Fedurčo.
    Trenér: Václav Vaněk.

    Rozhodčí: Petr Blecha – Ondřej Polák, Lukáš Rampír

    Diváci: 60
    bahis siteleri