Ústí n/L – V.Popovice 7:5 (kon.) | Hr. Králové – Krkonoše 5:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kolín 4:10 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:10 (1:3, 2:3, 1:4)
SC Marimex Kolín
Pátek 24.01.2014, 18:00 • ZS Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    56:17
    Rebelové se budou muset ještě bránit. Na trestnou lavici je vykázán Štěpán Mozr (HBR), který odpyká trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    47:20
    U boxu časoměřiců ve středním pásmu byl sražen k zemi Marek Pospíšil, o jehož pád se zapříčinil David Krajhanzl (HBR), který také sedí za nedovolené bránění. Pospíšil pak odjel na střídačku v doprovodu blonďaté zdravotnice, za což sklidil od spoluhráčů potlesk.
     
    46:10
    A dokonce si zde vybojovali i početní výhodu. Dominik Skála (KOL) je potrestán za hrubost.
     
    38:13
    Štěpán Mozr (HBR) oslabuje svůj celek, když mu je udělen dvouminutový trest za hákování.
     
    33:34
    Rebelové zahráli na zakázané uvolnění a následně byl vykázán na trestnou lavici Jiří Fedurčo (KOL), jenž dostal trest za hrubost. Buly tedy ve střední třetině.
     
    26:44
    Hosté si zahrají přesilovku. Za zdržování hry je vyloučen Václav Motl (HBR).
     
    22:35
    Další komplikace pro havlíčkobrodské Rebely. Na lavici pro hříšníky je usazen domácí špíler Tomáš Ludvík (HBR), jemuž budiž trestem hrubost.
     
    17:44
    No, tak šance to byla pro Kozly a Václav Pecen (HBR) musel vše hasit až faulem. Už je také "zamantinelován" na trestné lavici za podražení.
     
    15:38
    Havlíčkobrodští přitvrdili a snaží se něco vytvořit. Zatím si vypracovali přesilovku. Daniel Chmelař (KOL) je potrestán za držení protihráče.
     
    06:52
    Josef Šafra jel sám na gólmana Víta Kekulu, který ale svým pravým betonem skvěle zasáhl. Následně minul prázdnou bránu Marek Kočí. To i kvůli krosčeku Martina Hynka (HBR).
     
    03:14
    Bude se vylučovat. Na trestnou lavici míří hráč Kolína, což znamená početní výhodu pro Rebely. Martin Pipek (KOL) vyfasoval trest za podražení.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 11. Krajhanzl (Mozr), 27. Hynek (Hlídek), 36. Hynek (Pecen, M. Jelínek), 55. Ludvík (Semrád) – 2. Pospíšil, 15. M. Kočí, 17. Spitzer (Kadlec), 22. Bašus (Pipek), 24. Marvánek (Spitzer, Chmelař), 40. Spitzer (Fedurčo), 42. Pospíšil (Kadlec), 56. Šafra, 58. Skála (M. Kočí, A. Jelínek), 60. Chmelař (Pospíšil)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (Marek) – Semrád, Motl, Skotar, Pecen, Křesťan "A" – Mozr, Hlídek, Ludvík, M. Jelínek, Hynek "C", Krajhanzl.
    Trenéři: Milan Chalupa a Ladislav Fixa.

    SC Marimex Kolín: Hermann (Váňa) – Fiala, Kadlec, Skála, Chmelař – Marvánek, Spitzer "A", Šafra, Bašus, Pospíšil, Pipek, M. Kočí, A. Jelínek "C", Fedurčo.
    Trenér: Václav Vaněk.

    Rozhodčí: Petr Blecha – Ondřej Polák, Lukáš Rampír

    Diváci: 60
    bahis siteleri