Los Angeles – Philadelphia 0:2 (kon.) | Toronto – Ottawa 6:3 (kon.) | Columbus – Florida 4:1 (kon.)
St. Louis – Nashville 4:3 (2:1 po s.n.) | Arizona – Pittsburgh 3:1 (kon.) | Anaheim – Dallas 0:2 (kon.)
Calgary – Minnesota 4:3 (po pr.) | San Jose – Chicago 2:1 (3:1 po s.n.) | Washington – Detroit 6:5 (po pr.)
Montreal – Winnipeg 1:2 (kon.)
po prodl.
Calgary Flames
4:3 (1:0, 1:1, 1:2)
Minnesota Wild
Neděle 02.02.2014, 04:10 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:25
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto, Calgary vítězí popáté v řadě! Backlund vybojoval puk, který následně nahrál na Monahana. Ten vypálil, kotouč se odrazil od hole Kuempera zpět k MIKAELU BACKLUNDOVI, který skvěle dokázal trefit puk ze vzduchu a druhou brankou v utkání rozhoduje prodloužení! Asistence: Sean Monahan, Mark Giordano.
     
    55:57
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Na tohle nestačil ani výtečný Berra! Dá se říct, že celou branku zařídil KEITH BALLARD. Ten se nacpal do brankoviště, kde odstavil Widemana, který následně vadil Berrovi při zákroku. Puk se odrazil za branku, kde ho na svou hůl vzal Brodziak, jenž nahrál kotouč zpět před branku, kde ho Ballard dokázal svou střelou procpat za čáru. Asistence: Kyle Brodziak, Dany Heatley.
     
    50:31
    Minnesota právě vstřelila branku!
    "Divočáci" se dostávají na dostřel jedné branky! Po nahrávce Granlunda se DANY HEATLEY objevil před Berrou zcela nehlídán. Napoprvé ani napodruhé domácího brankáře nepokořil, na třetí pokus už ale kotouč do sítě kanadský útočník dostal. Asistence: Mikael Granlund, Zach Parise.
     
    41:00
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Je tu druhá dnešní branka v oslabení! Gól v početní nevýhodě si připisují i domácí, už celkově devátou v sezóně! Lee Stempniak vybojoval puk, podél pravého hrazení s ním uháněl do útočného pásma, kde chtěl předat na Giordana. Kapitán Flames byl sice odstaven, od jeho brusle se však odrazil puk k MIKAELU BACKLUNDOVI, který už měl jednoduchou pozici. Asistence: Mike Giordano, Lee Sempniak.
     
    38:24
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Sotva se však Parise vrátil na led, další akce v podání DENNISE WIDEMANA končí brankou. Obránce Calgary se netypicky ocitl v roli útočníka, když mezi kruhy neskutečně tečoval střelu Butlera. Kuemper byl naprosto bez šance. Asistence: Chris Butler, T. J. Galiardi.
     
    34:03
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Blek z čistého nebe! MATT COOKE nabral na levém křídle rychlost, Wideman očekával, že Cooke bude čekat ještě na některého ze svých spoluhráčů, bývalý hráč Pittsburghu se však s ničím nepáral a střelou příklepem vymetl levou šibenici Berrovy klece. Bez asistence.
     
    12:36
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Ještě před malou chvílí se do dobré šance dostal Niederreiter, ten však se svou střelou neuspěl, a tak udeřili Flames! V rychlé akci předal Westgarth puk na T. J. GALIARDIHO, který svým bekhendovým pokusem pokořil brankáře Kuempera. Asistence: Kevin Westgarth, Chris Butler.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 13. Galiardi (Westgarth, Butler), 39. Wideman (Butler, Galiardi), 41. Backlund (Giordano, Stempniak), 63. Backlund (Monahan, Giordano) – 35. Cooke, 51. Heatley (Granlund, Parise), 56. Ballard (Brodziak, Heatley)


    Calgary Flames: Rämö (18. Berra) – Giordano (C), Brodie, Butler, Breen, Wideman, Šmíd – Stempniak, Backlund, Hudler – Colborne, Monahan, Cammalleri – Jones, Stajan, Bouma – McGrattan, Galiardi, Westgarth.
    Trenér: Bob Hartley.

    Minnesota Wild: Kuemper (Bäckström) – Brodin, Suter, Prosser, Scandella, Stoner, Ballard – Niederreiter, Coyle, Parise – Pominville, Granlund, Heatley – Fontaine, Brodziak, Cooke – Zucker, Haula, Rupp.
    Trenér: Mike Yeo.

    Rozhodčí: Charron, Kowal – Henderson, Cameron

    Diváci: 19 289
    bahis siteleri