Los Angeles – Philadelphia 0:2 (kon.) | Toronto – Ottawa 6:3 (kon.) | Columbus – Florida 4:1 (kon.)
St. Louis – Nashville 4:3 (2:1 po s.n.) | Arizona – Pittsburgh 3:1 (kon.) | Anaheim – Dallas 0:2 (kon.)
Calgary – Minnesota 4:3 (po pr.) | San Jose – Chicago 2:1 (3:1 po s.n.) | Washington – Detroit 6:5 (po pr.)
Montreal – Winnipeg 1:2 (kon.)
po prodl.
Calgary Flames
4:3 (1:0, 1:1, 1:2)
Minnesota Wild
Neděle 02.02.2014, 04:10 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:14
    Ballard byl zasažen do obličeje holí Joea Colbornea (CGY), který tak dostává dvě minuty. Možná, že je tohle jedna z posledních šancí pro Wild, jak se dostat zpět do utkání.
     
    40:19
    Hned v první minutě třetí části jde na trestnou lavici Lance Bouma (CGY), který si přidržel Brodina, což neuniklo očím hlavního sudího Kowala.
     
    36:17
    Ovšem i kdyby americký útočník branku dal, nemohla by být uznána. Ještě předtím, než se Zach Parise (MNS) dostal ke střele, přerazil hůl Widemanovi. Zde je na místě pochválit hlavní rozhodčí, kteří viděli faul i ve velice nepřehledné situaci.
     
    33:24
    Charlie Coyle (MNS) půjde podruhé v zápase na trestnou lavici. Už poněkolikáté v utkání vidíme poměrně zbytečné vyloučení, tentokrát hráč Wild poslal kotouč mimo hrací plochu.
     
    25:27
    Daší zákrok po odpískání. Tentokrát se naprosot zbytečným faulem provinil Mikea Rupp (MNS), který podrazil McGrattana.
     
    22:32
    Lee Stempniak (CGY) však po této situaci dostává dvě minuty, když se za brankou Kuempera pustil do měnšího pěstního souboje se Stonerem. Dvěma minutami byl však oceněn jen domácí hráč.
     
    19:25
    V poslední minutě je tu ještě jedno vyloučení. Charlie Coyle (MNS) naprosto zbytečně před brankou Reta Berry krosčekoval domácího kapitána Giordana, za což je odměněn dvě minutami.
     
    13:51
    Minnesota má však šanci srovnat v přesilové hře. Na trestné lavici už totiž sedí T. J. Brodie (CGY), který se provinil sekáním.
     
    10:13
    Jsou tu první vyloučení zápasu. Za vražení dostává dvě minuty Matt Cooke (MNS), ve stejném čase je dvěmi minutami také ohodnocen zákrok Chrise Butlera (CGY).

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 13. Galiardi (Westgarth, Butler), 39. Wideman (Butler, Galiardi), 41. Backlund (Giordano, Stempniak), 63. Backlund (Monahan, Giordano) – 35. Cooke, 51. Heatley (Granlund, Parise), 56. Ballard (Brodziak, Heatley)


    Calgary Flames: Rämö (18. Berra) – Giordano (C), Brodie, Butler, Breen, Wideman, Šmíd – Stempniak, Backlund, Hudler – Colborne, Monahan, Cammalleri – Jones, Stajan, Bouma – McGrattan, Galiardi, Westgarth.
    Trenér: Bob Hartley.

    Minnesota Wild: Kuemper (Bäckström) – Brodin, Suter, Prosser, Scandella, Stoner, Ballard – Niederreiter, Coyle, Parise – Pominville, Granlund, Heatley – Fontaine, Brodziak, Cooke – Zucker, Haula, Rupp.
    Trenér: Mike Yeo.

    Rozhodčí: Charron, Kowal – Henderson, Cameron

    Diváci: 19 289
    bahis siteleri