Košice – Prešov 3:2 (kon.) | R. Sobota – Ružiná 4:0 (kon.) | Vlašim – Štěchovice 3:1 (kon.)
Trnava – Frýdek-Místek 5:0 (kon.) | Senica – Karviná 0:2 (kon.) | Trenčín – Dubnica 2:0 (kon.)
Žilina – Kajrat 0:1 (kon.)
konec
MFK Košice
3:2 (2:0)
FC Tatran Prešov
sk Sobota 22.02.2014, 11:00 • Národné tréningové centrum, Poprad • Přípravný zápas
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase tohto zápasu opäť lepšie začali hráči Košíc, ktorí sa hneď v 46. minúte po góle vystriedaného Skvašíka dostali do trojgólového vedenia. Následne však z pokutového kopu po faule gólmana Tofiloskeho znižoval Prešovčan Poliaček. Od tohto momentu boli Prešovčania oveľa aktívnejší a ich aktivita priniesla aj gólové ovocie, no až v 90. minúte, keď sa opäť presadil Miroslav Poliaček.

    Košičania napokon zvládli svoj posledný prípravný zápas a jarnú časť Corgoň ligy budú začínať s výherným pocitom. Prešovská príprava ešte nekončí, no táto prehra ich určite nemusí mrzieť, keďže najmä v druhom polčase podali skvelý výkon.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z NTC Poprad.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (12:47:34)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    90
    Prešov dal gól!
    Prešovčania dokázali v závere tohto zápasu znížiť náskok Košíc na jeden gól po skvelej prihrávkovej kombinácii. Na pravej strane sa k lopte dostal Katona, ten svojou skvelou prihrávkou našiel osamoteného MIROSLAVA POLIAČEKA, ktorý svojou strelou pridal aj konečnému výsledku derby nádych.
     
    89
    Poliaček vybojoval pre svoj tím rohový kop na ľavej strane, ktorý napokon aj sám zahrával. Po jeho dobrom centri k vzdialenejšej žrdi však hlavičkový súboj vyhral Košičan Urban, ktorý upokojil tempo hry.
     
    88
    Pačinda tentokrát tvrdo pálil z hranice prešovskej šestnástky na pravej strane, jeho delovka však smerovala len tesne vedľa prešovskej brány.
     
    87
    Futbalisti Prešova sú pri lopte na košickej polovici ihrsiaka snažia sa ofenzívne presadiť, no pozorná košická defenzíva je jasne proti.
     
    86
    Pačinda si tentokrát na pravej strane nerozumel v prihrávkovej kombinácii proti Bajerovi a táto dvojica napokon proti Prešovčanom loptu stratila.
     
    85
    Spoza prešovskej šestnástky tentokrát tvrdo pálil Skvašík, no jeho delovka z voleja napokon smerovala len asi meter napravo od prešovskej brány.
     
    84
    Po veľmi nedôraznom a nepresnom zakončení v znení Prešovčana Leška sa k lopte dostal gólman Ružinský, ktorý upokojil tempo hry svojim dobrým zákrokom.
     
    83
    Po ľavom krídle sa šikovne presúval Dordevič, no pozorný Zbyňovský k nemu rýchlo pristúpil a od lopty ho svojim obetavým sklzom odstavil.
     
    82
    Prešovský gólman Talian si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď tentokrát po tvrdej strele od Haskiča z veľkej vzdialenosti vyboxoval loptu do veľkej výšky.
     
    81
    Po peknej prienikovej prihrávke od Poliačeka sa k lopte mohol dostať Belejík, no pri svojom odpychu sa pošmykol a k lopte sa dostal až gólman Ružinský.
     
    80
    Prešovčania mali k dispozícii rohový kop a následne aj autový hod na ľavej strane, no ani jednu z týchto možností nedokázali premeniť na útok.
     
    79
    Prešovčania mali k dispozícii aj rohový kop na pravej strane, ktorý odišiel zahrávať Poliaček, no jeho center k vzdialenejšej žrdi napokon zachytili len košickí obrancovia.
     
    78
    Po fantastickej krátkej prihrávke z ľavej strany od Leška sa k lopte v centrálnej časti dostal Belejík, no jemu lopta z nôh odskočila a jeho zakončenie smerovalo len za postrannú čiaru.
     
    77
    Talian si na svoje konto pripísal ďalší skvelý zákrok, keď tentokrát po strele z pravej strany od Gálla skvele zasiahol svojimi rukami!
     
    76
    Ružinský sa napokon pozviechal a po krátkom ošetrovaní čarovným chladiacim sprejom bude pokračovať v hre.
     
    75
    Po peknom centri z ľavej strany od Leška sa k lopte pred košickou bránou dostal pozorný Jonec, ktorý upokojuje tempo hry. Následne však gólman Ružinský padá na trávnik a musí byť ošetrovaný!
     
    74
    Hatok rýchlo zbiehal po ľavom krídle, no napokon ho pozorný Pačinda dobehol a loptu zblokoval na rohový kop.
     
    73
    Po peknom centri z rohového kopu na pravej strane od Pačindu sa k odrazenej lopte dostal Dordevič, no ten svojimi nožničkami netrafil priestor prešovskej svätyne!

    Branky: 13. Dordevič, 29. Diaby, 46. Skvašík – 48. Poliaček (pen.), 90. Poliaček

    Karty:   47. Tofiloski (KOS), 50. Gáll (KOS), 63. Bašista (KOS) – 33. Petráš (PRE)


    MFK Košice: Tofiloski (60. Ružinský) – Kavka, Bašista, Sekulič, Viazanko, Bukata, Šinglár, Bajer, Dordevič, DIaby, Novák
    Náhradníci: Ružinský – Skvašík, Korijkov, Urban, Huk, Haskič, Gáll, Jonec, Pačinda

    FC Tatran Prešov: Talian – Hatok, Jacko, Petráš ("K"), Papaj, Dzúrik, Lipták, Katona, Leško, Poliaček, Belejk
    Náhradníci: Barát – Zbyňovský, Makara, Bartek, Hruška, Luberda, Beneš
    bahis siteleri