Dynamo – Kazaň 0:0 (kon.) | Groznyj – Kubaň Krasnodar 2:1 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
0:0 (0:0)
FC Rubin Kazaň
Neděle 23.03.2014, 10:30 • Arena Chimki (Moskva) • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    84
    Ještě předtím ale proběhne střídání. Místo Žirkova si zahraje Solomatin.
     
    81
    Poslední střídání Kazaně. Odchází Devič, zahraje Alexander Prudnikov, českému fanouškovi známý svým krátkým působením ve Spartě.
     
    79
    Ryžikov podskočil centr a zřejmě to byl právě Dyadjun, kdo měl na hlavě první gól! Míč letí těsně vedle.
     
    77
    Střídání domácích, Kuranyi uvolní místo Dyadjunovi.
     
    75
    Ještě větší možnost měl nyní Dzudzsák! K Maďarovi se míč odrazil po dalším centru zleva, Dzudzsák měl dost času na zpracování, ale poté už ve vápně přízemní střelou těsně míjí!
     
    74
    Noboa mohl otevřít skóre! Lomič se prohnal podél levé lajny, odcentroval přesně a Noboa nedůraznou hlavičkou z ideální pozice šancí pohrdl!
     
    73
    Kevin Kuranyi měl sice pravdu, když ukazoval, že míč šel do zámezí od Kverkvelii, ale takové protesty, jako právě předvedl si nemůže dovolit. Vilkov mu ukazuje žlutou kartu.
     
    70
    Druhé střídání Kazaně. Ze hřiště jde Azmoun, na posledních dvacet minut jej nahradí Mullin.
     
    55
    První střídání Rubinu. Mogilevce nahrazuje Kulik.
     
    50
    Teď byl ovšem Kuranyi rychlejší než Kisljak, kopl si míč dopředu a Bělorus v barvách Kazaně mu pozdním skluzem nehezky přišlápl nohu. Trestem mu je žlutá karta.
     
    42
    Šance Kazaně! Kisljak táhl brejk podél levé lajny, pak si to namířil do šestnáctky a nakonec pravačkou odcentroval, Azmoun na malém vápně míč zpracovával, protože míč dostal někde na úrovni pasu, vzápětí však přispěchal Samba se odkopem zažehnal nebezpečí.
     
    33
    Nepříjemnosti pro Rubin. Už třetí obránce vidí žlutou kartu. Kverkvelia nalevo nestihl Žirkova a skluzem mu přejel kotníky.
     
    31
    Rozběhnutý Kokorin si to namířil do vápna, těsně před ním jej však doslova sestřelil Kuzmin. Žlutá karta a následovat bude hodně nebezpečný přímý kop.
     
    14
    Hodně nebezpečná střela Deviče! Ukrajinec v barvách Rubinu si vyjel takřka od krajní lajny do středu a přestože měl napravo úplně volného Mubaraka, rozhodl se vypálit a yhcbělo mu pár centimetrů, aby zamířil do branky.
     
    11
    César Navas na půlící čáře zajel zezadu do kotníků Kuranyiho a dostává žlutou kartu.
     
    5
    Šance střídá šanci! Po trochu kostrbaté kombinaci Dinama na levé straně se ke střele z kraje vápna dostal Žirkov, Ryžikov pohotově zasahuje!
     
    4
    Stadionem to zahučelo. Kuzmin totiž po rychlé předávce od Kisljaka zakroutil míč téměř přesně na hlavu Azmouna, který jen těsně netrefil míč hlavou ve skvělé pozici!
     
    3
    Standardní situaci z levé strany si na povel Juri Žirkov a našel přesně hlavu Samby! Jeho hlavička z penaltového puntíku šla těsně nad!

    Michal Šíma

    Branky:

    Karty:   73. Kuranyi (DMO) – 11. Navas (RKA), 31. Kuzmin (RKA), 33. Kverkvelia (RKA), 50. Kisljak (RKA)


    Dynamo Moskva: Gabulov – Wilkshire, Granat, Samba, Lomič – Dzudzsák, Denisov, Noboa, Žirkov (84. Solomatin) – Kokorin – Kuranyi (77. Dyadjun)
    Náhradníci: Šunin – Kozlov, Fenandez, Jusupov, Solomatin, Berezovskij, Florescu, Dyadjun, Rotenberg, Zobnin, Ionov, Douglas

    FC Rubin Kazaň: Ryžikov – Kuzmin, Kverkvelia, Navas, Nabiulin – Kisljak, Eremenko, Mogilevec (55. Kulik), Mubarak – Devič (81. Prudnikov), Azmoun (70. Mullin)
    Náhradníci: Nestěrenko – Kulik, Prudnikov, Nurov, Karašausks, Mullin, Getigežev, Karadeniz, Šaronov, Muchametšin, Kambolov

    Rozhodčí: Vilkov – Semenov, Berezněv
    bahis siteleri