Standard – Club Bruggy 0:1 (kon.) | Anderlecht – Genk 4:0 (kon.)
konec
RSC Anderlecht
4:0 (2:0)
KRC Genk
Neděle 11.05.2014, 18:00 • Stade Constant Vanden Stock, Brusel • Belgická Jupiler Pro League
Předzápasové kurzy
     
    81
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Parádní akci teď vymysleli domácí! Vanden Borre rozběhl po pravé straně Najara, který obehrál obránce, ze strany si to namířil do šestnáctky a poté nahrál před odkrytou bránu DENNISOVI PRAETOVI, který už to měl jednoduché.
     
    53
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Zatímco Deschacht možná ještě rozdýchával své zdravotní problémy, vysunul Tielemans krásným pasem MASSIMA BRUNA, který z pravého rohu šestnáctky vypálil po zemi na vzdálenější tyč. Köteles se natahoval, ale na míč přes veškerou svou snahu nedosáhl. Fialky vedou už 3:0 a tento zápas s největší pravděpodobností vyhrají.
     
    45
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Domácí v závěru poločasu zvyšují na 2:0! Mladíček Tielemans vyslal kolmou přihrávkou dopředu ANDYHO ARYELA NAJARA, který se zbavil obránce a vypálil mimo dosah bezmocného Kötelese. Pro hosty je to trochu kruté, opticky totiž hrají s Anderlechtem vyrovnaný zápas.
     
    16
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Domácí dávají důležitý první gól! Kouyaté hlavou prodloužil dlouhý nákop na rozběhnutého MASSIMA BRUNA, který šel sám na Kötelese a chladnokrevně umístil balón do protipohybu maďarského brankáře.

    Martin Augustin

    Branky: 16. Bruno, 45. Najar, 53. Bruno, 81. Praet


    RSC Anderlecht: Proto – Vanden Borre, Mbemba (71. Gillet), Nuytinck, Deschacht – Najar (82. Acheampong), Kouyaté, Tielemans, Praet – Cyriac (84. Pollet), Bruno.
    Náhradníci: Kaminski – Gillet, Acheampong, Pollet, N'Sakala, Milivojević, Klještan.

    KRC Genk: Köteles – Ngcongca, Walsh, Mbodji, Tshimanga – Buffel (82. Cissé), Hyland, Gorius, Camus (55. Schrijvers) – Vossen, Mboyo.
    Náhradníci: Van Hout – Schrijvers, Cissé, Ojo, Hamalainen, Simaeys, Gerkens

    Rozhodčí: Van De Velde – Vanyzere, Walschap
    bahis siteleri