Skalica – Senec 1:0 (kon.) | Nové Mesto n/V – Šaľa 1:1 (kon.) | Šamorín – Trnava B 0:0 (kon.)
Prešov – Michalovce 2:4 (kon.) | Bardejov – Dolný Kubín 4:1 (kon.) | R. Sobota – Poprad 1:1 (kon.)
MFK Zvolen – Bodva Moldava 2:0 (kon.) | MFK Košice B – L. Mikuláš 0:2 (kon.)
konec
MFK Košice B
0:2 (0:1)
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
sk Sobota 09.08.2014, 16:30 • Futbalový štadión Barca, Košice • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie medzi MFK Košice B a MFK Tatran Liptovský Mikuláš. Hostia odídu z Košíc spokojní, veď po výhre 2:0 v ich prospech získavajú prvé 3 body do tabuľky. Rovnako, tri body sa dnes Košiciam navýšiť nepodarilo, a tak si pripisujú druhú prehru v rade.
    To je odo mňa na dnes všetko, lúči sa s vami Veronika Pancuráková. (18:30:14)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Košičania sa napokon ešte dostali do útoku a vybojovali rohový kop. Po ňom si hostia sami napálili ľavú žrď a gólman sa právom hnevá.
     
    90+2
    Na trávniku sa vôbec nič nedeje a hráči čakajú iba na záverečný hvizd. Liptáci sú na útočnej polovici, ale už sa im zrejme nepodarí nič vymyslieť.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú tri minúty.
     
    90
    Liptáci rozohrali rohový kop nakrátko a ostali na útočnej polovici. Rozhodca sa zápas ešte ukončiť nechystá.
     
    89
    Hostia stále ostávajú v útoku, kde dokonca vybojovali aj rohový kop. Pôjde zrejme o poslednú akciu tohto zápasu.
     
    88
    Otrasený Lipták sa už premiestnil za postrannú čiaru, kde celú situáciu rozchodí. Našťastie nejde o nič vážne a bojovník bude v poriadku.
     
    87
    Žltú kartu si vyslúžil aj domáci Tóth, ktorý tvrdo poslal súpera k zemi a hra sa na chvíľu musí prerušiť.
     
    86
    Faul v strede ihriska sa skončil žltou kartou pre Válovčana.
     
    85
    Prvá žltá karta tohto zápasu. Vyslúžil si ju hosťujúci Chomistek.
     
    84
    Pred nami sú záverečné minúty tohto zápasu. O všetkom je už rozhodnuté, a tak sa iba dohráva.
     
    82
    Striedanie v tíme MFK Košice B: z ihriska odchádza Kostúrik, prichádza Chomistek.
     
    81
    Striedajúci hráč sa takmer okamžite dostal do gólovej pozície! Mózer okamžite zabojoval v útoku a takmer prekvapil domáceho brankára. Nechýbalo mu veľa a loptu by musel vyťahovať zo siete.
     
    80
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Jánošík, prichádza Mózer.
     
    79
    Po rohu letela lopta priamo pred bránku hostí, s čím mal Macík zrejme menšie problémy. Musel sa hodiť na zem a po nešťastnom odraze jej zabrániť v ceste do brány.x
     
    78
    Košickým futbalistom sa podarilo presunúť loptu na vlastnú útočnú polovicu a dokonca získať aj rohový kop.
     
    77
    Lopta letela po Macíkovej rozohrávke na útočnú polovicu hostí, no dlho sa tam nezdržala. Košičania nechcú inkasovať tretíkrát, a tak si dali pozor.
     
    76
    Naopak, loptu získali Liptáci. Tí sa skutočne nemusia nikam ponáhľať, a tak za pomoci vlastného brankára pokojne rozohrávajú.
     
    75
    Hra sa výrazne spomalila a lopta iba lieta z kopačky na kopačku. Domáci hráči sa pokúšajú o rozohrávku, ale vôbec sa im nedarí.
     
    74
    Košičania dokázali súperovi vziať loptu a presunúť ju do okolia stredového kruhu. Tam ale vôbec nič nevymysleli, pretože Liptáci dobre zasiahli v defenzíve.
     
    73
    Liptáci už hrajú v absolútnej pohode. Prevzali si loptu a presunuli sa na útočnú polovicu, kde sa pokúsia niečo vymyslieť. Ponáhľať sa ale rozhodne nemusia.
     
    72
    Košičania iba neveriacky krútia hlavami. Vlastnou chybou darovali súperovi druhý gól, a tak hostia dnes už podľa všetkého vybojujú tri body.
     
    71
    Liptovský Mikuláš dal gól!

    Obrovská chyba na strane Košíc. Jeden z domácich chcel "malou domov" upokojiť hru, ale vysoko napádajúci LUKÁŠ JÁNOŠÍK vystihol loptu a pohodlne ju dopravil do siete.
     
    70
    Košičania nedokázali využiť ani rohový kop. Medzičasom ich kopali dovedna hneď tri, pretože hostia loptu vždy nešťastne odvrátili. Ani ze jednej pozície ale presné zakončenie neprišlo.
     
    70
    Prestávka sa skončila a hráči sa vrátili na trávnik. Domáci futbalisti okamžite vybojovali rohový kop.
     
    69
    Rozhodca dal hráčom opäť prestávku na občerstvenie, v Košiciach je totiž stále veľmi teplo.
     
    68
    Dnešné stretnutie sleduje 325 divákov.
     
    67
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Hoferica, prichádza Staš.
     
    66
    Nepodarí. Košičania síce loptu zahrali smerom do nebezpečného priestoru, ale ich súper ju rýchlo odvrátil. Liptáci sa veľmi dobre bránia a inkasovať nechcú.
     
    65
    Košičania presunuli hru na opačnú polovicu ihriska a takisto vybojovali rohový kop. Budeme zvedaví, či sa im po ňom podarí vyrovnať.
     
    64
    Po rohovom kope sa hosťom nepodarilo ohroziť košickú bránku a Afouxenidis vôbec nemusel zasahovať.
     
    63
    Hostia sa po rýchlom prechode dostali do skvelej pozície! Loptu mal na kopačke Jánošík a robil všetko pre to, aby ju posunul spoluhráčovi do stopercentnej príležitosti. Na miesto ale skôr došprintovala východniarska defenzíva, ktorá loptu odvrátila na rohový kop.
     
    62
    Dordevič zabojoval v útoku pri postrannej čiare a z jeho akcie napokon vzišiel roh pre Košice. Ten domáci zahrali priamo do stredu brány, kde loptu pokojne vyboxoval Macík.
     
    61
    Košičania stále ostávajú na útočnej polovici, ale hra je teraz pre množstvo autových vhadzovaní poriadne rozkúskovaná. Diváci nič zaujímavé nevidia.
     
    60
    Košičania zvýšili svoju aktivitu. Dopredu sa tlačil Dordevič, ale o loptu rýchlo prišiel. Hostia sa dobre bránia.
     
    59
    Nováčik na trávniku sa okamžite ukázal! Jeho zrýchlenie na pravej strane vystrašilo hostí, no gólman mu vysokým vybehnutím nedal veľa šancí a Kubík poslal loptu iba mimo priestoru troch žrdí.
     
    58
    Striedanie v tíme MFK Košice B: z ihriska odchádza Jano, prichádza Kubík.
     
    58
    Hra sa opäť trochu spomalila. Ani jednému z tímov sa nedarí nadlhšie podržať loptu, a tak diváci na ďalšiu šancu iba čakajú.
     
    57
    Hosťujúci gólman Macík sa musel poriadne natiahnuť! Košičania sa teraz dostali až k zakončeniu, ale to im vôbec nevyšlo. Loptu posielali na bránku iba po zemi, s čím brankár nemal problém.
     
    56
    Situácia sa v podstate zopakovala, ale v hlavnej úlohe v nej bol iný hráč. Košičania sa stále snažia tlačiť pred bránku, no zakončenie vôbec neprichádza.
     
    55
    Striedanie v tíme MFK Košice B: z ihriska odchádza Benetka, prichádza Gáll.
     
    55
    Košičania sa opäť pokúsili dostať do útoku, ale opäť im to nevyšlo. Skúšal to Jano, ale bol dobre bránený a k lopte sa nedostal.
     
    54
    Na trávniku sa v týchto chvíľach v podstate nič nedeje. Loptu majú na svojich kopačkách domáci, ktorým sa nedarí rozohrať spred vlastnej bránky. Hostia s forčekingom nemajú žiaden problém.
     
    53
    Hosťom sa ale vôbec nedarilo a loptu vybojovali Košice. Ani tie ale nič nevymysleli, pretože ju na opačnú stranu nastrelili mimo brány.
     
    52
    Macík loptu rozohral a jeho spoluhráči sa okamžite usadili na útočnej polovici, kde sa pokúsia niečo vymyslieť.
     
    51
    Pozor ale aj na opačnej strane! Tam Košičania zaviezli loptu a vybojovali faul. Po ňom mal možnosť zahrávať štandardku spoza šestnástky Benetka, ale bránku z dobrej pozície úplne prestrelil.
     
    50
    Košičania síce odvracajú loptu za loptou, ale vôbec sa pri nej nevedia udržať. Hostia teda opäť podnikli sľubný protiútok, ale ten skončil iba ofsajdom.
     
    49
    Ani z opačnej strany sa ale hosťom z Liptovského Mikuláša nedarilo. Hráči v červených dresoch poslali loptu opäť pred bránu, ale tam boli opäť iba domáci.
     
    48
    Liptáci rozohrali loptu po rohu priamo do šestnástky, ale tam ju nik z hostí nedokázal zachytiť. Košičania všetko odvrátili na ďalší roh v prospech svojho súpera.
     
    47
    Hosťujúci Kostúrik sa rútil do dobrej príležitosti! Loptu si už skopával na strelu, ale v poslednej chvíli ju domáci odvrátili na rohový kop.
     
    46
    O úvodný výkop druhého polčasu sa postarali hostia, ktorí sa hneď aktívne pustili do útočenia. Skúsili to dlhou nakopnutou loptou, ale poslali ju iba mimo priestoru brány.
     
    46
    Striedanie v tíme MFK Košice B: z ihriska odchádza Urban, prichádza Pavúk.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas sa skončil triumfom hostí. V poslednej minúte sa oň presnou strelou postaral Kurák, a tak má Tatran veľmi dobre nakročené k prvému triumfu v tejto sezóne. Podarí sa ho hosťom dosiahnuť? Ostaňte s nami a určite sa to dozviete.

    Druhý polčas sa začne približne o 17:33.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Liptovský Mikuláš dal gól!

    Hostia otvárajú skóre zápasu! Po rýchlom prechode na útočnú polovicu mal loptu MÁRIO KURÁK a vôbec nezaváhal. Tvrdo vystrelil a mieril skutočne veľmi presne. Domáci brankár nemal šancu na úspech.
     
    44
    Veľká šanca domácich! Hostia nechali trochu pootvorené dvierka v defenzíve, čo sa pokúsil využiť Trebuňák. Jeho rana spomedzi obrancov skončila iba u Macíka.
     
    43
    Košičania sa aj teraz natlačili do šestnástky súpera, ale ani po tomto rýchlom prechode nie sú úspešní. Zakončiť do priestoru brány sa im absolútne nepodarilo.
     
    42
    Štandardku od rohovej zástavky poslali hostia do šestnástky, kde sa o loptu strhol veľký boj. Z neho ale napokon vyšli úspešne domáci, ktorí situáciu rýchlo upokojili.
     
    41
    Hostia sa rýchlo presunuli do útoku a takisto vybojovali rohový kop. Domáci hráči sa budú musieť brániť.
     
    40
    Po rohu letela lopta k bližšej žrdi, ale hostia si s ňou poradili. Košiania však ešte v útoku ostali a takmer sa im podarilo otvoriť skóre. Za všetkým bol Huk, ktorý svojou strelou postrašil Macíka, ale ten sa dokázal hodiť do jej dráhy.
     
    39
    Košičania využili menšiu nepozornosť súperovej defenzívy a presunuli sa do útoku. Tam vybojovali rohový kop.
     
    38
    Hostia nechcú súpera pustiť za stredovú čiaru. Postaral sa o to Pastva, ktorý veľmi dobrou hrou znepríjemnil Košičanom život.
     
    37
    Košičania loptu potiahli na útočnú polovicu, ale zakončenie neprišlo. Dopustili sa iba útočného faulu.
     
    36
    Košickí futbalisti majú za sebou rušné sekundy. Domáci hráči si musia na pozorné akcie súpera dávať pozor, pretože Liptáci sú skutočne odhodlaní získať prvé body.
     
    35
    Ďalšia dobrá šanca hostí! Po ľavej strane sa k šestnástke dostal Jánošík, ale jeho strela pravačkou bola v rýchlosti nepresná a priestor bránky tesne minula.
     
    34
    Zaujímavá šanca hostí! Válovčan sa v útoku neulakomil na loptu, ale pokúšal sa ňou vo vápne ešte nájsť Kuráka. Ten chcel v rýchlosti zakončiť, ale loptu iba šuchol a neposlal ju na bránku.
     
    33
    Košičania zahrali roh opäť nakrátko, no teraz už do vápna prišiel aj center. Ten síce Liptáci zrazili, ale iba na nohu Urbana. Jeho strela bola ale veľmi nepresná.
     
    32
    Domáci Dimun si loptu prevzal v defenzíve a pokúsil sa ju presunúť čo najďalej od svojej bránky. V strede trávnika vybojoval faul a krátko po ňom získali domáci aj rohový kop.
     
    31
    Domáci hráči sa pokúsili potiahnuť loptu do útoku. Snažil sa o to Bentka, ale vôbec mu to nevyšlo.
     
    30
    Polhodina hry je za nami, ale na úvodný gól ešte iba čakáme. V Košiciach je skutočne veľmi horúco a hráči oboch celkov sa na trávniku iba trápia. Diváci sa začínajú nudiť.
     
    29
    Liptáci to skúšajú z každej pozície, ale ani jedna lopta do priestoru bránky nesmeruje. Hostia teraz centrom ku šestnástke skúšali prekvapiť, ale gólman Košíc všetko prečítal.
     
    28
    Liptáci svojím aktívnym napádaním získali loptu a presunuli sa na útočnú polovicu. Tam ale narazili na pevnú defenzívu Košíc, ktorú budú musieť preraziť.
     
    27
    Košičania si prevzali loptu a stiahli sa na vlastnú polovicu. Odtiaľ sa pokúšajú rozohrať, ale majú to veľmi náročné.
     
    26
    Hostia sa rýchlo zmocnili lopty a opäť si to namierili až do šestnástky súpera. Tlačil sa tam Kostúrik, ale po súboji spadol na zem. Zdalo sa nám, že bol faulovaný, ale rozhodca nepíska.
     
    25
    Liptáci sú aj naďalej veľmi aktívni. Hoferica sa v útoku pred šestnástkou pokúšal obhodiť si súpera, ale zámer mu vôbec nevyšiel a o loptu prišiel.
     
    24
    Hostia sa hneď po menšom občerstvení tlačili dopredu. Pri lopte bol Kurák, ale pri súboji si pomohol nedovoleným potiahnutím za dres, a tak hlavný arbiter jeho akciu ukončil.
     
    23
    Rozhodca dal hráčom vo veľkej horúčave priestor na občerstvenie. Hra sa na minútku prerušuje.
     
    22
    Ťažko povedať, čo teraz domáci Benetka chcel vymyslieť. Loptu získal v okolí stredového kruhu a dopredu ju poslal vysokým "padáčikom". Ten ale nik z jeho spoluhráčov nezachytil.
     
    20
    Na opačnej strane prvá sľubná príležitosť Košíc, ale diváci opäť iba hromžia. Lopta po nej letela mimo priestoru brány.
     
    19
    Hostia sú naďalej veľmi aktívni. Kostúrik vysoko vysunutý napáda rozohrávku súpera a Košiciam tým poriadne znepríjemňuje život. V rýchlosti musel pred ním zasahovať aj brankár Afouxenidis .
     
    18
    Hostia hrajú s kľudom. Košiciam bezproblémovo zobrali loptu a pokúsili sa ju preniesť na opačnú stranu, ale Jánošík bol dobre bránený a nevybojoval ju.
     
    17
    Košičania sa usadili na útočnej polovici, ale vôbec im to nepomohlo. Pokus o akciu zakončili centrom, ktorý bol ale pohodlne odvrátený.
     
    16
    Hra sa aj naďalej presúva z jednej strany na druhú. Oba celky sa snažia, ale chýba nám presné zakončenie. S výnimkou nastrelenej konštrukcie košickej brány sme na trávniku veľa vzrušenia nevideli.
     
    14
    Liptáci po rýchlej rozohrávke opäť zamierili do útoku. Tam sa centrom k šestnástke pokúsili oklamať súpera, ale Vancák všetko prečítal a loptu zachytil.
     
    13
    Košický kapitán sa pokúsil odpovedať podobne nebezpečným spôsobom. Loptu po pravej strane potiahol do útoku a následne ju dostal aj do šestnástky, ale tam boli iba hostia, a tí si ju spracovali.
     
    12
    Futbalistov Liptovského Mikuláša situácia zjavne povzbudila. Hostia sú aj naďalej veľmi aktívni a súperovi vôbec nedovoľujú rozohrať hru na opačnú polovicu.
     
    11
    Hostia spálili neuveriteľnú príležitosť! Košickí futbalisti úplne prepadli v defenzíve, Liptáci sa dostali až pred bránku, ale napálili iba pravú žrď brány!
     
    10
    Liptákom sa napokon podarilo preniknúť na útočnú polovicu. Do šestnástky sa tam natlačil Kostúrik, ale prihrávka na neho neprešla. Domácci boli pozornejší.
     
    9
    Tatran vôbec nevie rozohrať. Hostia by síce chceli ísť do útoku, ale pre vysoký forčeking súpera sa nevedia dostať ani z vlastnej polovice.
     
    8
    Začalo sa v sľubnom tempe a lopta lieta zo strany na stranu. Aktuálne ju v okolí stredovej čiary majú hostia a Kurák sa pokúsi rozohrať útočnú akciu.
     
    7
    Sľubná šanca domácich Košíc ostala nevyužitá! Natlačil sa do nej Benetka, ktorý dostal priveľa priestoru na pravej strane. Loptu si potiahol až do šestnástky, ale odtiaľ pálil iba do rúk Macíka.
     
    6
    Tatran sa postupnými krokmi dostal do útoku. Hostia sa rozostavili pred šestnástkou súpera, ale o loptu prišli a strieľať nemohli.
     
    5
    Tatran si prevzal loptu na svoje kopačky a pokúsi sa niečo vymyslieť. Zatiaľ sa to ale hosťom vôbec nedarí, pretože sú stiahnutí iba na vlastnej polovici.
     
    4
    Hostia z Liptova sa natlačili na útočnú polovicu, ale tam vôbec nič nevymysleli. Naopak, loptu iba odovzdali a priestor na útok ponúkli Tóthovi. Ten ale v zakončení z dobrej pozície prepadol cez súpera, a tak nemieril presne.
     
    3
    Košičania hneď v úvode vybojovali rohový kop po nenápadne nastrelenej lopte. Rozohrali ho nakrátko, ale situácia im vôbec nevyšla a o loptu bleskovo prišli.
     
    2
    Po neúspešnom Dordevičovom pokuse o útok domáci o loptu prišli a hostia mohli ísť do protiútoku. Hrnul sa tam Válovčan, ale bol zastavený už niekoľko metrov za stredovou čiarou.
     
    1
    O úvodný výkop stretnutia sa postarali domáci futbalisti. Košičania sa ale vzápätí tiahli iba na vlastnú plochu, odkiaľ sa im loptu do útoku vôbec nedarí rozohrať.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    -23
    Úvodné zostavy:

    MFK Košice B: Afouxenidis – Huk, Tóth (C), Urban, Dordevič, Jano, Trebuňák, Benetka, Vancák, Dimun, Hirjak
    Náhradníci: Gnip, Pilipčuk, Kubík, Pavúk, Gáll, Diaby, Vansa

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Macík – Kucharčík, Papaj, Jánošík, Kubena, Válovčan, Kostúrik, Lišivka (C), Pastva, Kurák, Hoferica
    Náhradníci: Mózer, Moravčík, Laco, Čekan, Chomistek, Bréda, Staš

    Rozhodca: Galád – Žákech, Hrmo.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní tretieho kola našej druhej najvyššej futbalovej súťaže. V rámci skupiny Východ nás v DOXXbet lige čaká v Barci zápas košického "béčka" s tímom Liptovského Mikuláša.

    Proti sebe sa postavia štvrtý a desiaty tím tabuľky z celkových dvanástich účastníkov tejto skupiny. Práve domácim Košičanom patrí lepšia pozícia, pretože v dvoch zápasoch dokázali raz zvíťaziť, a tak majú na svojom konte 3 body. Naopak, o poznanie horšie sú na tom hostia, ktorí doposiaľ v tejto sezóne ešte ani raz nevyhrali, a tak na prvý bodový zisk stále iba čakajú.


    Doterajšie zápasy sezóny 2014/2015:

    MFK Košice B:
    MFK KE B – Dolný Kubín 4:2
    MFK Zemplín Michalovce – MFK KE B 2:1

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš:
    MFK Zemplín Michalovce – MFK Tatran LM 1:0
    MFK Tatran LM – SLAVOJ Trebišov 1:2


    Stávkové kancelárie majú v otázke favorita tohto zápasu jasno. Na základe papierových predpokladov za neho považujú domáce Košice, na ktorých triumf vypísali kurz približne 1,75. Na víťazstvo hostí sa kurz pohybuje až okolo čísla 4,05 a remízu po deväťdesiatich minútach hry si môžete natipovať s ponukou cca 3,4.

    Začiatok zápasu je naplánovaný na 16:30. Ak sa ho nemôžete osobne zúčastniť, nezúfajte. Prostredníctvom nášho podrobného textového prenosu na webe Onlajny.eu vám z tohto duelu určite neunikne nič podstatné.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:30.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 45. Kurák, 71. Jánošík

    Karty:   87. Tóth (KEB) – 85. Chomistek (LMI), 86. Válovčan (LMI)


    MFK Košice B: Afouxenidis – Huk, Tóth (C), Urban, Dordevič, Jano, Trebuňák, Benetka, Vancák, Dimun, Hirjak
    Náhradníci: Gnip, Pilipčuk, Kubík, Pavúk, Gáll, Diaby, Vansa

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Macík – Kucharčík, Papaj, Jánošík, Kubena, Válovčan, Kostúrik, Lišivka (C), Pastva, Kurák, Hoferica
    Náhradníci: Mózer, Moravčík, Laco, Čekan, Chomistek, Bréda, Staš

    Rozhodčí: Galád – Žákech, Hrmo

    Diváci: 325
    bahis siteleri