Příbram – Vlašim 2:4 (kon.) | Slaný – V.Popovice 7:5 (kon.)
konec
HK Lev Slaný
7:5 (0:2, 5:1, 2:2)
HC Slavoj Velké Popovice
Neděle 14.09.2014, 17:00Krajská liga: Středočeský kraj
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (22:39:27)
     
    55:00
    Velké Popovice právě vstřelily branku!
    Hosté využívají početní výhodu po pouhých pěti sekundách. Mockovu ránu tečoval za Sýkorova záda PETR BRANIŠ, který Slavoji ještě dává neději na bodový zisk. Asistence. David Mocek a Jakub Chochola.
     
    50:55
    Velké Popovice právě vstřelily branku!
    Hosté v té samé přesilovce také skórují a snižují na rozdíl tří branek. Ránu Žohy z levého kruhu vyrazil Sýkora pouze na hůl PETRA CULKY, který s dorážkou do poloodkryté klece neměl problém. Asistence: Jakub Žoha.
     
    50:07
    Slaný právě vstřelilo branku!
    Domácí udeřili dokonce ve vlastním oslabení! Martin Průcha naservíroval puk mezi kruhy STANISLAVU LAPÁČKOVI, jenž z voleje propálil bezmocného Lorence. Asistence: Martin Průcha.
     
    47:18
    Slaný právě vstřelilo branku!
    V útočné třetině se dostal ke kotouči domácí kapitán MARTIN PRŮCHA, který si položil hostujícího brankáře a posílá domácí už do třígólového vedení. Bez asistence.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    37:40
    Slaný právě vstřelilo branku!
    Další gól nadšeně bojujících Lvů! Kubinčák poslal do sóla PAVLA ŠELICHU a zkušený domácí útočník zvyšuje na 5:3. Asistence: Tomáš Kubinčák a Jiří Novák.
     
    33:04
    Slaný právě vstřelilo branku!
    Domácí podruhé v zápase vedou! TOMÁŠ KUBINČÁK po přejetí modré čáry vypálil a rána, kterou holí tečoval bránící hráč, zapadla za záda Lorence – 4:3. Asistence: Viliam Banič a Josef Vostracký.
     
    29:45
    Velké Popovice právě vstřelily branku!
    Při hře 4 na 4 potrestal chybu slánské obrany odchovanec pražské Slávie Petr Braniš. Bez asistence.
     
    28:04
    Slaný právě vstřelilo branku!
    Lvi dokonce obracejí skóre! STANISLAV LAPÁČEK ranou od pravého mantinelu nachytal Lorence na hruškách – 3:2. Asistence: Martin Průcha a Viliam Banič.
     
    27:27
    Slaný právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! STANISLAV LAPÁČEK dostal přihrávku od Nováka a procedil kotouč skrz výstroj hostujícího brankáře. Asistence: Jiří Novák.
     
    26:16
    Slaný právě vstřelilo branku!
    Domácí snižují v přesilové hře zásluhou MARTINA FROLÍKA, který vypálil od modré a po nejistém zákroku gólmana Lorence skončil kotouč v brance. Asistence: Martin Průcha a Jakub Vránek.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:59
    Velké Popovice právě vstřelily branku!
    Druhou branku hostí přidává ve dvojnásobné přesilové hře DAVID MOCEK, který z mezikruží napálil kotouč za záda domácího gólmana zároveň se zazněním klaksonu, jež ukončil první třetinu. Asistence: Jakub Chochola.
     
    4:44
    Velké Popovice právě vstřelily branku!
    Skóre utkání otevírá přesnou dorážkou JAKUB CHOCHOLA. Asistence: David Decsy.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
    Branky a nahrávky: 27. Frolík (Průcha, Vránek), 28. Lapáček (Novák), 29. Lapáček (Průcha, Banič), 34. Kubinčák (Banič, Vostracký), 38. Šelicha (Kubinčák, Novák), 48. Průcha, 51. Lapáček (Průcha) – 5. Chochola (Decsy), 20. Mocek (Chochola), 30. Braniš, 51. Culka (Žoha), 55. Braniš (Mocek, Chochola)


    HK Lev Slaný: Sýkora (Doskočil) – Banič, Frolík, Vostracký, Chvoj – Lapáček, Průcha, Butor, Novák, Kubinčák, Šelicha, Vránek.
    HC Slavoj Velké Popovice: Lorenc (Löbl) – Dvořák, Farář, Mocek, Nejedlý, Koutský, Toman, Culka, Medřický, Braniš, Lucker, Chochola, Moravec, Žoha, Decsy, Vacek, Rejna.

    Rozhodčí: Hruška – Nevařil, Lohr
    bahis siteleri