Lipt. Mikuláš – Detva 2:5 (kon.) | Spišská N. Ves – Michalovce 6:4 (kon.) | Prievidza – Trnava 3:1 (kon.)
Prešov – Pov. Bystrica 5:0 (kon.) | Topoľčany – Bardejov 2:4 (kon.) | Senica – SR 18 6:0 (kon.)
konec
PHK Prešov
5:0 (0:0, 3:0, 2:0)
HK 95 Považská Bystrica
sk Pátek 19.09.2014, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:29
    Vrece s gólmi sa akoby po prvej tretine roztrhlo, za bránku Bystrice dostal puk dnes výborne hrajúci Martin Hájnik, útočník PHK poslal prihrávku medzi kruhy na JOZEFA TOMČÁKA, ten bol voľný, napriahol švihom k vzdialenejšej tyči a oslavuje svoj dnes druhý gól!

    Asistencia: Martin Hájnik
     
    44:23
    Presilovka PHK je využitá, od modrej napriahol k strele obranca Chovan, jeho delovka je tečovaná pred Hričinom JOZEFOM TOMČÁKOM no a útočník Prešova sa tak postaral o štvorólové domáce vedenie.

    Asistencia: Ľubomír Chovan
     
    39:38
    Bardejovská posila Martin Hájnik pridáva druhý gól, do jazdy mu poslal puk Igor Jaroš, Martin HÁJNIK sa ocitol zrazu sám pred brankárom, naznačil strelu no ešte urobil ďalší krok a do poloodkrytej brány rozvlnil sieť.

    Asistencia: Igor Jaroš
     
    39:19
    A ja som to nezakríkol, chcenie domácich sa stáva realitou, prvú strelu ešte dokázal Hričina vyraziť pred seba, tam boli asi štyria hráči Považskej Bystrice a kapitán Marcel PAVLOVSKÝ z Prešova, ten si puk zobral, nikto ho neatakoval a pohodlne zasunul popri betóne okolo brankára do siete!

    Asistencie: Michal Kivader, Vladimír Sabol
     
    21:20
    Prešovčania už tentokrát sa ale nemýlili, do kruhu na buly sa dostal MARTIN HÁJNIK, puk namieril k vzdialenejšej tyčke a presnou strelou napriahol sieť za Hričinom.

    Asistencia: Ľubomír Chovan

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 22. Hájnik (Chovan), 40. Pavlovský (Kivader, Sabol), 40. Hájnik (Jaroš), 45. Tomčák (Chovan), 48. Tomčák (Hájnik)


    PHK Prešov: Riečický (Slivka) – V. Sabol, Vartovník, Kobeľa, Ľ. Chovan, Kolařík, Guntáš, Novický, Macko – Pavlovský, Kivader, Pekarčík – Čopák, Tomčák, Jaroš – Hájnik, Chalupa, Ferenc – Petroc, J. Skokan, Potoček
    HK 95 Považská Bystrica: P. Hričina (Buliš) – Ružička, Balušik, M. Mikuš, Tarbák, Fillo – Koleda, Kudlej, Ligas – Šugár, Zlocha, Trenčan – Jurášek, Rafati, Kubin – Krčmárik

    Rozhodčí: Tornay – Bogdaň, Smerek
    bahis siteleri