Lipt. Mikuláš – Detva 2:5 (kon.) | Spišská N. Ves – Michalovce 6:4 (kon.) | Prievidza – Trnava 3:1 (kon.)
Prešov – Pov. Bystrica 5:0 (kon.) | Topoľčany – Bardejov 2:4 (kon.) | Senica – SR 18 6:0 (kon.)
konec
PHK Prešov
5:0 (0:0, 3:0, 2:0)
HK 95 Považská Bystrica
sk Pátek 19.09.2014, 17:30 • ICE Aréna, Prešov • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:18
    Zápas dohrajú domáci hráči vo štvorici, po zbytočnom útočnom faule si odpykávať trest bude Ján Skokan za podrazenie.
     
    58:20
    Obrovská šanca pre kozmetickú úpravu skóre mali hostia, do úniku sa sám dostal Marián Koleda, skúsený útočník chcel obísť Riečického, to sa mu nepodarilo a puku v ceste do brány prekáža betón skvelého brankára PHK. Útočník Považskej Bystrice len krúti hlavou.
     
    52:45
    Pavlovský dostal puk na útočnú modrú, krížne našiel pred bránkou Pekarčíka, ktorý v rýchlosti ale nedokázal poslať puk do odkrytej časti brány, napriek tomu skvelá šanca!
     
    51:25
    Hostia sa dostali do veľkej šance, do jazdy dostal prihrávku Marián Koleda, išiel sám proti Riečickému, jeho prvú strelu brankár PHK vyrazil betónom, okamžitá dorážka smerovala do bočnej siete...
     
    50:56
    Prešov bude krátko hrať proti trom hráčom hostí, keďže za vlastnou bránkou sa hlúpeho zákroku, konkrétne faulu ramenom prezentoval Ján Zlocha, ktorý dostáva aj osobný trest na 10 minút.
     
    49:09
    Michal Fillo z Považskej Bystrice je potrestaný za držanie v strednom pásme, Prešov bude hrať presilovku.
     
    47:29
    Vrece s gólmi sa akoby po prvej tretine roztrhlo, za bránku Bystrice dostal puk dnes výborne hrajúci Martin Hájnik, útočník PHK poslal prihrávku medzi kruhy na JOZEFA TOMČÁKA, ten bol voľný, napriahol švihom k vzdialenejšej tyči a oslavuje svoj dnes druhý gól!

    Asistencia: Martin Hájnik
     
    46:25
    V obrovskej šanci sa teraz ocitol Martin Hájnik, dostala dobrý pas a šiel v podstate sám na bránku, naznačil strelu, Hričina ale sa hodil po puku a útočník cez neho padá, obaja sú teda na ľade, Hájnik tretí gól nepridal.
     
    44:23
    Presilovka PHK je využitá, od modrej napriahol k strele obranca Chovan, jeho delovka je tečovaná pred Hričinom JOZEFOM TOMČÁKOM no a útočník Prešova sa tak postaral o štvorólové domáce vedenie.

    Asistencia: Ľubomír Chovan
     
    43:16
    Filip Pekarčík medzi kruhmi prechádzal cez dvoch brániacich hráčov, Michal Fillo ho fauloval v šanci, odchádza na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    39:38
    Bardejovská posila Martin Hájnik pridáva druhý gól, do jazdy mu poslal puk Igor Jaroš, Martin HÁJNIK sa ocitol zrazu sám pred brankárom, naznačil strelu no ešte urobil ďalší krok a do poloodkrytej brány rozvlnil sieť.

    Asistencia: Igor Jaroš
     
    39:19
    A ja som to nezakríkol, chcenie domácich sa stáva realitou, prvú strelu ešte dokázal Hričina vyraziť pred seba, tam boli asi štyria hráči Považskej Bystrice a kapitán Marcel PAVLOVSKÝ z Prešova, ten si puk zobral, nikto ho neatakoval a pohodlne zasunul popri betóne okolo brankára do siete!

    Asistencie: Michal Kivader, Vladimír Sabol
     
    37:00
    Považská Bystrica je v útočnom pásme a vytvára si tlak, dobrú príležitosť mal Rafati, jeho bekhendový puk ale trafil iba bočnú sieť!
     
    27:11
    Dušan Kobeľa odchádza na trestnú lavicu za podrazenie pri snahe zastaviť protihráča, ktorý mu puk vzal.
     
    21:20
    Prešovčania už tentokrát sa ale nemýlili, do kruhu na buly sa dostal MARTIN HÁJNIK, puk namieril k vzdialenejšej tyčke a presnou strelou napriahol sieť za Hričinom.

    Asistencia: Ľubomír Chovan
     
    17:50
    Teraz to ale bolo veľmi tesne, prišla ďalšia strela od modrej, brankár zas len vyrazil, Kivader posnul puk na Pekarčíka, ten v rýchlosti ale nedokázal trafiť prázdnu bránu!
     
    16:23
    Tomáš Kubín dostáva dve minúty za nebezpečnú hru vysokou hokejkou. Presilovka domácich
     
    16:15
    Potoček dostal puk v rýchlosti za bránku odkiaľ vysielal prihrávku na Jána Skokana, skúsený útočník ihneď posielal puk na bránku, no ten natrafil len na brankára.
     
    15:00
    A znova ten istý hráč, Patrik Ligas sa dostalo v rýchlosti medzi kruhy a mieril to k tyčke brány, puk špičkou betónu Riečický ledva vyráža na ochrannú sieť, skvelý zákrok.
     
    12:50
    Teraz nemali domáci od gólu ďaleko, skvelo vystrelil od modrej Novický, puk Hričina iba vyrazil na Hájnika, ten reagoval ale neskoro, inak by bol v jasnej šanci, stačilo zakončiť...
     
    08:25
    Považská Bystrica si vytvára tlak v útočnom pásme, od modrej sa k nebezpečnej strele dostal Tabarik, Riečický nevidel skoro nič a len šťastie že ho to tentokrát trafilo.
     
    04:29
    Po zákroku mali domáci ešte puk asi 10 sekúnd, nakoniec sa ale vylučuje, Pavel Kolařík odchádza za hru vysokou hokejkou na trestnú lavicu. Zaujímavé spätné rozhodnutie.
     
    04:00
    Marcel Pavlovský dostal skvelú prihrávku na útočnú modrú čiaru kde bol sám, vyrazil proti brankárovi Hričinovi, nevymýšľal a strieľal to švihom k tyčke, no míňa bránu!

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 22. Hájnik (Chovan), 40. Pavlovský (Kivader, Sabol), 40. Hájnik (Jaroš), 45. Tomčák (Chovan), 48. Tomčák (Hájnik)


    PHK Prešov: Riečický (Slivka) – V. Sabol, Vartovník, Kobeľa, Ľ. Chovan, Kolařík, Guntáš, Novický, Macko – Pavlovský, Kivader, Pekarčík – Čopák, Tomčák, Jaroš – Hájnik, Chalupa, Ferenc – Petroc, J. Skokan, Potoček
    HK 95 Považská Bystrica: P. Hričina (Buliš) – Ružička, Balušik, M. Mikuš, Tarbák, Fillo – Koleda, Kudlej, Ligas – Šugár, Zlocha, Trenčan – Jurášek, Rafati, Kubin – Krčmárik

    Rozhodčí: Tornay – Bogdaň, Smerek
    bahis siteleri