Čeljabinsk – Chanty-Mansijsk 4:2 (kon.) | Ufa – Jaroslavl 5:2 (kon.) | Záhřeb – HC Slovan 1:3 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
1:3 (0:1, 0:0, 1:2)
HC Slovan Bratislava
Pátek 26.09.2014, 18:30 • Dom Sportova, Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Ladislav NAGY - 1:3
     
    59:57
    Slovan právě vstřelil branku!
    Z práce Michala Vondrky těží LADISLAV NAGY! Český útočník ve středním pásmu rybičkou posunul kotouč k Nagymu, který neomylně zamířil do prázdné branky. Hattrick a desátý gól Ladislava Nagyho v sezóně. Asistence: Michal Vondrka.
    Ladislav NAGY - 1:2
     
    52:19
    Slovan právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné! LADISLAV NAGY střílí svůj druhý gól v utkání a nejlepším možným způsobem tak potrestal faul na svou osobu. Kotouč se po ose Sersen – Jeglić dostal až na pravý kruh k Nagymu, který si zkušeně počkal, až Brustovi přijede do zorného pole Vondrka a zápěstím poslal puk nad lapačku gólmana Záhřebu. Asistence: Žiga Jeglič a Michal Sersen.
    Bill THOMAS - 1:1
     
    44:50
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Krásná přesilovková souhra hráčů Medveščaku znamená vyrovnání. Na jejím konci Pelletier od brankové čáry předložil přesnou přihrávku na vzdálenější tyč najíždějícímu BILLOVI THOMASOVI, proti kterému se sice Janus rychle přemístil, ale kotouč mu pod betony přesto propadl za brankovou čáru. Asistence: Pascal Pelletier a Martin St. Pierre.
    Ladislav NAGY - 0:1
     
    04:08
    Slovan právě vstřelil branku!
    Druhou přesilovku už Slovanisté využívají a ujímají se vedení! Volného kotouče se za brankou ujal LADISLAV NAGY, domácí svatyni objel a zasunul puk za brankovou čáru. Brust nestačil svůj levý beton natlačit k tyčce včas. Bez asistence.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 45. Thomas (Pelletier, St. Pierre) – 5. Nagy, 53. Nagy (Jeglič, Sersen), 60. Nagy (Vondrka)


    Medveščak Záhřeb: Brust (Dekanich) – Martinović, Flood, Hutchinson, Mezei, Katić, Carle – Björkstrand, Murray, Glumac – Hedden, Wright, Thomas – Segal, St. Pierre, Pelletier – Palushaj, Anderson, Perkovič.
    HC Slovan Bratislava: Janus (Backlund) – Sigalet, Sersen, Baranka, Foster, Starosta, Štajnoch, Brejčák – Nagy, Nedorost, Vondrka – Murley, Surový, Bartovič – Tičar, Hudáček, Jeglić – Netík, Lunter, Šťastný.

    Rozhodčí: Gofman, Čerenkov – Morozov, Menšikh
    bahis siteleri