K. Vary – Kometa Brno 4:1 (kon.) | Plzeň – Zlín 5:2 (kon.) | Třinec – Mountfield HK 6:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Slavia 0:4 (kon.) | Litvínov – Olomouc 3:1 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 4:2 (kon.)
Sparta – Liberec 4:2 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
HC Olomouc
Neděle 05.10.2014, 17:30 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    PIROŠ - 3:1
     
    58:40
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Kamil Piroš pečetí výhru domácích brankou do odkryté klece. Martynek mohl mít hattrick, ale bezelstně ještě prodloužil na Piroše, který skóruje. Asistence: Rostislav Martynek, Petr Chaloupka.
    MARTYNEK - 2:1
     
    32:36
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Rostislav Martynek dává druhou branku v dnešním utkání. Kubátovi střela od modré nevyšla, ale následně se k dorážce dostal hráč s jedenáctkou na dresu a pohotově poslal domácí znovu do vedení. Asistence: Kubát, Hanzl.
    MAROSZ - 1:1
     
    29:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté využili tlaku, který jim zůstal po nevyužité přesilovce a udeřili. Rostislav Marosz byl trestuhodně nikým nekrytý před Francouzem. Skrbek jej našel přesným pasem a hostující forvard bleskurychle zakončil pod víko domácí svatyně. Asistence: Skrbek, Rác.
     
    07:05
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se po dlouhém obléhání svatyně ujímají vedení. Autorem branky je Rostislav Martynek, který si objel branku hostů zleva a bekhendem skóruje. Asistence Robin Hanzl.
    MARTYNEK - 1:0
    Marken.cz

    Milan Ouředník

    Lucie Lobo

    Branky a nahrávky: 8. Martynek (Hanzl), 33. Martynek (Kubát, Hanzl), 59. Piroš (Martynek, Chaloupka) – 30. Marosz (Skrbek, Rác)


    HC VERVA Litvínov: Francouz – Kubát, Chaloupka, Sklenička, Pavlík, Zeman, Pavelka, Baránek – Lukeš, Hübl, Majdan – Gerhát, Hanzl, Martynek – Jurčík, Piroš, Šrámek – Kubinčák, Smolka, Písařík.
    HC Olomouc: Vošvrda – Skrbek, Houdek, Ondrušek, Vyrůbalík, Rašner, Majeský, Škůrek – Dlouhý, Patera, Diviš – Cibák, Marosz, Rác – Laš, Matai, Hrňa – Buc, Zuzin, Jergl.

    Rozhodčí: Rybík, Horák – Komárek, Ondráček

    Diváci: 5741
    bahis siteleri