Nitra – Poprad 4:3 (kon.) | Skalica – Žilina 0:4 (kon.) | Banská Bystrica – Zvolen 4:6 (kon.)
Košice – Trenčín 1:0 (kon.) | Piešťany – Martin 5:2 (kon.)
konec
HC Košice
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 05.10.2014, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Trenčianski hokejisti napokon vyrovnať nedokázali, a tak z metropoly východu odchádzajú bez bodového zisku. S týmto konštatovaním sa už s vami lúčime a prajeme ešte krásny zvyšok večera. (19:30:37)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:47
    Košičania sa bránia iba za cenu zakázaného uvoľnenia. Trenčín má ešte šancu.
     
    59:40
    Trenčania sa neustále pokúšajú o vyrovnanie. Hostia získali vhadzovanie pred Melicherčíkom a ešte bude horúco.
     
    59:06
    Bartoš vytlačil puk z vlastnej obrannej tretiny a takmer sa dostal aj ku svojmu druhému gólu. Ten ale napokon neprišiel, no sekundy košický útočník získal.
     
    58:46
    Trenčín pokračuje v šestici, Konrád ostáva na striedačke. Vhadzuje sa pred Melicherčíkom.
     
    58:46
    Oddychový čas hostí.
     
    58:02
    V Steel aréne sa nám začala posledná dvojminútovka riadnej hracej doby. Domáci sa sústredia v obrane, hosťom sa nedarí presadiť.
     
    57:09
    Košičania mohli vyhrávať rozdielom dvoch gólov. Jenčík ostal na ľavej strane úplne osamotený a tvrdo pálil, ale Konrád jeho pokus vyrazil hokejkou.
     
    56:40
    Trenčianski vojaci sa pokúsili rozohrať od vlastnej bránky, ale ich puk preletel iba cez všetky čiary a je z toho zakázané uvoľnenie.
     
    55:51
    Trenčania ale napokon puk na svoje hokejky predsa len získali. Hostia si to s ním namierili priamo pred Melicherčíka, ale ten strele nečelil.
     
    55:21
    Dlho sa hralo bez prerušenia, a tak sa nám už medzičasom začala posledná päťminútovka tohto zápasu. Košičania sú stále aktívni a súpera k možnosti na vyrovnanie stále nepúšťajú.
     
    53:56
    O druhý gól tohto zápasu sa chcel postaral mladík Černák, ale jeho prudká strela od modrej čiary bola zrazená pozorným obrancom.
     
    53:20
    Košičania už medzičasom hrajú v plnom počte a ihneď sa presunuli do útočnej tretiny.
     
    52:34
    Ďalšia skvelá šanca pre hostí! Trenčiansky hráč Kozák ostal na ľavej strane pri bránke úplne osamotený a takmer sa mu puk podarilo prepasírovať do siete. Bol ale vo veľkom uhle, a tak nezakončil úspešne.
     
    52:07
    Trenčín sa opúť dostal pred Melicherčíka a tvrdo vypálil od útočnej modrej čiary. Prudkú ranu zastavil betón gólmana majstrov.
     
    51:56
    Košičanm sa až v tejto chvíli podarilo puk vyhodiť z vlastnej obrannej tretiny. Hostia sú inak veľmi aktívni a neustále útočia.
     
    51:29
    Trenčín stále pokračuje vo svojej snahe o vyrovnanie. Trenčianski hráči sa pokúšali prekvapiť z pravej strany, ale zakončujúci hráči bol priamo pred pokrytou časťou bránky,a tak sa mu nepodarilo nič vymyslieť.
     
    51:04
    Trenčania sa ihneď po buly usadili v útočnej tretine a rozhodli sa tvrdo zakončovať. Melicherčík ale prudký strelecký pokus videl a schoval ho vo svojej lapačke.
     
    50:53
    Košice sa budú brániť! Hinďoš sa previnil podrazením.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 45. Bartoš (Spilar, Jenčík)


    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Cebák, Jánošík, Černák, Štrbák (C), Macejko, Philipp (A), Drgoň, Šeda – Lapšanský, Hrnka, Bartánus – Spilar (A), Bartoš, Jenčík – Chovan, Češík, Sojčík – Hinďoš, Kolena, Stupka
    HK DUKLA Trenčín: Konrád – Kozák, Bokroš, Novajovský, Andersons, Zošiak, Dudáš, Husák, Habšuda – Mikula, Nemec, Radivojevič – Šišovský, Melichárek, Gašparovič – Hudec, Petrovický, Pardavý – Daniška, Stantien, Švec

    Rozhodčí: Müllner, D. Konc – M. Korba, Sčensný
    bahis siteleri