Buffalo – Columbus 1:3 (kon.) | Pittsburgh – Anaheim 6:4 (kon.) | Washington – Montreal 1:2 (2:3 po s.n.)
Philadelphia – New Jersey 4:6 (kon.) | Detroit – Boston 2:1 (kon.) | Tampa – Florida 3:2 (po pr.)
Nashville – Ottawa 3:2 (kon.) | St. Louis – NY Rangers 2:3 (kon.) | Dallas – Chicago 2:3 (0:1 po s.n.)
Minnesota – Colorado 5:0 (kon.) | Edmonton – Calgary 2:5 (kon.) | Arizona – Winnipeg 2:6 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
6:4 (3:1, 2:2, 1:1)
Anaheim Ducks
Pátek 10.10.2014, 01:10 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Corey PERRY - 6:4
     
    56:47
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Nádherná a rychlá kombinace hostů končí třetím přesilovkovým zásahem a hattrickem COREYHO PERRYHO, který si opět našel prostor mezi kruhy, kde ho adresnou přihrávkou našel Getzlaf. Kanadský střelec pak napálil puk pod břevno Fleuryho branky! Asistence: Ryan Getzlaf a Ryan Kesler.
    Brandon SUTTER - 6:3
     
    41:01
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí jdou opět do tříbrankového vedení! Getzlaf špatně přihrál ve středním pásmu, Dupuis se zmocnil puku, která rychle přiklepl do jízdy BRANDONU SUTTEROVI, který se v oslabení dostal do úniku, který vyřešil bravurní kličkou do forhendu! Asistence: Pascal Dupuis.
    Blake COMEAU - 5:3
     
    38:28
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Gibson ale musí lovit již pátý puk ze své klece! Rychlý brejk domácích tři nad dva zakončil BLAKE COMEAU nechytatelnou střelou pod břevno, výbornou finální přihrávkou se prezentoval Olli Maatta, který si stejně jako Dupuis připisuje třetí bod v dnešním zápase! Asistence: Olli Maatta a Pascal Dupuis.
    Sidney CROSBY - 4:3
     
    37:34
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Nakonec se ale domácím podařilo přesilovku využít! Hörnqvist s Dupuisem vybojovali puk na modré čáře, předali jej svému kapitánovi a SIDNEY CROSBY výbornou střelou z levé strany překonal Gibsona a vrací tak vedení opět na stranu Penguins! Asistence: Pascal Dupuis a Patric Hörnqvist.
    Corey PERRY - 3:3
     
    32:17
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté využívají už druhou přesilovou hru v dnešním zápase! Kesler nejdříve zkoušel střílet, když se mu puk vrátil zpátky na hokejku, tak přihrával na COREY PERRYHO, který dostal v mezikruží hodně prostoru na zakončení a poslal puk přímo pod víko Fleuryho branky! Asistence: Ryan Kesler a Sami Vatanen.
    Corey PERRY - 3:2
     
    27:53
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Jestli před malou chvílí Fleury zachránil svůj tým před šancí Getzlafa, tak nyní předvedl neskutečný kiks! Jeho slabou přihrávku vystihl za brankou číhající Maroon, který ihned našel před brankou volného COREYHO PERRYHO, který dopravil puk do odkryté branky! Asistence: Patrick Maroon.
    Ryan KESLER - 3:1
     
    14:22
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté svou přesilovou hru velmi rychle využívají! Getzlaf se na pravé straně skvěle uvolnil od Dupuise a poté s hlavou nahoře exkluzivní přihrávkou našel přesně hůl RYANA KESLERA, kterému stačilo trefit přesně prostor na přední tyči, kam se Fleury nestihl přesunout! Asistence: Ryan Getzlaf a Sami Vatanen.
    Pascal DUPUIS - 3:0
     
    13:14
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí hráči pokračují v destrukci svého soupeře, nyní naprosto rozebrali celou obranu Ducks, když Malkin uvolnil Maattaho, který pak bravurní přihrávkou vybídl PASCALA DUPUISE ke střele do prázdné branky, Gibson byl bez šance na zasáhnutí! Asistence: Olli Maatta a Jevgenij Malkin.
    Sidney CROSBY - 2:0
     
    07:22
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tomu se říká start do sezóny od kapitána a nejlepšího hráče loňské sezóny! SIDNEY CROSBY si převzal na obranné modré čáře puk od Kunitze, přebruslil s ním skoro celé hřiště a pak z levé strany poslal gólovou střelu, která Gibsonovi propadla mezi rukou a tělem! Asistence: Chris Kunitz a Olli Maatta.
    Patric HÖRNQVIST - 1:0
     
    05:16
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Icing se stal nakonec pro hosty pohromou! Crosby totiž dokázal vyhrát vhazování, puk se trochu podivným způsobem dostal k PATRICU HÖRNQVISTOVI, který výbornou střelou zápěstím trefil přesně prostor nad Gibsonovým ramenem! Asistence: Sidney Crosby.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 6. Hörnqvist (Crosby), 8. Crosby (Kunitz, Maatta), 14. Dupuis (Maatta, Malkin), 38. Crosby (Dupuis, Hörnqvist), 39. Comeau (Maatta, Dupuis), 42. Sutter (Dupuis) – 15. Kesler (Getzlaf, Vatanen), 28. Perry (Maroon), 33. Perry (Kesler, Vatanen), 57. Perry (Getzlaf, Kesler)


    Pittsburgh Penguins: Fleury (Greiss) – Ehrhoff, Letang, Maatta, Martin, Scuderi, Despres – Kunitz, Crosby (C), Hörnqvist – Dupuis, Sutter, Malkin – Spaling, Goc, Comeau – Downie, Sill, Adams
    Trenér: Mike Johnston.

    Anaheim Ducks: Gibson (Andersen) – Beauchemin, Lindholm, Fowler, Lovejoy, Stoner, Vatanen – Maroon, Getzlaf (C), Perry – Cogliano, Kesler, Silfverberg – Etem, Rakell, Smith-Pelly – Beleskey, Thompson, Jackman
    Trenér: Bruce Boudreau.

    Rozhodčí: Dwyer, Joannette – Cormier, Driscoll

    Diváci: 18633
    bahis siteleri