Omsk – Novokuzněck 0:2 (kon.) | Barys – Novosibirsk 6:3 (kon.) | Ufa – Chabarovsk 7:2 (kon.)
Petrohrad – Jokerit 4:1 (kon.) | Minsk – HC Slovan 4:1 (kon.) | Riga – Záhřeb 4:3 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
6:3 (2:0, 4:1, 0:2)
HC Sibir Novosibirsk
Pátek 10.10.2014, 15:00 • Sport Complex • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:54
    Sibir právě vstřelil branku!
    Že by se přeci jen blýskalo na mírné drama? Bělov našel DMITRIJE KUGRYŠEVA a ten se před Lacem nemýlil. Asistence: Patrik Hersley, Vjačeslav Bělov.
    OŽIGANOV - 6:2
     
    44:38
    Sibir právě vstřelil branku!
    Těsně před příchodem Lichotikova hosté početní výhodu využívají. Od modré čáry si blíže k mezikruží najel IGORN OŽIGANOV, jenž tažnou střelou poslal kus černé pryže přesně k pravé k pravé tyči. Asistence: Vjačeslav Bělov. Dmitrij Monja.
    BOYD - 6:1
     
    38:51
    Astana právě vstřelila branku!
    A i tuhle početní výhodu zužitkoval Barys na výbornou. Lundin našel na modré KEVINA DALLMANA, který vyslal přímou střelou na branku a našel malou mezírku mezi vyrážečkou a pravou tyčí a do této malé skulinky dokázal puk trefit. Poprvé tak inkasuje i Bespalov. Asistence: Dusin Boyd, Mike Lundin.
    KOPEJKIN - 5:1
     
    31:50
    Sibir právě vstřelil branku!
    Přeci jen se hosté dočkali a Laco přichází o svou neprůstřelnost. ALEXANDR KOPEJKIN dlouho otálel na vrcholu kruhu s přihrávkou. Nakonec vypálil přes obránce a využil zakrytého výhledu Laca, kterému puk prolétl podél betonu ke vzdálenější tyči a následně za brankovou čáru. Asistence: Viktor Bobrov, Dmitrij Kugryšev.
    BOYD - 5:0
     
    27:58
    Astana právě vstřelila branku!
    Tak tohle už začíná zavánět debaklem. Sibir byl sice ve čtyřech, ale i přes to dokázal Barys vstřelit svůj čtvrtý gól v přesilové hře! Lundin našel zpoza branky najíždějícího DUSTINA BOYDA, jenž se před Koskinenem nemýlil a rychlým zakončením z první mu nedal sebemenší šanci. Asistence: Mike Lundin, Brandon Bochenski.
    LUNDIN - 4:0
     
    27:30
    Astana právě vstřelila branku!
    Výborná práce při přesilových hrách přináší úspěch. Domácí dlouho kroužili v útočné třetině a nakonec vyprodukovali rychlou kombinaci. Na jejím konci byl MIKE LUNDIN, který tvrdě vypálil a svou dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě. Hostující gólman měl zakrytý výhled a na jeho ránu tak neviděl. Asistence: Brandon Bochenski.
    DAWES - 3:0
     
    20:23
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí ujeli do přečíslení dva na jednoho. Boyd si najel až před branku, kde místo střely zvolil přihrávku na NIGELA DAWESE, který s velkým přehledem usměrnil puk do prázdné svatyně, protože se Koskinen nestihl včas přemístit k protější straně. Asistence: Dustin Boyd, Brandon Bochenski.
    BOCHENSKI - 2:0
     
    10:53
    Astana právě vstřelila branku!
    Netrvalo to dlouho a Barys využívá i svou druhou přesilovu hru. Boyd se prokličkoval skrz střed hrací plochu do útočné třetiny, v níž poté našel v mezikruží BRANDONA BOCHENSKÉHO, který se s ničím nepáral, tvrdě vypálil a poslal puk do pravé tyče od které se poté odrazil za záda bezmocného Koskinena. Asistence: Nigel Dawes a Dustin Boyd.
    UPPER - 1:0
     
    08:01
    Astana právě vstřelila branku!
    Početní výhodu domácí využili tím nejlepším možným způsobem. DMITRIJ UPPER si najel od mantinelu před brankoviště, v němž si pohrál s Koskiknenem a poté usměrnil kus černé pryže mezi jeho betony.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 9. Upper, 11. Bochenski (Dawes, Boyd), 21. Dawes (Boyd, Bochenski), 28. Lundin (Bochenski), 28. Boyd (Lundin, Bochenski), 39. Boyd (Lundin) – 32. Kopejkin (Bobrov, Kugryšev), 45. Ožiganov (Bělov, Monja), 53. Kugryšev (Hersley, Bělov)


    Barys Nur-Sultan: Laco – Lundin, Dallman, Semjonov, Bartulis, Savčenko, Blochin, Ibrajbekov, Cerenok – Dawes, Boyd- Bochenski (C), Ruděnko, Stačenko, Upper – Puškarjov, Gavrilin, Žajlauov – Romanov, Lichotnikov, Popovici.
    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (28.Bespalov) – Hersley, Alexejev, Bělov, Gimajev, Ignatovič, Ožiganov , Menšikov, Okulov – Enulnd, Koskiranta, Thuresson – Kugryšev, Bobrov, Kopejkin (C), Monja, Gubin, Šumakov – Vorošilo, Sannikov, Butuzov.

    Rozhodčí: Sergejev, Sojn – Matjuša, Petrov
    bahis siteleri