Martin – Košice 2:3 (po pr.) | Trenčín – Banská Bystrica 1:2 (kon.) | Žilina – Poprad 2:4 (kon.)
Piešťany – Nitra 5:4 (2:1 po s.n.) | Zvolen – Skalica 5:4 (kon.)
konec
HKM Zvolen
5:4 (0:2, 2:2, 3:0)
HK Skalica
sk Pátek 10.10.2014, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:36
    Romančík je odvolaný, nasleduje powerplay Skalice !
     
    57:30
    Zvolen dal gól!
    LUKÁŠ JURÍK dokázal využiť prihrávku od Michala Juraška pred odkrytú bránku a Romančík už nemal šancu. Zvolenu sa tak podaril dokonalý obrat. Asistencie: Michal Juraško, Dalibor Bortňák.
     
    56:30
    Juraško si nakorčuloval z ľavého kruhu pred bránku, prvá strela mu nevyšla, dorážku posiela iba mimo bránky !
     
    53:13
    Gól neplatí, navyše domáci hráč Bortňák dostáva 2 minúty za sekanie.
     
    53:13
    Podkonický pri skončení jeho trestu ihneď dostáva puk na útočnú modrú a hrnie sa na Romančíka, ten jeho strelu neudržal aj pre dorážku jedného zo Zvolenčanov, rozhodca však gól ešte neuznal, ide sa telefonovať.
     
    51:03
    Podkonický odchádza na trestnú lavicu za sekanie, za ním smeruje aj Síkela, druhý menovaný však dostáva osobný trest, hostia tak majú k dispozícii dvojminútovú presilovku 5 na 4.
     
    48:46
    Pavol Pavešic odchádza na trestnú lavicu za vyhodenie puku.
     
    41:46
    Zvolen dal gól!
    Patrik Romančík chybuje, keď padáčik od MICHALA JURAŠKA púšťa za svoj chrbát, v priebehu 106 sekúnd Zvolen dokázal vyrovnať a začína sa odznovu ! Bez asistencii.
     
    40:09
    Zvolen dal gól!
    DALIBOR BOTRŇÁK prekonáva Romančíka strelou ponad ľavý betón, keď ešte pred tým obral o puk protihráča za bránkou hostí Andrej Podkonický. Asistencie: Andrej Podkonický.
     
    38:29
    Matej Síkela strieľa iba do výstroje Romančíka, od ktorého sa puk pomaličky vydáva do bránky hostí, napokon však Romančík zasahuje lapačkou a chytá !
     
    38:29
    Matej Síkela bol v brejku faulovaný, nasleduje trestné strieľanie !
     
    34:49
    Zvolen dal gól!
    ANDREJ PODKONICKÝ doráža puk do odkrytej bránky po strele Radovana Puliša, Romančík pri Pulišovom pokuse totiž iba vyráža na Podkonického hokejku. Asistencie: Radovan Puliš.
     
    33:47
    Skalica dala gól!
    RENÉ ŠKOLIAK využíva samostatný nájazd, ktorý mu doslova daroval Michal Chovan svojou zlou prihrávkou na modrej čiare. Školiak zakončuje bekhendom po krásnom blafáku. Bez asistencii.
     
    32:22
    Zvolen dal gól!
    KAMIL BRABENEC strelou z pravého kruhu prekonáva brankára hostí, Romančík mal pravdepodobne zakrytý výhľad a aj preto je znížené. Asistencie: Emil Bagin, Andrej Podkonický.
     
    30:14
    Hostia budú hrať znovu v oslabení, za hákovanie odchádza na trestnú lavicu Jakub Šimíček.
     
    29:54
    Skalica dala gól!
    DANIEL ŠTUMPF prekrásnou strelou popod vyrážačku Šimka zvyšuje vedenie hostí a Skalica už vedie trojgólovým rozdielom ! Asistencie: Juraj Jurík.
     
    28:58
    Brabenec v čistej príležitosti nepspracoval puk dobre, následne strieľa, no prestreľuje poloprázdnu bránku.
     
    25:55
    Hostia budú hrať v oslabení, za hákovanie je vylúčený Pavol Pavešic.
     
    22:35
    Štumpf bol v úniku úplne sám, Šimka si položil pekným blafákom, no aj tak domáci brankár dokázal puk vyraziť pred seba, následne Tomko korčulujúci za Štumpfom si skoro vrazil puk telom do bránky, našťastie pre domácich posiela puk obranca Zvolena iba na mantinel.
     
    15:41
    Skalica dala gól!
    DANIEL ŠTUMPF prekonáva po druhýkrát domáceho brankára, keď mu vynikajúco prihrával zadovkou Tomáš Méry. Asistencie: Tomáš Méry, Marek Drtina.
     
    12:57
    Skalica dala gól!
    Skaličania dokonale premenili v gól svoje prečíslenie, René Školiak prihrával LUBOMÍROVI VAŠKOVIČOVI pred pravú tyč bránky a ten sa z dobrej pozície nemýlil. Asistencie: René Školiak, Petr Stloukal.
     
    05:31
    Bortňák odchádza na trestnú lavicu za faul lakťom.
     
    05:05
    Andrej Podkonický zakončuje kombinácie domácich nepresnou strelou, následne sa v prečíslení ocitli Méry s Jabrockým, Méry sa rozhodol strieľať, triafa však iba prilbu domáceho brankára.
     
    04:00
    Ťavoda zblízka triafa iba výstroj Romančíka, hostia sa však neoslobodzujú, naďalej sledujú kombinujúcich domácich hokejistov.
     
    03:27
    Grundling je vylúčený za napadnutie.
     
    02:15
    Bortňák porozil zblízka, Romančík vyráža na mantinel, následne Síkela už iba z otočky zblízka posiela puk do odkrytej bránky, no jeden zo Skaličanov zachraňuje a priam z bránkovej čiary vyhadzuje puk von z pásma.

    Marian Fiam

    Branky a nahrávky: 33. Brabenec (Bagin, Podkonický), 35. Podkonický (Puliš), 41. Bortňák (Podkonický), 42. Juraško, 58. Lukáš Jurík (Juraško, Bortňák) – 13. Vaškovič (Školiak, Stloukal), 16. Štumpf (Méry, Drtina), 30. Štumpf (J. Jurík), 34. Školiak


    HKM Zvolen: Šimko (Petrík) – Bagin, Juraško (A), Hraško, Ťavoda, Tomko, Pichnarčík, Varholík – Podkonický, Brabenec, Puliš – Chovan (A), Lukáš Jurík (C), Škvaridlo – Ďaloga, Bortňák, Síkela – Jakúbik, Fekiač V.
    HK Skalica: Romančík (Lipovský) – Gründling (C), Jankovič (A), Horváth, Drtina, Pavešic, Nechala, Mikéska – Stloukal, Školiak, Vaškovič (A) – Šimíček, Jabrocký, Méry – Bezúch, Brzobohatý, Rejžek

    Rozhodčí: Lauff – Bogdaň, Korba

    Diváci: 1117
    bahis siteleri