Chabarovsk – Soči 0:2 (kon.) | Vladivostok – Dynamo Moskva 1:4 (kon.) | Novokuzněck – Viťaz 2:5 (kon.)
Novosibirsk – Jaroslavl 1:4 (kon.) | Magnitogorsk – Kazaň 2:1 (2:1 po s.n.) | Ufa – Omsk 2:6 (kon.)
Jokerit – Barys 4:2 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
Dynamo Moskva
Pátek 17.10.2014, 11:00 • Fetisov Hall, Vladivostok • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa

    Jan Kolář (VLD) 0+0, čas na ledě: 23:32, 2 střely

    Filip Novák (DMS) 0+0, časna ledě: 20:32, 0 střel (13:10:01)
     
    Je dobojováno. Ve třetí části Dinamo v poklidu kontrolovalo hru. A to i přesto, že nabídlo soupeři poměrně dost přesilových her. Navrch přidalo ještě eden přesný zásah, když se po nádherné kombinaci prosadil Maxim Karpov. Moskva tak zcela přesvědčivě zdolala Admiral 4:1. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 21:16
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Karpov se natahoval po volném kotouči, který chtěl usměrnit do poloodkryté branky. Nakonec na něj ale nedosáhl.
     
    58:32
    Dinamo velmi aktivně napadá v útočné třetině. Ani tato početní výhoda se Admiralu nedaří. O vítězi je s největší pravděpodobností definitivně rozhodnuto.
     
    57:45
    Jenver Lisin se pokusil zakončit v pádu, ovšem Jerjomenko si tento projektil bez větších potíží pohlídal. Nedlouho poté Dinamo vyhodilo přes všechny čáry.
     
    56:59
    Další přesilová hra pro Admiral. Nedovolené bránění v podání Andreje Mironova (DMS). Zřejmě poslední šance domácího celku.
     
    55:48
    Alexej Ugarov se po vynikající přihrávce od pravého mantinelu zjevil zcela sám před Jerjomenkem, který ale jeho bekhendový blafák dobře přečetl a poté lapil. Velká škoda pro Vladivostok.
     
    55:24
    Puk je opět ve středním pásmu. Ani tuto přesilovou hru Admiral nevyužije.
     
    54:28
    Dinamo vyhodilo přes všechny čáry. Hokejisté Admiralu působí poněkud odevzdaným dojmem. Mužstvo z metropole Ruska v poklidu kontroluje hru.
     
    53:27
    Bude se opět vylučovat. Vladivostok má k dispozici další přesilovou hru. Hákováním se provinil Maxim Solovjov (DMS).
     
    52:57
    Bergfors vybízel ostrou ranou od modré některého ze spoluhráčů k teči. To se sice nepovedlo, leč přesto budou mít domácí výhodu vhazování v útočném pásmu.
     
    51:37
    Vjačeslav Ušenin zkoušel zakončit z pozice levého kruhu, ovšem Jerjomenko si jeho střelecký pokus pohlídal a následně přerušil hru.
     
    50:51
    Zatím se nezdá, že by se domácí blížili brance. Vladivostok je v útočné třetině bezradný, Dinamo se brání absolutně bez problémů.
     
    50:01
    Admiral si zahraje v početní výhodě. Za nedovolené bráněná putuje na trestou lavici Alexandr Osipov (DMS). Dokáží domácí vykřesat poslední jiskřičky naděje?
     
    49:35
    Pestunov vybruslil z pravého kruhu, načež se pokusil přihrát na modrou čáru. Tam jej ale obrali o kotouč domácí borci. Dinamo je ale na koni.
     
    48:47
    Dinamo se snaží nadále útočnit, ovšem Admiral zatím další nebezpečné situace ve vlastní pásmu nepřipouští.
    Maxim KARPOV - 1:4
     
    47:48
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Nádherná kombinace hostujícího celku. Cvetkov se v mezikruží neunáhlil a posunul kotouč na najíždějícího MAXIMA KARPOVA, který z levé strany zakončil do zcela odkryté branky. Asistence: Alexej Cvetkov, Martins Karsums.
     
    47:27
    Hra je poměrně ospalá, ani jeden z celků se nikam nežene, což pochopitelně vyhovuje moskevskému Dinamu.
     
    46:17
    Děnis Kokarev se prohnal podél levého mantinelu do útočného pásma, načež ihned vypálil. Proskurjakov si ale s jeho střelou poradil a následně přerušil hru. Následuje reklamní pauza.
     
    45:09
    Dinamo i po skončení početní výhody pokračuje v ofenzivní činnosti. Za Robinsonovou dělovkou se stihl Proskurjakov pouze ohlédnout.
     
    44:11
    Znovu je puk až u Jerjomenka. Zdá se, že Admiral tuto obtížnou zkoušku zvládne a přečká oslabení bez úhony. Bude tomu skutečně tak?
     
    43:14
    Sergej Sojn se zjevil zcela sám před Proskurjakovem, který mu ale na lep neskočil a pohotově zasáhl. Poté domácí hokejisté vyhodili přes všechny čáry.
     
    41:48
    Dinamu se přesilová hra příliš nevede, Vladivostok se prezentuje aktivním přístupem k hráčům soupeře.
     
    40:48
    Jalasvaara pálil velmi nebezpečně od modré čáry, ovšem rána domácí branku minula. Poté se Admiral osvobodil vyhozením přes všechny čáry.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Je za námi druhá perioda, která přinesla zlepšený výkon Admiralu, kterému se zásluhou Richarda Gyngeho podařilo vyrovnat. Poté ale přišly dvě slepené branky Dinama, trefili se pět Děnis Mosaljov a Maxim Solovjov. Poté již byli hosté lepším celkem. Jak se bude klání vyvíjet nadále? Sledujte náš on-line přenos!

    Střely na branku: 16:10
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:44
    V závěru třetiny se bude vylučovat. Vladislav Ušenin (VLD) dostává za nemalený zákrok pět minut + trest do konce utkání. Na lavici hanby míří Alexandr Byvalcev, který odpyká zmíněných pět minut.
     
    38:47
    Druhá perioda směřuje velmi plynule ke svému závěru, moskevští hokejisté kontrolují hru.
     
    37:28
    Dinamo je momentálně dominantním celkem, dva přesné zásahy jej značně povzbudily. Dokáže se ještě domácí ekipa nadechnout k lepšímu výkonu?
     
    36:24
    Jenver Lisin se snažil odpovědět střelou zápěstím, která však nemohla pozorného Jerjomenka překvapit. Hostující muž v masce ihned rozehrál.
     
    35:41
    Po lehkém Jerjomenkově zásahu přichází na řadu další komerční přestávka. Domácí prožívají obtížné chvilky. Když už se zdálo, že se jejich výkon zvedá, přišly dva přesné zásahy Dinama.
    Maxim SOLOVJOV - 1:3
     
    35:07
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro domácí celek velmi kruté. Nájezd hostujícího forvard z pravé strany ještě proskurjakov zlikvidoval, ovšem důrazu pohotového MAXIMA SOLOVJOVA již nestačil. Asistence: Maxim Karpov, Janne Jalasvaara.
     
    34:44
    Dinamo si navíc zahraje v početní výhodě. Za nedovolené bránění putuje na trestnou lavici Richard Gynge (VLD).
    Děnis MOSALJOV - 1:2
     
    34:12
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou ale opět do vedení. Před brankou Admiralu nastal velký závar, v němž se nejlépe zorientoval DĚNIS MOSALJOV, který pohotově doklepl touš za brankovou čáru. Asistence: Děnis Kokarev.
     
    33:41
    Cvetkov zkoušel štěstí z hranice pravého kruhu, ovšem Proskurjakov si projektil a pohlídal a bez sebemenších problémů jej zlikvidoval.
     
    32:41
    Utkání momentálně není příliš atraktivní, ani jeden z celků se do výraznějších šancí nedostává. Která z družin probere příchozí fanoušky z letargie?
     
    31:36
    Admiral je momentálně lepším celkem. Rovněž rána Vjačeslava Ušenina ale byla zblokována. Další ofenziva Vladivostoku vzala za své po odpískání ofsajdu. Buly proběhne ve středním pásmu.
     
    30:37
    Glažkov pálil velmi nebezpečně od modré, načež tento pokus ještě tečoval Gynge. Kotouč ale těsně minul levou tyč hostující svatyně.
     
    29:57
    Dinamo zkoušelo překvapit dlouhým pasem za obranu Vladivostoku. Celou akci ale zastavilo postavení mimo hru, po kterém se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    28:48
    Přihrávka od levého mantinelu mířila na Sojna, ovšem kotouč se k hostujícímu forvardovi nakonec nedostal. Ve hře se momentálně objevuje celá řada nepřesností.
     
    27:30
    Po další icingu v podání Vladivostoku následuje komerční přestávka. Vhazovat se bude po levé ruce Proskurjakova.
     
    26:38
    Hra je nyní poměrně poklidná. S kotoučem hraje více hostující celek, kterému se ale nedaří projít přes střední pásmo.
     
    25:55
    Tentokráte si ale domácí hokejisté příliš nerozuměli. Kotuč nasměrovali přes všechny čáry, což znamená jediné, zakázané uvolnění.
    Richard GYNGE - 1:1
     
    25:12
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí se nakonec přece jenom dočkali. Přihrávku z pravé strany hrací plochy zužitkoval bleskovou střelou z první RICHARD GYNGE. Utkání je tak opět nerozhodné. Asistence: Ilja Zubov.
     
    24:51
    Jenver Lisin testoval Jerjomenkovu pozornost z pozice pravého kruhu. Moskevský mzž v masce byl ale pozorný a celou situaci zvládl na výbornou. Poté raději přerušil hru.
     
    24:18
    Nyní si domácí příliš nerozumněli při rozehrávce. To je ale nemusí tolik mrzet, neboť si zahrají v početní výhodě. Za nedovolené bránění je vyloučen Konstantin Volkov (DMS).
     
    23:29
    Ilja Zubov se řítil do protiútoku, ovšem nedlouho po přejetí modré čáry jej hostující zadáci odzbrojili. Hrát tak může opět moskevské Dinamo.
     
    22:34
    Po Novákově přihrávce pálil z pozice pravého kruhu Sojn. Ani on ale recept na pozorného Proskurjakova nenalezl. Admiral se brání velmi dobře.
     
    21:24
    Jalasvaara vypálil velmi tvrdě od modré. Nastřelil ale pouze brusli domácího zadáka, který se pohybuje jen velmi obtížně. Nedlouho poté vyhodil Admiral přes všechny čáry.
     
    20:57
    Vladivostok se bude muset opět bránit. Za nedovolené bránění putuje na trestnou lavici Jan Kolář (VLD).
     
    20:34
    Admiral zahájil druhé dějství vělmi odvážně a ihned se vydal do ofenzivy. Dinamo se ale nakonec osvoboilo a vyhodilo do středního pásma.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi úvodní perioda, která přinesla prvotní převahu hostujícího celku. Dinamo se také zásluhou Děnise Mosaljova ujalo vedení. V závěru části Admiral přidal, leč vyrovnat se mu nepodařilo. Jak se bude klání vyvíjet nadále? Sledujte náš on-line přenos!

    Střely na branku: 10:5
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:27
    Závěr první části patří Admiralu, který působí aktivnějším dojmem. Sráží jej le nepřesnosti. Nyní se například špatnou přihrávkou sami vyhnal do středního pásma.
     
    18:28
    Bergfors poslal od pravého mantinelu dobrou přihrávku do předbrankového prostoru, kde ale jeho výzvu nikdo nevyslyšel. Domácí ekipa tak stále ztrácí jednu branku.
     
    17:11
    Admiral kombinuje ve vlastní třetině, přičemž se snaží příjít na způsob, kterak překvapit hostující defenzivu. Zatím se mu to příliš nedaří.
     
    16:27
    Na hostujícího brankáře létala jedna střela za druhou. Jerjomenko však stále drží akcie svého celku nad vodou. Následuje další komerční přestávka.
     
    15:28
    Alexandr Gorškov se prohnal jako uragán do útočné třetiny, sjel do mezikruží, odkud vypálil. Jerjomenko nakonec s velkým vypětím sil jeho pokus vytěsnil levým betonem.
     
    14:37
    Z tribun se ozývá pískot nespokojených domácích příznivců. Nutno podotknout, že jim hokejisté Admiralu příliš důvodu k radosti zatím nedávají.
     
    13:31
    Po nahození Vladislava Ušenina Dinamo znovu vyhazuje. Také toto oslabení mužstvo z metropole Ruska zřejmě zvládne bez úhony.
     
    13:08
    Kuzminův pokus neprošel obranným valem Dinama. Hosté poté vyhodili přes všechny čáry. Vladivostok tak bude muset započít své ofenzivní snažení takříkajíc od píky.
     
    12:31
    Až nyní se domácí usadili v útočném pásmu. Od modré čáry se posléze snažil zakončit Jan Kolář. Švih českého beka ale skončil pouze v Jerjomenkově rukavici.
     
    11:46
    Další přesilová hra pro Admiral. Za sekání dostává menší trest Alexej Cvetkov (DMS). Podaří se Vladivostoku vymazat nepříznivý stav?
     
    11:08
    Vjačeslav Ušenin zkoušel zakončit bekhendem, ovšm kotouč se k Jerjomenkovi nedostal. Hostující strážce svatyně nemá v právě probíhajících minutách příliš práce.
     
    10:21
    Hosté pokračují v aktivitě. Před dotírajícím útočníkem Dinama nyní Proskurjakov raději puk ukryl. Následuje komerční přestávka.
    Děnis MOSALJOV - 0:1
     
    09:28
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do vedení! Kokarev se pokusil vybruslit zpoza hostující branky a ihned zakončit. To se mu nepodařilo, leč hnedle poté dokončil práci hostujícího forvarda DĚNIS MOSALJOV, který briskní střelou překonal Proskurjakova. Asistence: Děnis Kokarev, Maxim Solovjov.
     
    08:24
    Admiral má problémy s aktivním napadáním hostující skvadry. Ta se však nedostává do výraznějších příležitostí. Po zakázaném uvolnění Vladivostoku následuje buly po Proskurjakovově levici.
     
    07:13
    Na druhé straně ledové plochy se do dobré šance řítil Pestuško. Nakonec byl však odzbrojen pohotovou činností domácího beka. Moskva pokračuje v útočném pásmu.
     
    06:14
    Lisin se prohnal přes útočnou modrou, načež ihned vypálil. Jerjomenko ale zareagoval a zasáhl pomocí vyrážečky. Přesilová hra Admiralu pomalu, ale jistě končí.
     
    05:31
    Až nyní se hokejisté Dinama dostali pryč z obranného pásma. Ve střední třetině se jim dokonce podařilo pošetřit čas. Ihned poté odjela defenzivní řada hostí střídat.
     
    04:33
    Nahození od modré čáry chtěl těsně před Jerjomenkem tečovat Bergfors. Hostující muž v masce ale celou situaci dobře viděl, proto mohl pohotově zasáhnout.
     
    04:17
    Domácím se zvýšená aktivita vyplatila. Na trestnou lavici odjíždí za podražení pykat Maxim Pestuško. Jak ekipa v tmavě modrých dresech s touto přesilovou hrou naloží?
     
    03:49
    Jenver Lisin otestoval z levého kruhu pozornost hostujícího brankáře. Ten však jeho nepříliš ostrou ránu vytěsnil. Následně končí celá domácí akce v ochranné sítě. Buly proběhne po Jerjomenkově pravici.
     
    03:21
    Karsums dlouho operoval v levém rohu útočného pásma, načež se rozhdl vybruslit do střelecké pozice. To se mu však nepovedlo, neboť k němu velmi aktivně přistoupila domácí defenziva.
     
    02:37
    Puk je opět za Jerjomenkovou svatyní. Toto oslabení Vladivostok s největší pravděpodobností přečká bez úhony.
     
    02:18
    Admiral vyhodil přes všechny čáry. Může tak pošetřit cenné vteřinky z oslabení. Svého soka zatím téměř k ničemu nepouští.
     
    01:15
    Moskva kombinuje v útočném pásmu, leč do výraznějších příležitostí se nedostává. Od modré nyní pálil těsně vedle Jalasvaara.
     
    00:48
    Bude se poprvé vylučovat, početní výhoda si zahraje moskevské Dinamo. Za hákování odjíždí pykat Děnis Osipov (VLD).
     
    00:16
    Hosté se hned po úvodním vhazováním vydali kupředu, ovšem Proskurjakov nahozený kotouč ukryl do lapačky. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Admiral Vladivostok: Proskurjakov (Nalimov) – Lisov, D. Osipov, Kolář, Pyett, Volodin, Glažkov, Kuzmin – Bergfors, Gynge, Zubov – Lisin, Vladislav Ušenin, Vjačeslav Ušenin – Ugarov, Sokolov, Kuzněcov – Byvalcev, Gorškov, Něstěrov

    Dinamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) – Novák, Višněvskij, Jalasvaara, Solovjov, Robinson, Mironov, A. Osipov – Gorovikov, Pestuško, Daugavinš – Karsums, Cvetkov, Karpov – Sojn, Kokarev, Mosaljov – Dugin, Pestunov, Volkov

    Rozhodčí: Jeřábek, Romaško – Aljošin, Ivanov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa

    Jan Kolář (VLD)

    Filip Novák (DMS)
     
    Pohled do statistik

    Admiral si v právě probíhajícím ročníku nepočíná příliš dobře. Z dosavadních patnácti duelů posbíral pouze 14 bodů. Patří mu tak dvanácté místo Východní konference. V posledním ligovém duelu padl Vladivostok na půdě Kazaně v poměru 3:4.

    Dinamo potvrzuje roli jednoho z předních celků soutěže. Mužstvo z hlavního města Ruska se nachází na čtvrté pozici Západní konference, přičemž má na svém kontě 33 bodů. V předchozím kole si Moskva suverénně poradila s Čerepovcem, který na domácím stánku zdolala 5:1.
     
    Vítejte u našeho on-line přenosu! Kontinentální hokejová liga má na programu další sérii utkání, v rámci které na sebe narazí celky Admiral Vladivostok a Dinamo Moskva. Úvodní buly bude ve Fetisov Hall, tedy domovském stánku Admiralu, vhozeno v 11:00 CET. Přeji příjemný sportovní zážitek!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 26. Gynge (Zubov) – 10. Mosaljov (Kokarev, Solovjov), 35. Mosaljov (Kokarev), 36. Solovjov (Karpov, Jalasvaara), 48. Karpov (Cvetkov, Karsums)


    Admiral Vladivostok: Proskurjakov (Nalimov) – Lisov, D. Osipov, Kolář, Pyett, Volodin, Glažkov, Kuzmin – Bergfors, Gynge, Zubov – Lisin, Vladislav Ušenin, Vjačeslav Ušenin – Ugarov, Sokolov, Kuzněcov – Byvalcev, Gorškov, Něstěrov
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) – Novák, Višněvskij, Jalasvaara, Solovjov, Robinson, Mironov, A. Osipov – Gorovikov, Pestuško, Daugavinš – Karsums, Cvetkov, Karpov – Sojn, Kokarev, Mosaljov – Dugin, Pestunov, Volkov

    Rozhodčí: Jeřábek, Romaško – Aljošin, Ivanov

    Diváci: 5550
    bahis siteleri