Chabarovsk – Soči 0:2 (kon.) | Vladivostok – Dynamo Moskva 1:4 (kon.) | Novokuzněck – Viťaz 2:5 (kon.)
Novosibirsk – Jaroslavl 1:4 (kon.) | Magnitogorsk – Kazaň 2:1 (2:1 po s.n.) | Ufa – Omsk 2:6 (kon.)
Jokerit – Barys 4:2 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
Dynamo Moskva
Pátek 17.10.2014, 11:00 • Fetisov Hall, Vladivostok • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:59
    Další přesilová hra pro Admiral. Nedovolené bránění v podání Andreje Mironova (DMS). Zřejmě poslední šance domácího celku.
     
    55:48
    Alexej Ugarov se po vynikající přihrávce od pravého mantinelu zjevil zcela sám před Jerjomenkem, který ale jeho bekhendový blafák dobře přečetl a poté lapil. Velká škoda pro Vladivostok.
     
    53:27
    Bude se opět vylučovat. Vladivostok má k dispozici další přesilovou hru. Hákováním se provinil Maxim Solovjov (DMS).
     
    50:01
    Admiral si zahraje v početní výhodě. Za nedovolené bráněná putuje na trestou lavici Alexandr Osipov (DMS). Dokáží domácí vykřesat poslední jiskřičky naděje?
    Maxim KARPOV - 1:4
     
    47:48
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Nádherná kombinace hostujícího celku. Cvetkov se v mezikruží neunáhlil a posunul kotouč na najíždějícího MAXIMA KARPOVA, který z levé strany zakončil do zcela odkryté branky. Asistence: Alexej Cvetkov, Martins Karsums.
     
    43:14
    Sergej Sojn se zjevil zcela sám před Proskurjakovem, který mu ale na lep neskočil a pohotově zasáhl. Poté domácí hokejisté vyhodili přes všechny čáry.
     
    39:44
    V závěru třetiny se bude vylučovat. Vladislav Ušenin (VLD) dostává za nemalený zákrok pět minut + trest do konce utkání. Na lavici hanby míří Alexandr Byvalcev, který odpyká zmíněných pět minut.
    Maxim SOLOVJOV - 1:3
     
    35:07
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro domácí celek velmi kruté. Nájezd hostujícího forvard z pravé strany ještě proskurjakov zlikvidoval, ovšem důrazu pohotového MAXIMA SOLOVJOVA již nestačil. Asistence: Maxim Karpov, Janne Jalasvaara.
     
    34:44
    Dinamo si navíc zahraje v početní výhodě. Za nedovolené bránění putuje na trestnou lavici Richard Gynge (VLD).
    Děnis MOSALJOV - 1:2
     
    34:12
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou ale opět do vedení. Před brankou Admiralu nastal velký závar, v němž se nejlépe zorientoval DĚNIS MOSALJOV, který pohotově doklepl touš za brankovou čáru. Asistence: Děnis Kokarev.
     
    30:37
    Glažkov pálil velmi nebezpečně od modré, načež tento pokus ještě tečoval Gynge. Kotouč ale těsně minul levou tyč hostující svatyně.
    Richard GYNGE - 1:1
     
    25:12
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí se nakonec přece jenom dočkali. Přihrávku z pravé strany hrací plochy zužitkoval bleskovou střelou z první RICHARD GYNGE. Utkání je tak opět nerozhodné. Asistence: Ilja Zubov.
     
    24:18
    Nyní si domácí příliš nerozumněli při rozehrávce. To je ale nemusí tolik mrzet, neboť si zahrají v početní výhodě. Za nedovolené bránění je vyloučen Konstantin Volkov (DMS).
     
    20:57
    Vladivostok se bude muset opět bránit. Za nedovolené bránění putuje na trestnou lavici Jan Kolář (VLD).
     
    15:28
    Alexandr Gorškov se prohnal jako uragán do útočné třetiny, sjel do mezikruží, odkud vypálil. Jerjomenko nakonec s velkým vypětím sil jeho pokus vytěsnil levým betonem.
     
    11:46
    Další přesilová hra pro Admiral. Za sekání dostává menší trest Alexej Cvetkov (DMS). Podaří se Vladivostoku vymazat nepříznivý stav?
    Děnis MOSALJOV - 0:1
     
    09:28
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do vedení! Kokarev se pokusil vybruslit zpoza hostující branky a ihned zakončit. To se mu nepodařilo, leč hnedle poté dokončil práci hostujícího forvarda DĚNIS MOSALJOV, který briskní střelou překonal Proskurjakova. Asistence: Děnis Kokarev, Maxim Solovjov.
     
    04:17
    Domácím se zvýšená aktivita vyplatila. Na trestnou lavici odjíždí za podražení pykat Maxim Pestuško. Jak ekipa v tmavě modrých dresech s touto přesilovou hrou naloží?
     
    00:48
    Bude se poprvé vylučovat, početní výhoda si zahraje moskevské Dinamo. Za hákování odjíždí pykat Děnis Osipov (VLD).

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 26. Gynge (Zubov) – 10. Mosaljov (Kokarev, Solovjov), 35. Mosaljov (Kokarev), 36. Solovjov (Karpov, Jalasvaara), 48. Karpov (Cvetkov, Karsums)


    Admiral Vladivostok: Proskurjakov (Nalimov) – Lisov, D. Osipov, Kolář, Pyett, Volodin, Glažkov, Kuzmin – Bergfors, Gynge, Zubov – Lisin, Vladislav Ušenin, Vjačeslav Ušenin – Ugarov, Sokolov, Kuzněcov – Byvalcev, Gorškov, Něstěrov
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Šaryčenkov) – Novák, Višněvskij, Jalasvaara, Solovjov, Robinson, Mironov, A. Osipov – Gorovikov, Pestuško, Daugavinš – Karsums, Cvetkov, Karpov – Sojn, Kokarev, Mosaljov – Dugin, Pestunov, Volkov

    Rozhodčí: Jeřábek, Romaško – Aljošin, Ivanov

    Diváci: 5550
    bahis siteleri