Skalica – Nitra 1:8 (kon.) | Banská Bystrica – Poprad 1:2 (0:1 po s.n.) | Piešťany – Zvolen 2:5 (kon.)
Martin – Trenčín 2:3 (0:1 po s.n.) | Žilina – Košice 1:3 (kon.)
konec
ŠHK 37 Piešťany
2:5 (0:1, 2:3, 0:1)
HKM Zvolen
sk Neděle 26.10.2014, 17:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:57
    Zvolen dal gól!
    A je asi rozhodnuté. Presadil sa PETER HRAŠKO, keď využil pobyt Zvolenčanov v pásme na strelenie piateho gólu do siete Piešťan.

    Asistencia: Brabenec
     
    39:33
    Piešťany dali gól!
    Vskutku kuriózny gól si pripisuje TIBOR KUTÁLEK. Ak som dobre videl, tak Šimko v snahe odohrať puk trafil rovno do Kutálka a od neho sa puk odrazil do siete.
     
    35:53
    Zvolen dal gól!
    A ďalší gól. Brabenec žabkou prehodil puk na hokejku MARTINA SLOBODU a ten z prvej bezproblémov prekonal Rybára. Na striedačke sa rozcvičuje Šúrek, domáci budú striedať brankára podľa všetkého. A už majú našliapnuté na svojich v posledných zápasoch tradičných inkasovaných 6 gólov.

    Asistencia: Brabenec.
     
    32:07
    Zvolen dal gól!
    Puk od modrej tečoval domáci bek, Rybár ešte dokázal zareagovať, následne však bol pri puku najskôr nekrytý DALIBOR BORTŇÁK a pohodlne zvýšil. Hnev divákov na hlavného trvá.

    Asistencia: Tomko.
     
    27:31
    Piešťany dali gól!
    Tak napkon sa domácim podarilo skórovať. Už sa zdalo, že Valjentovi utečie puk na modrej, keď ho nespracoval, ešte sa však za ním natiahol a nahodil do ohňa, kde ho ukážkovo sklepol MICHAL TOMAN a dal kontaktný gól za chrbát bezmocného Šimka.

    Asistencia: Valjent, Románek.
     
    23:04
    Zvolen dal gól!
    Nepokrytý hráč pri tyčke, VIKTOR FEKIAČ nemal problém skórovať do prázdnej bránky. Sloboda dobre spoza brány na dva krát sa snažil prekonať Rybára, až dostal puk k druhej tyčke, kde už bol voľný spomínaný fFekiač. Tesne predtým samostatná akcia Peška, ktorý bol azda aj faulovaný pri pokuse o strelu.

    Asistencia: Sloboda, Žilka.
     
    01:55
    Zvolen dal gól!
    No ale, do bránky Piešťan to v posledných zápasoch padá hádam aj z tenisového kurtu vedľa zimáku. Prvý prienik Zvolenčanov do pásma a strela LUKÁŠA JURÍKA spomedzi kruhov končí za Rybárom. Studená sprcha.

    Bez asistencie.

    Vlado Zimányi

    Branky a nahrávky: 28. Toman (Valjent, Románek), 40. Kutálek – 2. Jurík, 24. Fekiač (Sloboda, Žilka), 33. Bortňák (Tomko), 36. Sloboda (Brabenec), 47. Hraško (Brabenec)


    ŠHK 37 Piešťany: Rybár (Šúrek) – Šedivý, Škadra, Rapáč, Mišura, Klempa – Brňák (C), Rais, Holovič (A), Pašek, Kutálek – Cuník, Valjent, Románek (A), Peško, Toman – Bučka, Srnec, Vaculín, Hamrák, Haring
    Tréner: R. Sýkora

    HKM Zvolen: Šimko – Bagin, Juraško (A), Podkonický, Brabenec, Puliš – Hraško, Tomko, Chovan (A), Jurík (C), Obdržálek – Pokovič, Pichnarčík, Ďaloga, Bortňák, Škvaridlo – Ťavoda, Sloboda, Fekiač, Žilka
    Tréner: J. Turek

    Rozhodčí: Jura, Baluška – Holienka, Ščensný
    bahis siteleri