Pov. Bystrica – Prešov 3:2 (kon.) | SR 18 – Senica 1:7 (kon.) | Michalovce – Spišská N. Ves 1:6 (kon.)
Detva – Lipt. Mikuláš 4:3 (kon.) | Bardejov – Topoľčany 6:1 (kon.) | Trnava – Prievidza 7:3 (kon.)
konec
HK Gladiators Trnava
7:3 (0:2, 4:0, 3:1)
MšHK Prievidza
sk Neděle 26.10.2014, 18:00 • Zimný štadión Trnava • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:15
    Tak tomu sa povie striedanie brankárov!
    Videla som už, že si Pálffy vie štatisticky prihrať na vlastný gól, vlastné góly do opustenej brány či gól hlavou, ale čo teraz predviedla Prievidza, na to si za svoju desaťročnú kariéru komentátora, ktorej predchádzalo šesťročné "vzdelávanie" na zimáku nepamätám. Marko Borároš ostal na kruhu a pýtal sa niečo striedačky, ktorá ho k sebe napokon povolala, ale na jeho miesto nenaskakuje šiesty hráč. Priamo zo striedačky do hry nastupuje druhý brankár Jakub Belák.
     
    54:21
    Trnava – Tomáš Hluch – dve minúty za hákovanie.
     
    53:42
    Trnava dala gól!
    Foltínovi sa pri rozohrávke rozpadla hokejka, takže sa k puku dostal Bachratý. Foltín naďalej so zvyškom palice hral, takže Píšťanský dvihol ruku, ale napokon sa vylučovať nebude. Bachratého strela sa totiž dostala pred bránu, kde bol voľný DÁVID SCHMIDT a nadvakrát dostal puk do siete.
    Asistencia: Jaroslav Bachratý.
     
    52:23
    Trnava dala gól!
    Barinka si vymenil puk s Burzalom, ktorý následne stiahol na seba pozornosť pred bránou a MARTIN BARAN opäť šťastným gólom, keď niekto jeho prihrávaný puk stečoval do siete, dosiahol predsa len ten hetrik!
    Asistencie: Peter Barinka a Ondrej Burzala.
     
    49:22
    Trnava – Marek Lisoň – dve minúty za seknutie.
     
    46:20
    Prievidza dala gól!
    Po chybe Trnavy sa dopredu dostal JOZEF KENTOŠ a prekonal Hálu.
    Bez asistencie.
     
    45:54
    Trnava dala gól!
    RÓBERT BRANDIS dostal voľný prihrávku od Bachratého a poslal ju Borárošovi cez lapačku.
    Asistencia: Jaroslav Bachratý.
     
    44:36
    Vzájomné vylúčenie, Prievidza – Peter Foltín – dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou a Trnava – Dávid Božik – dve minúty za seknutie.
     
    43:08
    Prievidza – Róbert Mendel – dve minúty za podrazenie. Veľmi prísne vylúčenie, keď dostal k ľadu protihráča len preto, že sa do seba zamotali a vlastne skončili na nohách obaja.
     
    40:09
    Trnava – Pavol Poláček – dve minúty za nedovolené bránenie v hre.
     
    39:34
    Prievidza – Roman Hús – dve minúty za držanie.
     
    36:35
    Trnava dala gól!
    MARTIN BARAN dáva pomerne šťastný gól v štvrtom zápase v rade! Jeho strelka bola na mieste práve včas, aby dorazil nekrytý puk do prázdnej brány, keď Borároš už bol vytiahnutý na ľade.
    Asistencie: Marek Lisoň a Peter Barinka.
     
    35:55
    Prievidza – Lukáš Piják – dve minúty za vrazenie na mantinel.
     
    35:55
    Daniel Rosa po nepríjemnom hite po prerušení hry ostal ležať pri zadnom mantineli. Na ľad musí prísť lekár.
    Napokon Rosa vstal za pomoci spoluhráčov a odkorčuľoval otrasený na striedačku.
     
    35:03
    Trnava dala gól!
    Aj s prispením vlastného spoluhráča inkasuje Borároš v presilovke pomerne rýchlo gól. Baran vyhral vhadzovanie a Trnava si to rozhodila, strela PAVLA POLÁČKA spoza pravého kruhu zmenila smer po teči od korčule a puk vyletel pod brvno.
    Asistencie: Marek Lisoň a Peter Barinka.
     
    34:48
    Prievidza – Lukáš Piják – dve minúty za napadnutie.
     
    32:20
    Trnava – Martin Čunderlík – dve minúty za hákovanie.
     
    32:10
    Po chybe Trnavy obrovská šanca hostí, keď šli na bránu dvaja! Hudcovský mal v tandeme spoluhráča, ale skúsil to sám, puk ho vôbec neposlúchol a megašanca ostala nevyužitá. Prievidza si ale zahrá aspoň presilovku.
     
    31:38
    Trnava dala gól!
    Marek Lisoň pripravil pre MARTINA BARANA gólovku, aká sa nezahadzuje. Teda, v prvej tretine už podobná šanca "Barimu" nevyšla, ale tentokrát trnavský Šatan nezaváhal a "smeká klobouk" pred prihrávkou, po ktorej nemal na protipohyb Borároš šancu.
    Asistencie: Marek Lisoň a Peter Barinka.
     
    29:33
    Prievidza – Lukáš Škrak – dve minúty za podrazenie.
     
    20:27
    Trnava dala gól!
    Macháčovu strelu od modrej čiary tečoval JAROSLAV BACHRATÝ a puk končí v bráne! Jasná odpoveď na to, že peknými gólmi sa nevyhráva, len to treba strieľať na bránu.
    Asistencie: Jakub Macháč a Martin Hrbáčik.
     
    15:36
    Prievidza – Lukáš Škrak – dve minúty za seknutie.
     
    15:01
    Prievidza dala gól!
    Trnava pustila dopredu NORBERTA HUDCOVSKÉHO, ktorý ušiel po pravej strane a našiel skulinku pod Hálovým betónom a usadil puk do žrde, odkiaľ sa puk odrazil do brány.
    Bez asistencie.
     
    11:20
    Ďalšia obrovská šanca Trnavy! Baran bol pred Borárošom úplne sám, hodil si puk na bekhend do pravej strany, ale prehodil ho mimo bránu!
     
    09:13
    Tak tu sa dejú neskutočné veci. Najprv neodpískal Píšťanský hru hokejkou na Slotu, čo mohlo byť pokojne podrazenie, Slota keď pochopil, že presilovku jeho tím hrať nebude okamžite vrátil Brandisovi aspoň dobrý hit. Zároveň ale Trnava bola na puku, Čunderlíkova strela prešla Borárošovi za chrbát, ale puk ostal v bránkovisku!!!
     
    06:40
    Prievidza dala gól!
    Po vyhratom buly Mendel presunul prihrávku k pravej žrdi a tam voľný MATEJ KOVALÍK dvihol puk ponad presúvajúceho sa Hálu do siete!
    Asistencia: Róbert Mendel.
     
    05:16
    Schmidt prevzal puk a nedal sa zastaviť. Dal si slalom zo stredného pásma až k bráne, kde skúšal kľučku aj na brankára, ale nevyšla mu. Bachratý ešte strieľal dorážku, ale trafil práve do Schmidta, ktorý spadol pred bránu.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 21. Bachratý (Macháč, Hrbáčik), 32. Baran (Lisoň, Barinka), 36. Poláček (Lisoň, Barinka), 37. Baran (Lisoň, Barinka), 46. Brandis (Bachratý), 53. Baran (Barinka, Burzala), 54. Schmidt (Bachratý) – 7. Kovalík (Mendel), 16. Hudcovský, 47. Kentoš


    HK Gladiators Trnava: Hála – Macháč, Poláček, Závodský, Hluch, Demo, Burzala, Šišmič – Hrbáčik, D. Schmidt, Bachratý ml. – Lisoň, M. Baran, P. Barinka – D. Rosa, M. Čunderlík, Brandis – D. Božik.
    MšHK Prievidza: Borároš (57. Belák) – Hús, Foltín, Slota, Škrak – Môcik, Říha, Kentoš – Mat. Viedenský, Piják, T. Čičala – M. Kovalík, R. Mendel, Hudcovský – Ďurkovič.

    Rozhodčí: Píšťanský – J. Tvrdoň, Synek
    bahis siteleri