Buffalo – Pittsburgh 1:6 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 1:2 (0:1 po s.n.) | Philadelphia – Colorado 4:3 (kon.)
Columbus – Tampa 4:7 (kon.) | Toronto – NY Rangers 5:4 (kon.) | Montreal – Minnesota 4:1 (kon.)
Washington – Carolina 4:3 (po pr.) | St. Louis – Nashville 1:2 (kon.) | Dallas – San Jose 3:5 (kon.)
Arizona – NY Islanders 0:1 (kon.) | Los Angeles – Vancouver 5:1 (kon.)
konec
Dallas Stars
3:5 (2:1, 1:0, 0:4)
San Jose Sharks
Neděle 09.11.2014, 02:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    THORNTON - 3:5
     
    59:19
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Je pravděpodobně rozhodnuto, Sharks využili risku soupeře hrát s prázdnou brankou a posílají do ní kotouč snadným způsobem. JOE THORNTON raději v klidu počkal, aby si byl jistý, že zařízení trefí. Bez asistence.
     
    58:51
    Z domácí strany vyloučen za atak gólmana Stalocka Antoine Roussel, za Sharks odchází do boxu pykat Matt Irwin.
     
    58:51
    Tak tohle nebylo vůbec hezké. Alex Stalock sražen jedním z hráčů Dallasu hodně tvrdě a potom se strhla za brankou pořádná mela. Stalockovi musí pomáhat i asistent ze střídačky, snad bude v pořádku.
     
    58:24
    Branka Dallas Stars už je prázdná, domácí zkusí risk se šesti muži v poli.
     
    55:00
    Pořádný závar před brankou San Jose, kde Alex Stalock musel tlačit kotouč ven z brankoviště všemi různými způsoby. Ale zvládl to. Následuje komerční pauza.
     
    52:48
    San Jose bude muset znovu ukázat, jestli zvládne ubránit oslabení. Za vrátka trestné lavice totiž míří Tye McGinn za zdržování hry.
    BURNS - 3:4
     
    50:23
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Obrat dokonán úplně! San Jose Sharks v radostném klubku naprosto po právu, protože ještě na začátku třetí třetiny očividně ztracený zápas je najednou na jejich straně. Tomáš Hertl nedjříve zakončoval sám a trefil pouze Lindbackovy betony. Ale pak se dostal k zakončení na puku BRENT BRUNS, jenž dává druhou branku ve třetí třetině a v zápase. Hlediště domácí arény hodně zklamáno. Asistence: James Sheppard, Tomáš Hertl.
     
    46:57
    Necelá minuta oslabení tři na čtyři pro San Jose, trest inkasuje Joe Pavelski za hákování.
    BURNS - 3:3
     
    46:38
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Máme vyrovnáno, domácí si tak dlouho zahrávali se Žraloky, až jejich dobře vypadající vedení o dvě branky mizí v nedohlednu. Krásná kombinace San Jose, která doznala zakončení z hokejky BRENTA BURNSE. Obránce Kaliforňanů neměl velký problém poslat touš do sítě, protože dostal ukázkovou přihrávku od Logana Couturera. Skóre na kostce je vyrovnané a začínáme znovu. Asistence: Logan Couture, Patrick Marleau.
     
    46:10
    Nová nepříjemnost pro Hvězdy, na trestno lavici odejde další jejich hráč. Ale vyloučení i na druhé straně. Za domácí pyká trest Antoine Roussel, za hosty Matt Irwin.
    MARLEAU - 3:2
     
    43:51
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Drama je zpátky, hostující družina snižuje díky rychlému gólu v přesilové hře, když se San Jose s kombinací během početní výhody doslova nepáralo. PATRICK MARLEAU střelou zápěstím našel mezeru ve výstroji zaskočeného Lindbacka a Dallas musí začít dávat pozor, pokud nechce o vedení přijít. Asistence: Joe Pavelski, Logan Couture.
     
    43:40
    Vyloučení na straně domácích, dvě minuty dostává domácí hokejista Jordie Benn za sekání.
    SEGUIN - 3:1
     
    35:28
    Dallas právě vstřelil branku!
    A je to tady. O čem jsme od probíhající první třetiny mluvili, to se právě stává skutečností. TYLER SEGUIN dosahuje před koncem druhé periody hattricku, tedy třech vstřelených branek během jednoho zápasu. Navíc ještě není konec, takže možná ukáže daleko víc. Seguin se dostal k puku na levé straně, kde z první vypálil a nedal Alexi Stalockovi vůbec šanci zasáhnout. Slečny v zelenobílých sukních už z ledu sbírají kšiltovky a další čepice od fanoušků. Asistence: Antoine Roussel, Jason Spezza.
     
    35:18
    Tyler Kennedy se teď možná zlobí trochu sám na sebe, protože faulu je si dobře vědom. Odchází na trestnou lavici za podražení a soupeře z Dallasu má opět přesilovku.
     
    32:00
    Početní výhodu si zahraje domácí Dallas. Na trestnou lavici je k menšímu trestu odeslán za nedovolené bránění brankáře Tyler Kennedy.
     
    31:08
    Neuvěřitelné, co opět Aleš Hemský neproměnil. Pobýval úplně sám před Stalockem. Jediné, co mu chybělo ke gólu, byla asi jedna klička. Ale Čech opět stahovačkou do bekhendu pohořel.
     
    27:19
    Goligoskiho hrána tolik nebezpečně nevypadala, ale potom dorážka na brankovišti už ano. Aleš Hemský ani McKenzie netrefili odkrytou branku. Český útočník nadále čeká na úvodní gól sezóny a nestačí se divit, co neproměnil.
     
    25:40
    Další šance Jammieho Benna, který sjížděl před bránu a málem se mu podařilo protečovat puk do branky holí.
     
    23:39
    Jammie Benn se málem řítil skoro samotný na branku Stalocka, až na poslední chvíli jej obránce dokázal zastavit.
    SHEPPARD - 2:1
     
    17:14
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen se formace Tomáše Hertla prosazuje. A nutno dodat, že zaslouženě, protože její ústavičný tlak na brankovišti Anderse Lindbacka a kombinace kolem svatyně domácích už delší dobu mohly vyústít ve sladkou odměnu. JAMES SHEPPARD jako první dorazil z levé strany do sítě puk a důležitá snižovací branka je na světě. Sharks mohou hrát o něco klidněji než ještě před chvílí. Asistence: Marc-Edouard Vlasic, Tomáš Hertl.
     
    14:31
    Přesilová hra Dallas Stars je u konce, protože i domácí muž zamíří do boxu trestoměřičů. Dvě minuty za vysokou hůl je nucen odsedět Trevor Daley
     
    13:46
    Vůbec první vyloučení dnešního utkání, které sledujeme. Na trestnou lavici je hlavním rozhodčím na dvě minuty za sekání odselán Justin Braun.
    SEGUIN - 2:0
     
    10:26
    Dallas právě vstřelil branku!
    První třetinu snů zatím prožívají zelenobílé barvy proti Žralokům z Kalifornie. Diváci v hledišti navíc kvitují další líbivou akci, protože tahle kombinace měla oči. Hned tři hokejisté v zelených trikotech si vyměnili kotouč v útočném pásmu, třetí a zakončující TYLER SEGUIN trefuje během několika málo okamžiků svůj druhý gól. Stars vedou 2:0 a postavili dobrý základ pro další vývoj duelu. Asistence: Jammie Benn, Erik Cole.
    SEGUIN - 1:0
     
    08:03
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak tomu se říká blesk z čistého nebe. Stars vsadili na jednoduchost a nikterak složitě nejdříve kombinovali z větší blízkosti ke svatyni, aby potom později poslali puk na modré čáry pro obránce. Ti už si s kusem černé pryže uměli poradit. Na pravé straně nakonec s kotoučem na hokejce napřáhl Sergej Gončar, po jehož pumelici protečoval do sítě pryž TYLER SEGUIN. Stalock sice stál v cestě za vstřelením gólu, ale na puk reagovat nestihl. Asistence: Sergej Gončar, Kevin Connauton.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 9. Seguin (Gončar, Connauton), 11. Seguin (Benn, Cole), 36. Seguin (Roussel, Spezza) – 18. Sheppard (Vlasic, Hertl), 44. Marleau (Pavelski, Couture), 47. Burns (Couture, Marleau), 51. Burns (Hertl, Sheppard), 60. Thornton


    Dallas Stars: Lindback – Daley, Dilon, Goligoski, Jor. Benn, Gonchar, Connauton – Eaves, Seguin, Jam. Benn – Hemský, Spezza, McKenzie – Garbutt, Fiddler, Roussel – Sceviour, Horcoff, Cole
    San Jose Sharks: Stalock – Braun, Vlasic, Burns, Mueller, Demers, Irwin – Nieto, Thornton, Pavelski – Wingels, Couture, Marleau – Kennedy, Sheppard, Hertl – McGinn, Burish, Desjardins

    Rozhodčí: Hebert, LaRue – Cvik, Murphy

    Diváci: 17 023
    bahis siteleri