Slovensko U20 – Finsko U20 2:1 (kon.) | Česko U20 – Švýcarsko U20 2:5 (kon.) | Německo U20 – Kanada U20 0:4 (kon.)
Švýcarsko U20 – Rusko U20 0:7 (kon.)
konec
Německo U20
0:4 (0:2, 0:0, 0:2)
Kanada U20
Neděle 28.12.2014, 02:00 • Bell Centre, Montréal (kapacita 21287 míst) • Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
    Madison BOWEY - 0:4
     
    55:44
    Kanada právě vstřelila branku!
    Domácí hráči využívají již třetí přesilovou hru v dnešním zápase! Nic Petan už mohl jít sám do zakončení, přirozený nahrávač ale ještě objel branku a parádní žabičkou našel přesně hokejku obránce MADISONA BOWEYHO, jenž se trefil přesně k tyči! Asistence: Nic Petan a Connor McDavid.
    Max DOMI - 0:3
     
    49:14
    Kanada právě vstřelila branku!
    Velmi rychlá situace po vyhraném vhazování v útočném pásmu ale znamená třetí kanadský gól v dnešním zápase! MAX DOMI zpoza branky vrátil puk na pravou stranu, kde Sam Reinhart z otočky naslepo našel Domiho volného u pravé tyčky, synovi slavného otce Tie pak stačilo pouze postrčit puk za brankovou čáru! Asistence: Sam Reinhart.
    Curtis LAZAR - 0:2
     
    12:42
    Kanada právě vstřelila branku!
    I druhá přesilová hra Kanady v dnešním zápase je využitá, tentokrát velmi rychle! Opět šla akce po ose Morrissey – Petan – McDavid, který ovšem nyní zpoza branky našel přesně hokejku volného CURTISE LAZARA, kterému se povedlo prostřelit Reicha! Asistence: Connor McDavid a Nic Petan.
    Connor MCDAVID - 0:1
     
    04:11
    Kanada právě vstřelila branku!
    Domácím hráčům se nakonec v závěru přesilové hry podařilo vstřelit branku! Petan předal puk za branku CONNORU McDAVIDOVI, který chtěl ještě přihrávat na druhou tyč na Fabbriho, Němci ale jeho přihrávku zablokovali, puk zůstal ležet v brankovišti, tak ho McDavid jen doklepl za brankovou čáru! Asistence: Nic Petan a Josh Morrissey.
    Marken.cz

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 5. McDavid (Petan, Morrissey), 13. Lazar (McDavid, Petan), 50. Domi (Reinhart), 56. Bowey (Petan, McDavid)


    Německo U20: Reich (Sharipov) – Muller, Moser, Bender, Wagner (A), Trinkberger, Wissmann, Säftel, Kurz – Wiederer, Tiffels, Kahun (A) – Tuomie, Michaelis, Eisenschmid (C) – Filin, Kammerer, Eder – Sturm, Schmidpeter, Pfohl. Trenér: Pat Cortina.
    Kanada U20: Comrie (Fucale) – Theodore, Nurse, Bowey, Morriessey, Hicketts, Heatherington, Morin – Duclair, Domi, Reinhart (A) – McDavid (A), Ritchie, Lazar (C) – Petan, Paul, Fabbri – Point, Virtanen, Gauthier – Crouse. Trenér: Benoit Groulx.

    Rozhodčí: Miller (USA), Wehrli (SUI) – Lazarev (RUS), Malmqvist (SWE)

    Diváci: 12733
    bahis siteleri