Boston – New Jersey 3:0 (kon.) | Philadelphia – Washington 3:2 (po pr.) | Carolina – Buffalo 5:2 (kon.)
St. Louis – San Jose 7:2 (kon.) | Nashville – Dallas 3:2 (po pr.) | Minnesota – Chicago 2:4 (kon.)
Colorado – Ottawa 5:2 (kon.) | Arizona – Winnipeg 4:1 (kon.) | Vancouver – Florida 1:3 (kon.)
Los Angeles – NY Rangers 3:4 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
3:4 (2:1, 0:3, 1:0)
New York Rangers
Pátek 09.01.2015, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Justin WILLIAMS - 3:4
     
    55:57
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, máme ještě sníženo. Kings se dokázali velice rychle přesunout na druhou stranu kluziště a překvapit soupeře akcí, která tak úplně nevypadala, že by mohla skončit vstřelenou brankou. Poskakující kotouč směrem ke svatyni New York Rangers poslal do sítě druhým zásahem utkání JUSTIN WILLIAMS, který dodává naděje na hokejky mančaftu z Los Angeles. Asistence: Dustin Brown, Anže Kopitar.
    Martin ST. LOUIS - 2:4
     
    28:17
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jízda Newyorčanů ve druhé periodě zatím pokračuje velkolepě, jelikož Rangers už mají po své čtvrté brance na kontě také využitou početní výhodu. Akce zprvu nevypadala nikterak nebezpečně, ale nahození na Quickovu svatyni ještě výborně zachytil před polovinou prázdné klece MARTIN ST. LOUIS, jenž už neměl skoro žádný problém poslat touš do místa určeného pro sázení gólů. Hosté vedou už o dva góly. Asistence: Dan Boyle, Derick Brassard.
    Lee STEMPNIAK - 2:3
     
    22:50
    Rangers právě vstřelili branku!
    A další studená sprška Los Angeles, které začalo druhou třetinu stejně špatně, jako do té první vstoupil jejich soupeř. Jen o pár vteřin později si mužstvo z New Yorku dnes poprvé bere vedení na svou stranu, parádně zamířil střelou zápěstím LEE STEMPNIAK, který prakticky nedal Jonathanu Quickovi šanci, aby stihl vytáhnout nějaký zákrok. Najednou úplně jiná výsledková situace na ledě v západní Americe. Asistence: J. T. Miller, Dan Girardi.
    Kevin KLEIN - 2:2
     
    22:31
    Rangers právě vstřelili branku!
    Stačilo jedno přesunutí do útočného pásma, jedno delší podržení puk před brankou soupeře a hned je z toho gól. Přesně takhle jednoduchou taktiku zvolili New York Rangers, aby se jim povedlo vyrovnat výsledek na kostce v aréně. Jonathanu Quickovi prošel do sítě pokus, jenž vypálil od modré čáry parádně zakončující KEVIN KLEIN. Gólman Králů si teď nebyl moc jistý. Asistence: Kevin Hayes, John Moore.
    Dan BOYLE - 2:1
     
    10:27
    Rangers právě vstřelili branku!
    Teď už ale úplně regulérní branka a hosté využívají nabídnutou přesilovou hru doslova za prá vteřin. Stačila jim k tomu jediná střela, tu výborně poslal od modré čáry obránce DAN BOYLE, který našel snad tu jedinou mezírku, jenž v danou chvíli byla v zařízení Jonathana Quicka volná. Po rychlém vhazování domácí defenzíva ani nestihal na celou situaci regovat, rozdíl je znovu jednobrankový. Asistence: Rick Nash, Derick Brassard.
    Justin WILLIAMS - 2:0


     
    05:49
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Rangers nezačali vzpomínkový duel na loňské finále Stanleyova poháru úplně ideálně, ještě před polovinou úvodní třetiny prohrávají již o dvě branky. A teď má trošku černé svědomí i gólman Jezdců, protože střela z dálky v podání JUSTINA WILLIAMSE byla zdánlivě jednoduše chytatelná. Talbotovi ale zaplachtila do sítě a Los Angeles může slavit druhý zásah, lepší začátek si Kings snad ani představovat nemohli. Asistence: Dustin Brown, Alec Martinez.
    Tanner PEARSON - 1:0
     
    04:12
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Netrvalo dlouho a máme otevřené skóre. Poměrne jednoduchou akci, kterou ještě v prvních pěti minutách zahajovací dvacetiminutovky předvedli domácí hokejisté. Jeff Carter ujížděl po pravé straně, kolem mantinelu si udělal dostatek místa. Jenže nestřílel a raději připravil krásný puk pro TANNERA PEARSONA, jenž pěkně trefuje volné místo v zařízení Talbota. Domácí mají hned od začátku náskok. Asistence: Jeff Carter, Tyler Toffoli.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 5. Pearson (Carter, Toffoli), 6. Williams (Brown, Martinez), 56. Williams (Brown, Kopitar) – 11. Boyle (Nash, Brassard), 23. Klein (Hayes, Moore), 23. Stempniak (Miller, Girardi), 29. St.Louis (Boyle, Brassard)


    Los Angeles Kings: Quick – Dougthy, Muzzin, Martinez, Greene, Schultz, McBain – King, Kopitar, Gáborík – Toffoli, Carter, Pearson – Williams, Stoll, Brown – Lewis, Richards, Clifford
    New York Rangers: Talbot – Girardi, McDonagh, Boyle, Staal, J. Moore, Klein – Zuccarello, Brassard, Nash – St. Louis, Stepan, Kreider – Fast, Hayes, Hagelin – Stempniak, D. Moore, Miller

    Rozhodčí: Walsh, Sutherland – Murchison, Sharrers

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri