New Jersey – Toronto 4:1 (kon.) | Washington – Anaheim 3:2 (2:1 po s.n.) | Columbus – St. Louis 7:1 (kon.)
Winnipeg – Chicago 1:2 (po pr.) | Calgary – Pittsburgh 0:4 (kon.) | Nashville – NY Rangers 3:2 (kon.)
Tampa – Los Angeles 2:4 (kon.)
konec
Nashville Predators
3:2 (0:0, 2:1, 1:1)
New York Rangers
Sobota 07.02.2015, 21:10 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání sledovalo 17 329 diváků!
     
    59:50
    Nash se snažil o dorážku, na pomoc mu poté přijeli i St. Louis a Brassard, ale Rinne dokázal puk mezi změtí těl najít i vleže a schoval ho pod svou lapačkou.
     
    58:59
    Talbot opět na střídačce, Rangers to znovu zkouší v šesti!
     
    58:59
    Hagelin z ostrého úhlu netrefil poloodkrytou branku! Domácí tým si vybírá oddechový čas.
     
    58:29
    Zároveň se na trestnou lavici podívá Mats Zuccarello (NYR), který se proti pravidlům provinil podražením.
     
    58:29
    McDonaghovo nahození zblokoval Nystrom a zkusil štěstí přes celé kluziště, ale minul a proto je pískán icing.
     
    58:12
    Rangers si vyžádali oddechový čas, Talbot zůstává na střídačce!
     
    56:58
    Švédský obránce udělal obrovskou chybu a Zuccarello s Brassardem se ocitli v přečíslení 2 na 1! Druhý jmenovaný obdržel přihrávku do dobré pozice, ale ve stoprocentní šanci přestřelil!
     
    55:10
    Skvěle to teď provedl Seth Jones! Mladý americký obránce zastavil unikajícího Ricka Nashe a zažehnal tak možné nebezpečí, parádní obranný zákrok!
    Mike RIBEIRO - 3:2
     
    52:46
    Nashville právě vstřelil branku!
    Zničehonic si Nashville bere zpět své vedení! Seth Jones rozkimital své rychlé nohy a puk zavezl do obranného pásma Rangers. Puku se po jeho přihrávce ujal MIKE RIBEIRO a střelou do levého horního růžku překonává Talbota, který toho přes jednoho ze svých bránících spoluhráčů pravděpodobně příliš neviděl. Asistence: Seth Jones, Filip Forsberg.
     
    45:29
    Bourqueova teč míří jen kousek vedle levé tyče branky Rangers!
    Ryan MCDONAGH - 2:2
     
    41:37
    Rangers právě vstřelili branku!
    Panečku, to je vstup do třetí třetiny! Po skvělém manévru na modré čáře se před kapitánem Rangers RYANEM MCDONAGHEM otevřela obrovská dálnice a obránce hostů si s danou příležitostí poradil opravdu výborně, střelou nad Rinneho beton vyrovnává skóre a vrací Rangers zpět do hry! Asistence: Mats Zuccarello, Derick Brassard.
    Shea WEBER - 2:1
     
    39:20
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nashville otáčí skóre zápasu! Nahozený puk dojel autor předchozí branky Josi, po mantinelu ho poslal na druhou stranu kluziště, kde si ho našel SHEA WEBER, který svou pověstnou dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Roman Josi, Matt Cullen.
    Roman JOSI - 1:1
     
    38:39
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! S tímhle nemohl Talbot nic dělat. Po buly se ke střele nejprve dostal Järnkrök, poté se o dorážku pokoušel Boruque, nakonec se kotouč odrazil na hůl ROMANA JOSIHO, který tvrdou a přesnou ranou vrací Predators zpět do zápasu. Asistence: Gabriel Bouque, Calle Järnkrök.
    Rick NASH - 0:1
     
    31:49
    Rangers právě vstřelili branku!
    Přesilovka je využita! Derick Brassard si všiml zcela neobsazeného RICKA NASHE, který byl před Rinnem úplně sám. Kanadský střelec dostal přesnou přihrávku, jeho první pokus Rinne ještě vyrazil, ale na následnou dorážku už byl krátký. Asistence: Martin St. Louis, Kevin Hayes.
     
    30:38
    Rangers si zahrají druhou přesilovku, na trestnou lavici míří domácí kapitán Shea Weber, verdikt sudích zní – dvě minuty, nedovolené bránění.
     
    19:21
    První vyloučení utkání, za katr míří právě Filip Forsberg (NSH), který si odsedí dvě minuty za držení.
     
    19:11
    Po zaváhání obrany New Yorku se kotouč dostal k Ribeirovi, který chtěl akci ještě vyšperkovat, přihrál Filipu Forsbergovi a ten trefuje tyč!
     
    08:50
    Ribeiro si pohrál se svým strážcem a zpoza branky ke skórování vyzval Craiga Smithe, který však v dobré šance minul!
     
    06:20
    Obrovský závar před Talbotem! Forsberg si brankáře Rangers položil na zem a společně se svými kolegy se snažil dotlačit puk za brankovou čáru, jenže ani jeden ze čtyř pokusů nedokázali domácí borci přetavit v úvodní branku utkání! Nejblíže ke gólu měl Ribeiro, ale jeho střelu obětavě zastavil ležící Marc Staal!
     
    04:00
    Obrovská šance domácích! Girardi se za brankou nechal obrat Forsbergem, který poté hledal Smithe, který se ocitl sám před Talbotem, ale prostřelit ho nedokázal.
     
    01:40
    A vymysleli to skvěle! Po Cullenově pasu se Bourque ocitl úplně sám před Talbotem, ale v klíčovém momentu byl lehce zahákován, rozhodčí však zůstávají klidní.

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 39. Josi (Bourque, Järnkrök), 40. Weber (Josi, Cullen), 53. Ribeiro (Jones, Forsberg) – 32. Nash (Brassard, Hayes), 42. McDonagh (Zuccarello, Brassard)


    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Weber, Josi, Jones, Ekholm, Bartley, Volčenkov – Smith, Ribeiro, Forsberg – Neal, Fisher, Wilson – Bourque, Järnkrök, Cullen – Beck, Gaustad, Nystrom
    New York Rangers: Talbot (Skapski) – Girardi, McDonagh, Klein, Staal, Boyle, J. Moore – St. Louis, Hayes, Nash – Zuccarello, Brassard, Kreider – Fast, D. Moore, Hagelin – Stempniak, Miller, Glass

    Rozhodčí: Francis Charron, Frederick L'Ecuyer – Pierre Racicot, Darren Gibbs

    Diváci: 17329 (vyprodáno)
    bahis siteleri