Přerov – Vsetín 6:1 (kon.) | Val. Meziříčí – Technika Brno 6:4 (kon.) | Opava – SK Karviná 7:0 (kon.)
Břeclav – Nový Jičín 3:2 (kon.) | Frýdek-M. – Poruba 2011 3:7 (kon.) | Pelhřimov – Jindř. Hradec 3:2 (kon.)
Sokolov – Kobra 4:2 (kon.) | Děčín – Klášterec nO 6:5 (kon.) | Kolín – Jablonec n/N 2:1 (kon.)
konec
HC Bobři Valašské Meziříčí
6:4 (0:2, 2:2, 4:0)
HC Technika Brno
Středa 18.02.2015, 18:00 • ZS Valašské Meziříčí • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Branka jistoty. Do prázdné branky se trefil přes celé hřiště MAREK KALUŽA. Asistence: Svoboda.
     
    57:18
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Obrat je dokonán a fanoušci bouří. VÁCLAV STUDENÝ uklidil po zmatku před brankou puk do odkryté branky. Asistence: Kovář, Cink.
     
    53:54
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Skvělá akce Bobrů. Ta začala, když Slovák vyhrál buly. Ten poslal přihrávku Barošovi, který ještě vylepšil pozici přihrávkou na ROBERTA JEDLIČKU, který se prosadil krásnou střelou švihem. Asistence: Baroš, Slovák.
     
    44:17
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři vstřelil branku a je to 3:4. Autorem branky je VÁCLAV STUDENÝ, který se prosadil krásnou střelou švihem. Asistence: Cink, Kysučan.
     
    35:24
    Technika právě vstřelila branku!
    Technika vede již o dvě branky. PETER BUSTIN se dostal do samostatného úniku a bekhendovou kličkou nedal Svobodovi žádnou šanci. Asistence: Brzobohatý, Havíř.
     
    29:34
    Technika právě vstřelila branku!
    Hosté jdou opět do vedení. Látalovu střelu ještě Svoboda vyrazil, na dorážku ONDŘEJE STEHLÍKA už ale neměl nárok. Asistence: Látal.
     
    25:22
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři vyrovnávají utkání. Po zmatku před brankou se prosadil VOJTĚCH BAROŠ. Nutno říci, že s velkým štěstím. Asistence: Slovák, Varga Martin.
     
    20:51
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři využívají přesilovku a snižují skóre. Jakub Řezáč skvěle přihrál ONDŘEJOVI MARTINÍKOVI, který střelou pod břevno skóroval. Asistence: Řezáč.
     
    14:02
    Technika právě vstřelila branku!
    Hosté dávají i branku číslu dva. LUKÁŠ ODEHNAL se dostal k puku na modré a svou střelou vymetl pavučinku brány. Asistence: Havíř.
     
    07:02
    Technika právě vstřelila branku!
    Hosté se dnes prosazují jako první. Brzobohatý nahodil puk před branku. KAREL BENÝŠEK se objevil před Svobodou a se štěstím poslal puk do branky. Asistence: Brzobohatý.

    Kateřina Kovářová

    Branky a nahrávky: 21. Martiník (Řezáč), 26. Baroš (Slovák, Varga Martin), 45. Studený (Kysučan, Cink), 54. Jedlička (Baroš, Slovák), 58. Studený (Kovář, Cink), 60. Kaluža (Svoboda) – 8. Benýšek (Brzobohatý), 15. Odehnal (Havíř), 30. Stehlík (Látal), 36. Bustin (Brzobohatý, Havíř)


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Svoboda (Smolka) – Řezáč, Finkes, Valentík, Kaluža, Kovář, Jedlička, Varga Martin, Kysučan, Kuchta, Cink, Škumát, Martiník (C), Studený, Slovák, Baroš, Varga David.
    HC Technika Brno: Novák (Chvátal) – Habrovec (C), Vrba, Klimeš, Odehnal Lukáš, Havíř, Koukal, Maršálek, Jurča, Čtvrtníček, Stehlík, Benýšek, Zábranský, Látal, Odehnal Vlastimil, Heža, Bustin, Pargáč, Brzobohatý.

    Rozhodčí: Vaněk – Smilek, Novák
    bahis siteleri