Nový Zéland – Izrael 6:3 (kon.) | Bulharsko – Čína 3:10 (kon.) | Mexiko – Jihoafrická rep. 4:1 (kon.)
konec
Nový Zéland
6:3 (1:1, 3:1, 2:1)
Izrael
Pondělí 13.04.2015, 13:00 • Grandwest Ice Arena, Kapské Město • Mistrovství světa - II. B Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:19
    Poslední šance pro Izrael zní početní výhoda 4 na 3, jelikož za Harrisonem míří za sekání také Berton Haines.
     
    57:01
    S blížícím se koncem utkání stoupá také vytížení nervové soustavy. Přetížení nyní dosáhli Spektor (ISR) a Connor Harrison (NZL). Prvně jmenovaný neunesl sekání reprezentanta Ice Blacka a odchází společně s ním na trestnou lavici, leč v jeho případě je to za hrubost.
     
    50:14
    Příliš dobrého ale oddechový čas pro Izrael nepřinesl, dá se říct, že to dokonce mělo opačný význam. Národní tým stát, jenž měl být původně zasvěcen židovským obyvatelům, dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    31:59
    Nyní má pro změnu výhodu dostat vedení na svou stranu Izrael. Vyloučen je totiž Remy Sandoy. Hráč Dunedinu Thunder pyká dvě minuty za vražení.
     
    25:22
    Ian Wannamaker (NZL) dostává hned záhy svůj tým do problémů, kteří budou muset řešit jeho vyloučení za podražení. Využije Izrael tuto přesilovku k vyrovnání?
     
    22:35
    Nový Zéland má možnost dostat se do vedení, Nissim Botbol, mimochodem hráč Bat Yam Icebergs, nestihl čistě atakovat Hendersona a je vyloučen na dvě minuty za držení.
     
    15:42
    Další výhoda je tu, znova pro Izrael. Vyloučen je hráč na klubové scéně patřící jednomu z nejslavnějších novozélandských týmů Canterbury Red Devils Bradley Apps na dvě minuty za vražení.
     
    05:57
    Výhoda také pro Izrael, vyloučen je George Coslett (NZL) na dvě minuty za hákování.
     
    01:48
    Hned v úvodu utkání mají hráči od protinožců šanci na otevření skóre, vyloučen je izraelský veterán Ran Oz (ISR), jenž za dva roky oslaví čtyřicáté narozeniny.

    Dominik Tobola

    Branky a nahrávky: 9. Henderson (Harrop), 25. Henderson (Challis, Harrop), 37. Heyd (Henderson, Cox), 40. J. Hay (Chai, Attwell), 48. Chai (Attwell), 48. Cox (Henderson, Heyd) – 7. Frenkel, 27. Spektor (Maaravi, Vainshtein), 53. Pyškin (Mazour, Levy)


    Nový Zéland: Parry (Pine-Murphy) – Lawrence, Frear, Haines "C", Sandoy, A. Hay, Wannamaker, Coslett, Tappin – Henderson, Heyd, Cox "C" – Harrison, Harrop "A", Challis – Attwell, Chai, J. Hay – Macharg, Burns, Apps.
    Izrael: Amromin (Loginov) – Kniter, Botbol "A", Maaravi, Rosenthal, Oz, Avneri, Levy – Mazour, Frenkel "A", Pyškin – Spektor, Aharonovič, Vainshtein – Ben Tov, Horowitz, Golodnizkyj – Harosh, Greenberg.

    Rozhodčí: Tomáš Orolín (SVK) – Vytautas Lukosevičius (LTU), Marc-Henri Progin (SUI).

    Diváci: 110
    bahis siteleri