Nový Zéland – Izrael 6:3 (kon.) | Bulharsko – Čína 3:10 (kon.) | Mexiko – Jihoafrická rep. 4:1 (kon.)
konec
Nový Zéland
6:3 (1:1, 3:1, 2:1)
Izrael
Pondělí 13.04.2015, 13:00 • Grandwest Ice Arena, Kapské Město • Mistrovství světa - II. B Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:45
    Izrael právě vstřelil branku!
    Že by ještě izraelský tým našel v některé z láhví na střídačce živou vodu?Po kombinaci Mazoura s Levym na 3:6 snižuje střelou pod víko ARTUR PYŠKIN. Asistence: Daniel Mazour, Shlomo Levy.
     
    47:32
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Když paráda a překvapení, tak se vším všudy. Tohle se totiž nazývá kanonáda. Kapitán novozélandského týmu a superstar tamního hokeje ANDREW COX střílí již šestý gól za záda Amromina. Nešťastní reprezentanti v bílo-modrém nevědí hlavně, jak zastavit Nicholase Hendersona. Ten si další asistencí připisuje již čtvrtý bod v zápase. Asistence: Nicholas Henderson, Paris Heyd.
     
    47:19
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Favorit je zřejmě ze hry o body v prvním utkání. Nadvládu nad ledem v tomto okamžiku ještě více stvrzuje JEREMY CHAI ve prospěch Ice Blacks, kteří jdou tříbrankového trháku. Attwellovu střelu dorazil s ledovým klidem za Amromina. Brankář Izraele byl nyní bezmocný. Asistence: Michael Attwell.
     
    39:08
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Bývá to tak, že v prvním utkání většinou favorit hledí na nadšeně bojující outsidery. Tak nějak to teď je v Grandwest Ice Areně, kde novozélandští hokejisté krátce před koncem druhé třetiny odskakují Izraeli na rozdíl dvou branek. Chai připravil palebnou pozici pro jednoho z bratrské dvojice a JOSHUA HAY se přesnou ranou nemýlil. To bude už pro tým z Blízkého východu velmi obtížné. Asistence: Jeremy Chai, Michael Attwell.
     
    36:27
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Hráči z jižní části polokoule se vydali vstříc, a že tedy správným směrem! Nicholas Henderson dnes září. Ke dvěma brankám přidává i asistenci na gólovou střelu PARISE HEYDA, jenž opět strhává vedení na stranu Nového Zélandu. Přetahovaná tak může pokračovat nadále. Asistence: Nicholas Henderson, Andrew Cox.
     
    26:34
    Izrael právě vstřelil branku!
    Využil! Izraelská šablona amerického kouče v přesilové hře také funguje, což dokázala přihrávaná Maaraviho s Vainshteinem, kterou rozvlněním sítě za Parrym ukončil ILJA SPEKTOR. Útočník klubu z malého městečka Metula, kde právě sídlí již zmíněný největší hokejový stánek v zemi, znova srovnává stav zápasu. Asistence: Shai Maaravi, Ron Vainshtein.
     
    24:27
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    No to jsou věci! Přeci jen jde Nový Zéland v přesilové hře do vedení, kam jej nasměrovala pohledná kombinace Challise s Harropem, na jejímž konci byl opět útočník West Auckland Admirals NICHOLAS HENDERSON. Pětadvacetiletý šutér si našel kotouč v prostoru mezikruží a nemilosrdně udeřil! Asistence: Jordan Challis, Dale Harrop.
     
    08:10
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Z vedení se ale Izrael netěšil dlouho. S odpovědí čekal novozelándský národní tým něco přes minutu. Potom si dvojice NICHOLAS HENDERSON a Dale Harrop vyměnili kotouč a prvně jmenovaný srovnal děj prozatímního průběhu utkání. Asistence: Dale Harrop.
     
    06:56
    Izrael právě vstřelil branku!
    Celkem devětapadesát sekund trvala první poetní výhoda země věčných bojů a nepokojů, až to na sebe vzal SERGEJ FRENKEL a posílá tak svůj tým do vedení. Bez asistence.

    Dominik Tobola

    Branky a nahrávky: 9. Henderson (Harrop), 25. Henderson (Challis, Harrop), 37. Heyd (Henderson, Cox), 40. J. Hay (Chai, Attwell), 48. Chai (Attwell), 48. Cox (Henderson, Heyd) – 7. Frenkel, 27. Spektor (Maaravi, Vainshtein), 53. Pyškin (Mazour, Levy)


    Nový Zéland: Parry (Pine-Murphy) – Lawrence, Frear, Haines "C", Sandoy, A. Hay, Wannamaker, Coslett, Tappin – Henderson, Heyd, Cox "C" – Harrison, Harrop "A", Challis – Attwell, Chai, J. Hay – Macharg, Burns, Apps.
    Izrael: Amromin (Loginov) – Kniter, Botbol "A", Maaravi, Rosenthal, Oz, Avneri, Levy – Mazour, Frenkel "A", Pyškin – Spektor, Aharonovič, Vainshtein – Ben Tov, Horowitz, Golodnizkyj – Harosh, Greenberg.

    Rozhodčí: Tomáš Orolín (SVK) – Vytautas Lukosevičius (LTU), Marc-Henri Progin (SUI).

    Diváci: 110
    bahis siteleri