Švédsko – Slovensko 1:3 (kon.) | Kanada – Lotyšsko 11:6 (kon.) | Rusko – USA 3:1 (kon.)
Finsko – Česko 6:1 (kon.)
konec
Švédsko
1:3 (0:0, 0:1, 1:2)
Slovensko
Čtvrtek 16.04.2015, 14:45 • Luzern • Mistrovství světa do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Je hotovo! Slovensko pečetí skóre dnešního zápasu střelou do prázdné brány a již slaví první vítězství na turnaji. Gol zaznamenal FILIP LEŠŤAN. Asistence: Peter Valent, Radovan Bondra.
     
    56:00
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    To je ale vývoj zápasu! Slováci se znovu vrací do vedení, když přesně čtyři minuty před koncem zakončil přečíslení tři na dva slovenský MAREK HECL. Ten sám proti Sandströmovi trefil přesně k bližší tyči a vrací radost na slovenské tváře. Švédský trenér sice reklamoval příliš mnoho hráčů v modrém na ledě, rozhodčí ale zůstávají neomylní a branka platí! Asistence: Boris Sadecký.
     
    45:02
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Střela z pravého kruhu od JOELA EK ERIKSSONA byla nešťastně tečována za záda slovenského gólmana Húsky. Ten na rychlou změnu letu puku nestihl reagovat. Asistence: Rasmus Asplund, Filip Ahl.
     
    37:39
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovensko se ujímá vedení a možná pro někoho překvapivě otevírá skóre dnešního zápasu. Po tlaku Švédů se na druhou stranu utrhl útok Slováků, Horváth přenechal puk SAMUELU SOLENSKÉMU, který díky důrazu procedil puk do švédské brány. Asistence: Peter Horváth, Roman Žitný.
    Marken.cz

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 46. Ek Eriksson (Asplund, Ahl) – 38. Solenský (Horváth, Žitný), 56. Hecl (Sadecký), 60. Lešťan (Valent, Bondra)


    Švédsko: Sandström (Marmenlind) – Kylington, G. Carlsson, Younan, Leman, L. Carlsson, Larsson, Lindrgen – Ahl, Asplund (C), Ek Eriksson – Dahlström, Grundström, Ohlsson – Dahlen, Olund, Looke – Davidsson, Zetterberg, Olhaver – Lindström.
    Slovensko: Húska (Cibulka) – Vadovič, Hatala, Kosecký, Trška, Roman, Grman, Kolesár, Bodák – Bondra, Valent (C), Lešťan – Sadecký, Sloboda, Hecl – Murín, Oško, Andrisik – Horváth, Žitný, Solenský.

    Rozhodčí: Berganelli (FRA), Oskirko (RUS) – Espinoza (SUI), Gebauer (CZE)
    bahis siteleri