Torpedo Moskva – Saransk 2:0 (kon.) | Zenit – Lok. Moskva 1:0 (kon.) | Groznyj – Ural 1:3 (kon.)
Dynamo – FK Krasnodar 1:1 (kon.) | Kubaň Krasnodar – Arsenal Tula 5:1 (kon.) | Rostov – CSKA Moskva 1:1 (kon.)
Ufa – Kazaň 1:1 (kon.) | Spartak – Perm 3:3 (kon.)
konec
FK Spartak Moskva
3:3 (0:2)
FK Amkar Perm
Sobota 30.05.2015, 12:30 • Otkrytie Arena (Moskva) • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
    Quincy PROMES - 3:3
     
    90+1
    Spartak právě vstřelil branku!
    V závěru zápasu je opět vyrovnáno! Spartak po nedovoleném zákroku na útočné polovině zahrával přímý volný kop, centr letěl na vzdálenější tyč, odkud byl v blízkosti vyběhnuvšího gólmana míč vrácen do předbrankového prostoru, ve kterém úřadoval QUINCY PROMES, jenž neměl sebemenší problém hlavou poslat míč do odkrytého kouta brány.
     
    88
    Domácí celek se ihned pokusil o vyrovnání, když v pokutovém území zamotal nohy obráncům Ananidze, který poté technickou střelou zkusil přelobovat vyběhnuvšího Chomiče, což se mu také podařilo, avšak míč skončil na horní síti.
    Bogdan BUTKO - 2:3
     
    86
    Amkar Perm právě vstřelil branku!
    Hosté si však vedení berou zpět! Autorem branky je BOGDAN BUTKO, který s míčem vnikl do pokutového území, chytrou zasekávačkou se zbavil svého strážce a levou nohou poslal míč do vzdálenějšího horního kouta brány.
     
    84
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: ze hřiště odchází Brian Idowu, přichází Maxim Batov.
     
    79
    Po dlouhém vzdušném centru z pravé strany se k míči dostal Gol, který si jej nejprve zpracoval tělem a poté postupoval z úhlu na Pesjakova. Gólman Spartaku však skvěle vyběhl, čímž hráči Amkaru zmenšil střelecký úhel a Gol míč právě kolem Pesjakova propasírovat nedokázal.
     
    73
    Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází José Jurado, přichází Aras Özbiliz.
    Vjačeslav KROTOV - 2:2
     
    72
    Spartak právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí zahrávali rohový kop, který ale obrana Amkaru dokázala odvrátit. Spartak přesto pokračoval v útočné snaze a dokázal míč vrátit zpět do vápna, kde se k němu po přihrávce hlavou dostal VJAČESLAV KROTOV a z bezprostřední blízkosti jej poslal do brány.
    Quincy PROMES - 1:2
     
    64
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí celek krátce po hodině hry vstřelil kontaktní branku zásluhou QUINCYHO PROMESE, jenž s míčem udělal několik kroků vpřed a poté se ze střední vzdálenosti rozhodl vypálit, a to tak přesně, že rozvlnil síť za zády Chomiče, který byl na jeho střelu krátký, ačkoliv se po ní natahoval, jak mohl.
     
    61
    Podle očekávání byla vyprodukovaná přímá střela, kterou Chomič vyrazil s vypětím všech sil na rohový kop.
     
    60
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: před provedením standardní situace ze hřiště odchází Georgi Peev, přichází Zahari Sirakov.
     
    57
    Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Patrick Ebert, přichází Arťom Timofejev.
     
    57
    Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Denis Davydov, přichází Georgi Melkadze.
     
    56
    Osmělili se však také domácí, když Promes pronikl s míčem až do pokutového území a odhodlal se ke střele, která ovšem mířila jen do středu brány, tak s jejím vyražením neměl Chomič větší potíže.
     
    52
    Střídající Picușceac se dostal do obrosvské příležitosti, když mu byl adresován míč za obranu, který po střele na vzdálenější tyč proletěl jen těsně kolem brány.
     
    48
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: ze hřiště odchází Alexandr Prudnikov, přichází Igor Picușceac.
    Georgi PEEV - 0:2
     
    44
    Amkar Perm právě vstřelil branku!
    Rozdíl ve skóre je krátce před koncem úvodního poločasu už dvoubrankový! Po centru z levé strany se k odraženému míči dostal GEORGI PEEV, který se vůbec nerozpakoval a z hranice vápna poslal svou střelu bez přípravy přes změť těl až za záda Pesjakova.
     
    40
    Žlutou kartu dostává za faul před pokutovým územím Ivan Čerenčikov (FK Amkar Perm).
     
    37
    Další velká příležitost hostujícího celku, kterou měl nyní na kopačce Kolomejcev, jemuž poslal přesný pas za obranu Idowu. Střílející hráč sice dokázal obstřelit vyběhnuvšího Pesjakova, ale míč po jeho střele pouze orazítkoval levou tyč.
     
    35
    Rozdíl ve skóre mohl být už dvoubrankový! Hosté zahrozili opět po centru z pravé strany a míč v pokutovém území doskákal až k nohám nehlídaného Prudnikova, před kterým zívala odkrytá polovina brány, kterou ovšem útočník Amkaru střelou bez přípravy trestuhodně minul!
     
    26
    Obrovská šanci na vyrovnání se naskytla domácímu celku, jehož hráči střelou z hranice vápna nastřelili levou tyč Chomičovy svatyně, který se po míči jen ohlédl.
    Alexandr PRUDNIKOV - 0:1
     
    16
    Amkar Perm právě vstřelil branku!
    Hosté po čtvrthodině hdy otevírají skóre a překvapivě se tak ujímají vedení. Centr Peeva z pravé strany umístil do sítě střelou z pokutového území ALEXANDR PRUDNIKOV, který mířil na přední tyč.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 64. Promes, 72. Krotov, 90+1. Promes – 16. Prudnikov (Peev), 44. Peev, 86. Butko (Gol)

    Karty:   40. Čerenčikov (AMP)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 10:5. Střely mimo: 5:3.
    FK Spartak Moskva: Pesjakov – Makejev, Carlos, Insaurralde, Ananidze – Davydov (57. Melkadze), Källström – Ebert (57. Timofejev), Jurado (73. Özbiliz), Promes – Krotov.
    Náhradníci: Mitrjuškin, Rebrov – Bryzgalov, Paršivljuk, Glušakov, Özbiliz, D. Kombarov, Timofejev, Melkadze.

    FK Amkar Perm: Chomič – Čerenčikov, Idowu (84. Batov), Arzumanjan, Zanev – Kolomejcev, Butko – Peev (60. Sirakov), Gol, Jovičić – Prudnikov (48. Picușceac).
    Náhradníci: Gerus, Selihov – Batov, Nikitin, Picușceac, Balanovič, Sirakov, Dzachov, Kurzeněv, Šavajev, Bělorukov, Jakubko.

    Rozhodčí: Ivanov, Běrezněv, Chistjakov
    bahis siteleri