Senica – Podbrezová 3:0 (kon.) | Myjava – Košice 1:1 (kon.) | B. Bystrica – Ružomberok 1:2 (kon.)
Žilina – Trnava 3:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Trenčín 1:3 (kon.) | Dunajská Streda – Slovan Bratislava 0:3 (kon.)
konec
FK Senica
3:0 (1:0)
FK Železiarne Podbrezová
sk Sobota 30.05.2015, 17:15 • FK Senica (Senica) • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Skončil sa nám zápas posledného 33.kola našej najvyššej futbalovej súťaži medzi FK Senica – ŽP Šport Podbrezová s výsledkom 3:0! Víťazstvo domáceho tímu je určite zaslúžené, po celý zápas boli domáci aktívnejší a aj futbalovejší. Na diaľku sme sledovali súboj o kráľa strelcov, ten napokon víťaza nenašiel a Kalabiška spolu s Jelićom sa tak o prvenstvo budú musieť podeliť! Videli sme aj premiéru domáceho brankára Martina Junasa vo Fortuna lige, ktorý naskočil na záverečné minúty zápasu.

    Skončila sa nám tak táto sezóna našej najvyššej futbalovej súťaže na Slovensku – Fortuna liga! Majstrom ligy sa stáva AS Trenčín! Spolu s ním sa do predkôl pohárovej Európy dostáva Žilina, Slovan a Trnava. Vydávajúcimi mužstvami sú Banská Bystrica a Košice.

    Onlajny.eu Vám ďakujú za vašu priazeň, ktorú ste nám počas celej sezóny Fortuna ligy venovali a spoločne s nami sledovali všetky prenosy!

    Na dnes Vám ešte želáme pekný zvyšok večera! Športoví portál onlajny.eu však dnes má pre váš ešte nejaké on-line textové prenosy pripravené, ostaňte nám tak verí aj naďalej! (19:12:44)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Pri lopte sú momentálne hostia už sa zrejme nič nestane a Fortuna liga bude mať dvoch kráľov strelcov s 19 gólmi, Mateja Jelića z MŠK Žilina a Jána Kalabišku z FK Senica!
     
    90+1
    Do pokutového územia hostí smerovala prihrávka do behu na Kalabišku, pred ním však včas vybehol z brány brankár Baláž a loptu odkopol do bezpečia! Domáci ženú Jána Kalabišku za gólom.
     
    90
    Nadstavujú sa ešte dve minúty!
     
    89
    Rohový kop domáci tím ubránil bez problémov ubránil. Domáci sa snažia ešte o útočné akcie, chcú dopriať svojmu spoluhráčovi Kalabiškovi, aby sa stal kráľom strelcov!
     
    88
    Pred rohovým kopom je tu ešte striedanie v domácom mužstve! Bude to striedanie v bránke! Premiéru vo Fortuna lige zažije Martin Junas, ktorý nahradí v domácej bráne Michala Šullu!
     
    87
    A opäť sa do útoku dostali hostia a po zblokovanej strele získava Podbrezová rohový kop.
     
    86
    Sledovali sme ojedinelý útok hostí, ku strele sa dostal Nworah, ale jeho pokus bol nepresný a domáceho brankára vôbec nezamestnal.
     
    85
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Samuel Mráz, prichádza Július Gombala.
     
    84
    Ďalšia krásna akcia domáceho tímu, loptu dostal Hlohovský, ktorý technickou strelou len tesne minul ľavý tyč brány hostí, keď pálil spoza 16-tky hostí!
     
    83
    Senica dala gól!

    A už je to rozdielom triedy, domáci tím vyhráva 3:0! Domáci celok sa dostal do rýchleho brejku, loptu na pravú stranu dostal Kosorín, ktorý prízemnou prihrávkou do pokutového územia hostí, tá sa dostala ku zle pokrytému JÁN KALABIŠKA, ktorý sa tak opäť vyrovnáva Matejovi Jelićovi!
     
    81
    Rohový kop však hostia ubránili a získali loptu na svoje kopačky. Pomaly sa prebíjajú pred bránu domáceho mužstva.
     
    80
    Veľká chyba brankára hostí Baláža! Ten vybehol zo svojej brány proti lopte, tú však napokon prihral domácemu hráčovi Mrázovi, ktorý sa snažil zakončiť do odkrytej brány hostí, Baláž sa však stihol rýchlo vrátiť späť a sklzom zachytiť loptu. Napokon to však bude aspoň rohový kop pre domáci celok!
     
    79
    Nový muž na ihrisku v drese domácich Komara sa dostal ku lopte, šikovne sa zbavil obrancu Podbrezovej a po jeho krásnej padajúcej strele zazvonilo brvno na bráne hostí! Už to mohlo byť 3:0 pre domácich!
     
    78
    Do pokutového územia hostí smerovala lopta z kopačky Hlohovského, pri lopte bol však včas brankár Baláž a ďalekým výkopom posiela svojich spoluhráčov smerom dopredu.
     
    77
    Obrana Podbrezovej spoločne s brankárom Balážom túto situácia zvládla bez problémov a loptu odkopáva až na polovičku domáceho tímu, ktorý má tak šance ešte pohroziť futbalistom Podbrezovej nejakou nebezpečnou akciou.
     
    76
    Súboj pri postranej čiare v blízkosti brány hostí končí lepšie pre domáci tím, pretože futbalisti Senice získavajú rohový kop.
     
    75
    Pomaly sa dostávame ku záveru tohto zápasu! Pri lopte sú domáci futbalisti, ktorí sa nikam neponáhľajú a kombinujú loptu medzi sebou a zakladajú postupné útoky na bránu Podbrezovej.

    Miroslav Revaj

    Branky: 27. Pillár, 61. Kalabiška, 83. Kalabiška

    Karty:   72. Hovančík (POD)   63. Vaščák (POD)


    FK Senica: Šulla (88. Junas) – Pavlík (C), Krč (66. Komara), Dolný, Mráz (85. Gombala) – Hlohovský, Pillár, Kosorín, Kalabiška – Hušek, Čunta.
    Náhradníci: Junas – Privrel, Komara, Malý, Gombala.

    FK Železiarne Podbrezová: Baláž – Harvilko (56. Jur. Pančík), Gál-Andrezly, Migaľa, Vaščák – Kochan, Kupčík (C), Nworah, Mich. Pančík – Hovančík, Nosko.
    Náhradníci: Penksa – Minčič, Jur. Pančík, Šlapák, Blahuta, Švanter.

    Rozhodčí: Richard Trutz – Roman Slyško, Martin Balko – Michal Smolák
    bahis siteleri