Senica – Podbrezová 3:0 (kon.) | Myjava – Košice 1:1 (kon.) | B. Bystrica – Ružomberok 1:2 (kon.)
Žilina – Trnava 3:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Trenčín 1:3 (kon.) | Dunajská Streda – Slovan Bratislava 0:3 (kon.)
konec
MŠK Žilina
3:0 (0:0)
FC Spartak Trnava
sk Sobota 30.05.2015, 17:15Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    67
    Žilina dala gól!

    Po neúspešnej strele Michala Škvakru Žilina ešte ostala pri lopte. Kolmicu do vápna si prijal JAROSLAV MIHÁLIK, ktorému sa podarilo položiť si na lopatky Ivana Kelavu a následne do prázdnej bránky pridať gól na 3:0
     
    65
    Žilina dala gól!

    Žilina už vyhráva dva góly. Po krásnom prieniku Michala Škvarku a jeho následnej strele sa k dorážke dostal, kto iný ako MATEJ JELIČ, ktorý pridáva svoj druhý gól dnešného stretnutia a opäť uteká Kalabiškovi zo Senice o jeden gól.
     
    51
    Žilina dala gól!

    Žiline sa napriek nie podarenému prvému polčasu darí otvoriť skóre stretnutia. K lopte sa vo vápne dostal už teraz najlepší strelec Fortuna ligy MATEJ JELIĆ, ktorý si položil Ivana Kelavu a strelou z uhla do prázdnej bránky posiela Žilinu do vedenia.

    Patrik Ondrovič

    Branky: 51. Jelić, 65. Jelić (Škvarka), 67. Mihálik

    Karty:   17. Káčer (ZIL), 35. Letić (ZIL), 68. Mihálik (ZIL), 69. Paur (ZIL) – 17. Sabo (TRN), 18. Nascimento (TRN), 20. Mikovič (TRN), 70. Vlasko (TRN)


    MŠK Žilina: Volešák – Letić, Škriniar, Vavro, Pečovský (C) – Bénes (90. Klec), Škvarka (77. Alves de Oliveira), Káčer (30. Paur), Špalek – Mihálik, Jelić.
    Náhradníci: Le Giang – Alves de Oliveira, Paur, Hučko, Klec, Piaček.

    FC Spartak Trnava: Kelava – Tóth, Nikolič, Bortel, Čonka – Sabo (C), Greššák, Casado (71. Hlinka), Nascimento (71. Vojtuš) – Vlasko (81. Janečka), Mikovič.
    Náhradníci: Strapák – Janečka, Vyskočil, Sládek, Vojtuš, Hlinka.
    bahis siteleri