Saint-Étienne – Bordeaux 1:1 (kon.) | Angers – Nantes 0:0 (kon.) | Guingamp – Lyon 0:1 (kon.)
Troyes – Nice 3:3 (kon.) | Caen – Toulouse 1:0 (kon.) | Rennes – Montpellier 1:0 (kon.)
konec
ESTAC Troyes
3:3 (1:3)
OGC Nice
Sobota 15.08.2015, 20:00 • Stade de l'Aube, Troyes • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Nastaveny jsou tři minuty a začaly hodně ostře, fauloval totiž Rafetraniaina a to hne několikrát za sebou, kromě žluté karty je tu i přímák z dobré pozice na centr.
     
    69
    To se ale nedá říci o následném záchranářském zákroku Ben Arfy, který hodně tvrdě sundal Karabouého, jenž se v kontru hnal vpřed, žlutá je tak zcela na místě.
     
    45+2
    Prvním napomenutým hráčem za hosty je Correia Da Fonseca, který zatáhl za záchrannou brzdu kousek před vápnem a bude tu i nebezpečný přímák.
    32. Červená karta po 2. žluté pro Mavingu.
     
    32
    A domácí dohrávají v deseti! Autorem toho zákroku byl totiž již potrestaný Mavinga, je tu druhá žlutá karta a domácí hráč musí do sprch!
     
    14
    Po dalším ostrém zákroku na hostujícího hráče je hra přerušena. Court hodně tvrdě zajel do Ben Arfy a na hřišti se strhla menší mela, zákrok na hranici červené karty ale sudí řeší pouze žlutou pro Courta.
     
    12
    Mavinga si připsal tvrdý zákrok ve středu pole a za špatný skluz vidí žlutou. Za následné protesty vidí žlutou i Ayasse.
     
    5
    Tak toto se jen tak nevidí! Hosté hned po rozehrávce šli do úniku a Germaina fauloval Martins Pereira ve vápně za žlutou, je to pokutový kop!

    Ondřej Hradecký

    Branky: 3. Jean (Koné), 77. Camus (Karaboué), 90+3. Xavier – 6. Ben Arfa (pen.), 16. Pléa (Germain), 42. Le Marchand (Pléa)

    Karty:   5. Martins Pereira (TRY), 12. Mavinga (TRY), 12. Ayasse (TRY), 14. Court (TRY) – 45+2. Da Fonseca (NIC), 69. Ben Arfa (NIC), 90+2. Rafetraniaina (NIC)   32. Mavinga (TRY)


    ESTAC Troyes: Petrić – Martins Pereira, Koné, Saunier, Mavinga – Pi, Ayasse (70. Camus) – Court (57. Xavier), Darbion (62. Cabot), Karaboué – Jean.
    Náhradníci: Bernardoni – Xavier, Cabot, Camus, Ben Saada, Othom, Nivet.

    OGC Nice: Hassen – Traoré (22. K. Gomis), Baysse, Le Marchand, Da Fonseca – Seri, N. Mendy, Koziello (88. Rafetraniaina) – Ben Arfa (72. Eysseric) – Germain, Pléa.
    Náhradníci: Cardinale – K. Gomis, Puel, A. Mendy, Eysseric, Rafetraniaina, Benrahma.

    Rozhodčí: Hamel – Plancon, Danizan
    thejrc.org