Saint-Étienne – Bordeaux 1:1 (kon.) | Angers – Nantes 0:0 (kon.) | Guingamp – Lyon 0:1 (kon.)
Troyes – Nice 3:3 (kon.) | Caen – Toulouse 1:0 (kon.) | Rennes – Montpellier 1:0 (kon.)
konec
ESTAC Troyes
3:3 (1:3)
OGC Nice
Sobota 15.08.2015, 20:00 • Stade de l'Aube, Troyes • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 2. kolo
Předzápasové kurzy
    90+3. Thiago XAVIER - 3:3
     
    90+3
    Troyes právě vstřelilo branku!
    Opravdu moc a moc se omlouvám domácímu týmu, že jsem je asi před půl hodinou definitivně odepsal! THIAGO XAVIER si naskočil na parádní centr z tohoto přímáku a byť jej nohou nejprve poslal pouze do úžasně reagujícího Hassena, dorážku do prázdné brány už zvládl a poslal domácí do euforie!
    77. Fabien CAMUS - 2:3
     
    77
    Troyes právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla paráda! Domácí celek je zpátky v zápase! FABIEN CAMUS, který přišel do zápasu před ani ne deseti minutami! CAMUS dává gól z hodně velké dálky, když napřáhl k neočekávaně ráně a překonal bezmocně plachtícího Hassena.
    42. Maxime Le Marchand - 1:3
     
    42
    Nice právě vstřelilo branku!
    I přes enormní snahu domácího gólmana se ale skóre stejně znovu mění a opět u toho byla hodně nejistá obrana domácího ESTAC Troyes! Po dobrém Pléově centru ze strany se do dobré pozice dostal MAXIME LE MARCHAND a hlavou překonal sice rychle, ale přece ne dost rychle reagujícího Petriće!
    16. Alassane PLÉA - 1:2
     
    16
    Nice právě vstřelilo branku!
    A zápas je otočen! Domácí opět zaspali v obraně! ALASSANE PLÉA využil parádního přiklepnutí od Germaina a po dobrém zpracovaní a kontrole míče a technickou ránou trochu na dlouhou nohu propálil zcela bezmocného Petriće!
    6. Hatem Ben Arfa - 1:1
     
    6
    Nice právě vstřelilo branku!
    Na penaltu šel Premier League protřelý HATEM BEN ARFA, který si počkal na pohyb Petriće a zkušenou ránou po zemi ho poslal na druhou stranu! Ihned je tak srovnáno!
    3. Corentin JEAN - 1:0
     
    3
    Troyes právě vstřelilo branku!
    Tak tohle bylo vskutku bleskové! Domácí jdou do vedení! CORENTIN JEAN dostal dobrou přihrávku za obranu, šel sám na Hassena a technickou ránou přes brankáře hostí rozvlnil síť!

    Ondřej Hradecký

    Branky: 3. Jean (Koné), 77. Camus (Karaboué), 90+3. Xavier – 6. Ben Arfa (pen.), 16. Pléa (Germain), 42. Le Marchand (Pléa)

    Karty:   5. Martins Pereira (TRY), 12. Mavinga (TRY), 12. Ayasse (TRY), 14. Court (TRY) – 45+2. Da Fonseca (NIC), 69. Ben Arfa (NIC), 90+2. Rafetraniaina (NIC)   32. Mavinga (TRY)


    ESTAC Troyes: Petrić – Martins Pereira, Koné, Saunier, Mavinga – Pi, Ayasse (70. Camus) – Court (57. Xavier), Darbion (62. Cabot), Karaboué – Jean.
    Náhradníci: Bernardoni – Xavier, Cabot, Camus, Ben Saada, Othom, Nivet.

    OGC Nice: Hassen – Traoré (22. K. Gomis), Baysse, Le Marchand, Da Fonseca – Seri, N. Mendy, Koziello (88. Rafetraniaina) – Ben Arfa (72. Eysseric) – Germain, Pléa.
    Náhradníci: Cardinale – K. Gomis, Puel, A. Mendy, Eysseric, Rafetraniaina, Benrahma.

    Rozhodčí: Hamel – Plancon, Danizan
    thejrc.org