Saint-Étienne – Bordeaux 1:1 (kon.) | Angers – Nantes 0:0 (kon.) | Guingamp – Lyon 0:1 (kon.)
Troyes – Nice 3:3 (kon.) | Caen – Toulouse 1:0 (kon.) | Rennes – Montpellier 1:0 (kon.)
konec
ESTAC Troyes
3:3 (1:3)
OGC Nice
Sobota 15.08.2015, 20:00 • Stade de l'Aube, Troyes • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 2. kolo
Předzápasové kurzy
    90+3. Thiago XAVIER - 3:3
     
    90+3
    Troyes právě vstřelilo branku!
    Opravdu moc a moc se omlouvám domácímu týmu, že jsem je asi před půl hodinou definitivně odepsal! THIAGO XAVIER si naskočil na parádní centr z tohoto přímáku a byť jej nohou nejprve poslal pouze do úžasně reagujícího Hassena, dorážku do prázdné brány už zvládl a poslal domácí do euforie!
     
    90+2
    Nastaveny jsou tři minuty a začaly hodně ostře, fauloval totiž Rafetraniaina a to hne několikrát za sebou, kromě žluté karty je tu i přímák z dobré pozice na centr.
     
    88
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Vincent Koziello, přichází Albert Rafetraniaina.
    77. Fabien CAMUS - 2:3
     
    77
    Troyes právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla paráda! Domácí celek je zpátky v zápase! FABIEN CAMUS, který přišel do zápasu před ani ne deseti minutami! CAMUS dává gól z hodně velké dálky, když napřáhl k neočekávaně ráně a překonal bezmocně plachtícího Hassena.
     
    72
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Hatem Ben Arfa, přichází Valentin Eysseric.
     
    70
    Střídání v týmu ESTAC Troyes: ze hřiště odchází Thomas Ayasse, přichází Fabien Camus.
     
    69
    To se ale nedá říci o následném záchranářském zákroku Ben Arfy, který hodně tvrdě sundal Karabouého, jenž se v kontru hnal vpřed, žlutá je tak zcela na místě.
     
    62
    Střídání v týmu ESTAC Troyes: ze hřiště odchází Stéphane Darbion, přichází Jimmy Cabot.
     
    57
    Střídání v týmu ESTAC Troyes: ze hřiště odchází Yoann Court, přichází Thiago Xavier.
     
    45+2
    Z následného přímáku se rozhodl zkusit přímou střelu Darbion a jeho parádní rána by skončila krásně v šibenici, jenže ještě lepší zákrok vytáhl Hassen a míč vytěsnil na roh!
     
    45+2
    Prvním napomenutým hráčem za hosty je Correia Da Fonseca, který zatáhl za záchrannou brzdu kousek před vápnem a bude tu i nebezpečný přímák.
    42. Maxime Le Marchand - 1:3
     
    42
    Nice právě vstřelilo branku!
    I přes enormní snahu domácího gólmana se ale skóre stejně znovu mění a opět u toho byla hodně nejistá obrana domácího ESTAC Troyes! Po dobrém Pléově centru ze strany se do dobré pozice dostal MAXIME LE MARCHAND a hlavou překonal sice rychle, ale přece ne dost rychle reagujícího Petriće!
     
    41
    Tak teď se velice dobrém světle předvedl domácí gólman Petrič! Nejprve vychytal osamoceného Pléu a následnou Germainovu hlavičku doslova vytěsnil nad!
    32. Červená karta po 2. žluté pro Mavingu.
     
    32
    A domácí dohrávají v deseti! Autorem toho zákroku byl totiž již potrestaný Mavinga, je tu druhá žlutá karta a domácí hráč musí do sprch!
     
    30
    Před bránou Nice bylo pořádně horko, protože rohový kop byl rozehrán hodně dobře, ale byť Koné nakonec docpal míč do brány, gól není uznán, protože mu předcházel evidentní faul.
     
    24
    Nice je ale opticky lépe technicky vybavené, což se pokoušel dokázat Koziello, jenže na půlce přišel o míč! Dopředu se tak hnal velice agilní Jean, jenže při samostatném úniku byl zezadu presován Bayssem a trefil tak pouze gólmana Hassena – roh!
     
    22
    Je tu střídání v hostujícím týmu, těžko říci, zde jde o nějaké zranění, každopádně ze hřiště po svých a na první pohled v pohodě odešel Traoré, kterého nahrazuje Gomis.
    16. Alassane PLÉA - 1:2
     
    16
    Nice právě vstřelilo branku!
    A zápas je otočen! Domácí opět zaspali v obraně! ALASSANE PLÉA využil parádního přiklepnutí od Germaina a po dobrém zpracovaní a kontrole míče a technickou ránou trochu na dlouhou nohu propálil zcela bezmocného Petriće!
     
    14
    Po dalším ostrém zákroku na hostujícího hráče je hra přerušena. Court hodně tvrdě zajel do Ben Arfy a na hřišti se strhla menší mela, zákrok na hranici červené karty ale sudí řeší pouze žlutou pro Courta.
     
    12
    Mavinga si připsal tvrdý zákrok ve středu pole a za špatný skluz vidí žlutou. Za následné protesty vidí žlutou i Ayasse.
    6. Hatem Ben Arfa - 1:1
     
    6
    Nice právě vstřelilo branku!
    Na penaltu šel Premier League protřelý HATEM BEN ARFA, který si počkal na pohyb Petriće a zkušenou ránou po zemi ho poslal na druhou stranu! Ihned je tak srovnáno!
     
    5
    Tak toto se jen tak nevidí! Hosté hned po rozehrávce šli do úniku a Germaina fauloval Martins Pereira ve vápně za žlutou, je to pokutový kop!
    3. Corentin JEAN - 1:0
     
    3
    Troyes právě vstřelilo branku!
    Tak tohle bylo vskutku bleskové! Domácí jdou do vedení! CORENTIN JEAN dostal dobrou přihrávku za obranu, šel sám na Hassena a technickou ránou přes brankáře hostí rozvlnil síť!

    Ondřej Hradecký

    Branky: 3. Jean (Koné), 77. Camus (Karaboué), 90+3. Xavier – 6. Ben Arfa (pen.), 16. Pléa (Germain), 42. Le Marchand (Pléa)

    Karty:   5. Martins Pereira (TRY), 12. Mavinga (TRY), 12. Ayasse (TRY), 14. Court (TRY) – 45+2. Da Fonseca (NIC), 69. Ben Arfa (NIC), 90+2. Rafetraniaina (NIC)   32. Mavinga (TRY)


    ESTAC Troyes: Petrić – Martins Pereira, Koné, Saunier, Mavinga – Pi, Ayasse (70. Camus) – Court (57. Xavier), Darbion (62. Cabot), Karaboué – Jean.
    Náhradníci: Bernardoni – Xavier, Cabot, Camus, Ben Saada, Othom, Nivet.

    OGC Nice: Hassen – Traoré (22. K. Gomis), Baysse, Le Marchand, Da Fonseca – Seri, N. Mendy, Koziello (88. Rafetraniaina) – Ben Arfa (72. Eysseric) – Germain, Pléa.
    Náhradníci: Cardinale – K. Gomis, Puel, A. Mendy, Eysseric, Rafetraniaina, Benrahma.

    Rozhodčí: Hamel – Plancon, Danizan
    thejrc.org