Poruba 2011 – Frýdek-M. 3:7 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 9:1 (kon.) | Plzeň – Znojmo 1:3 (kon.)
Most – Füchse 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 2:2 (kon.) | Zlín – K. Vary 3:0 (kon.)
Senica – SHK Hodonín 3:4 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 4:3 (1:0 po s.n.) | Kadaň – Crimmitschau 6:5 (kon.)
Šumperk – Havířov 1:3 (kon.) | Piešťany – Skalica 3:3 (kon.) | Přerov – Prostějov 3:3 (kon.)
Vsetín – Opava 0:0 (zruš.) | Technika Brno – Mor. Budějovice 1:0 (kon.) | Břeclav – Žďár n/S 1:4 (kon.)
Kobra – Tábor 4:1 (kon.) | Kolín – Nymburk 1:2 (kon.) | Jablonec n/N – Děčín 10:2 (kon.)
Trutnov – Vrchlabí 4:2 (kon.) | Klášterec nO – Sokolov 7:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pelhřimov 10:3 (kon.)
Trenčín – Olomouc 6:6 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
1:3 (1:1, 0:0, 0:2)
AZ Havířov
Úterý 25.08.2015, 18:00 • Zimní stadion Šumperk • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Nájezdový mág Daniel Vrdlovec opět předvedl svou oblíbenou parádičku a zařizuje tak Šumperku alespoň výhru v nájezdech – 2:1.
     
    59:50
    Havířov právě vstřelil branku!
    Nejspíš poslední gólová tečka za dnešním utkáním. Šumperští hokejisté se nedostali do závěrečného tlaku a místo toho kombinoval AZ Havířov. JIŘÍ KRISL dostal pěkný pas na pravou stranu, kam už se nestihl Daniel Zelenka přesunout. O dnešním vítězi je tak zcela bezpochyby rozhodnuto. Asistence: Antonín Pechanec.
     
    56:16
    Dobrá šance pro draky, jak vyrovnat skóre na tabuli. Dvě minuty za podražení inkasuje havířovský hokejista Jan Maruna.
     
    54:28
    Veliká šance Šumperka na vyrovnání. Draci ujížděli v přečíslení tři na dva, puk si na hokejce ponechal Tomáš Fořt. Ten si vybruslil až před brankoviště do zakončení, jenže kotouč zůstal zaseknutý někde ve Svobodově výstroji.
     
    52:46
    Vyloučení na obou stranách barikády. Jiří Bárta odchází pykat dvě minuty za sekání, za stejný prohřešek uděluje hlavní rozhodčí trest pro draka Jana Látala.
     
    50:39
    Havířov právě vstřelil branku!
    Pohledná branka jako sprška pro Šumperk, kterému se herně povedla druhá třetina, ale nedokázal ji přetavit ve vstřelený gól. Dnes výborně hrající ROMAN MALINÍK dostal pohlednou přihrávku a využil jí znamenitě. Daniel Zelenka vůbec nestihl reagovat na přesně zavěšený kotouč pod horní víko dračí klece. Draci musejí spěchat, protože do konce základní hrací doby nezbývá ani deset minut. Asistence: Daniel Kurovský.
     
    43:36
    Tak teď se zaskvěl Daniel Zelenka po vzoru Dominika Haška, když se vzduchem přemrštil z jedné strany brankoviště na druhou. Zastavil tak tutový havířovský gól.
     
    37:32
    Máme za sebou také potyčku, která končí rozdělením trestů na obou stranách. Za draky musí chladit hlavu za katrem obránce Tomáš Drtil, z řad AZ Havířov potrestán za rvačku Jiří Bárta. Oba inkasují 2 + 2 minuty.
     
    34:50
    Dvě minuty za hákování pro Aleše Půlpána. Ten sice nesouhlasí s verdiktem rozhodčíh, ale Šumperk čeká oslabení. Havířov má šanci odvrátit dosavadní dračí tlak.
     
    33:40
    Šumperské publikum rozdává domácím hokejistům ovace. Draci totiž na nějaký čas zamkli svého soka v pásmu a Svoboda má co dělat, aby stíhal vše pochytat.
     
    27:35
    Ve stejném čase vyloučen na dvě minuty Jiří Krisl za krosček, jenž oslabuje svůj celek a AZ Havířov čeká v krátkém sledu druhé oslabení, dobrá možnost pro Salith.
     
    27:35
    Kolem havířovské branky se strhla menší potyčka, kterou sice rozhodčí rychle klidní, ale pár šťouchanců a slovních výměn padlo.
     
    25:53
    Navrátilec z trestné lavice Tomáš Prokop vypálil ránu, která s sebou málem odnesla i brankovou konstrukci. Kotouč se totiž odrazil od horní tyče Svobodovi zpátky do brankoviště, teď měl Havířov veliké štěstí.
     
    24:45
    Počet hráčů na ledě se srovná, za sedm vteřin začne o kousek zkrácená přesilovka Salithu. Dvě minuty za držení protihráče dostává havířovský Petr Kanko.
     
    22:58
    Úvodní vyloučení i na domácí straně, Havířov tak čeká vůbec první přesilovka dnešního zápasu. Dvě minuty za držení inkasoval šumperský Tomáš Prokop.
     
    19:24
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk vyslyšel má slova a přidal ještě v posledních vteřinách zahajovací periody na důrazu. To se očividně vyplatilo a Miroslav Svoboda nestačil sledovat všechen zmatek na brankovišti. Přesně z levé strany brankoviště dopravil kus černé gumy za havířovského gólmana JAN MILFAIT, jenž si nedávno vybojoval v šumperské sestavě pevnější místo a ukazuje své kvality. Asistence: Tomáš Půlpán, Eduard Šimun.
     
    14:10
    Kvalitní pecka Tomáše Prokopa, jemuž z levé strany přistrčil kolega obránce a jmenovec Drtil. Rána solidní, ale bohužel pro draky letěla těsně mimo.
     
    13:22
    První vyloučení utkání. Šumperk nezužitkoval ponechanou výhodu, a tak havířovský jedinec dostává trest za hákování. Konkrétně odjel pykat dvě minuty Aleš Staněk.
     
    09:37
    Před šumperskou brankou je zatím v první třetině na co koukat. Kromě toho, že domácí opět ztratili kontrolu nad pukem, byl kotoučem někam mimo výstroj zasažen domácí gólman a hlavní rozhodčí tak raději přerušil hru. Zelenka ale pokračuje v zápase.
     
    06:10
    Antonín Pechanec trestuhodně nepokrytý před brankou a s Danielem Zelenkou si mohl udělat, co jen chtěl. Pak ještě další dva volní hokejisté AZetu u brankoviště, ale Zelenka Salith zachraňuje.
     
    03:19
    Havířov právě vstřelil branku!
    Střela, dorážka, druhá dorážka a ještě jedna dorážka. Havířov teď i trochu se štěstím, ale na druhou stranu zaslouženě otevírá skóre utkání a uniká do vedení 1:0. Daniel Zelenka sice fantasticky vykryl hned natřikrát šance hostujícího klubu, dokonce v pozici na ledě vykopnul kotouč. Avšak k poslední dorážce kotouče se dostal JIŘÍ BÁRTA, na jehož pokus už domácí ochránce klece nestačil. Šumperk musí dohánět. Asistence: Pavel Sedláček.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 20. Milfait (Půlpán, Šimun) – 4. Bárta (Sedláček), 51. Maliník (Kurovský), 60. Krisl (Pechanec)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Zelenka (Novák) – Bažant, Sedlák, Drtina, Drtil, Prokop, Látal, Kečkeš, Rusina, Haloda – Vrdlovec, Fořt, Brunec – Plášek, Půhoný, Milfait – Šimun, Půlpán, Ostřanský – Voženílek, Hroch, Vachutka.
    AZ Havířov: Svoboda (Matoušek) – Lenďák, Korim, Krisl, Bahounek, Chroboček, Bail, Graca – Staněk, Maliník, Bednář – Kanko, Rimmel, Maruna – Kurovský, Pechanec, Sztefek – Matějek, Sedláček, Bárta.

    Rozhodčí: Klapetek – Adamec, Zouhar
    bahis siteleri