Motor ČB – Slavia 4:1 (kon.) | Třebíč – Benátky n/J 2:1 (kon.) | Most – Kladno 4:5 (kon.)
Jihlava – Přerov 2:3 (0:1 po s.n.) | Kadaň – Prostějov 7:2 (kon.) | Havířov – Šumperk 1:5 (kon.)
Litoměřice – Ústí n/L 5:4 (1:0 po s.n.)
konec
Banes Motor České Budějovice
4:1 (1:0, 3:1, 0:0)
HC Slavia Praha
Středa 16.09.2015, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    31:56
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Dvě ukázkové nahrávky předcházely čtvrté trefě Motoru. Slávistický obránce Adam totiž parádně namazal Josefu Strakovi, který napřáhl, nechal Hyláka odklouzat a připravil jako starý lišák kotouč DAVIDU KUCHEJDOVI před prázdnou branku a ten už nezaváhal. Asistence: Josef Straka.
     
    30:49
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak jsem Motor trošku přechválil a Slavia zadělává na zápletku. JAROSLAV MARKOVIČ totiž objel branku a přes klubko hráčů do horního růžku prostřelil Bláhu. Asistence: Nathan Robinson a János Vas.
     
    28:59
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Všechno na Zíba? To znají všichni a také s tím tak počítali. Jenže ROK PAJIČ je filuta a vyběhl se slávistickou obranou. V pravém rohu kluziště naznačil přihrávku na Zíba, tím zmátl úplně všechny a přesnou střelou pokořil Hyláka potřetí. Asistence: Lukáš Žálčík a Luboš Rob.
     
    24:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak to byla laskominka, kterou teď předvedl DUŠAN ŽOVINEC! Ve vlastním obranném pásmu poslal napadajícího soupeře doslova na párek, rychle projel až do útočného pásma, kde přesnou střelou nad lapačku propálil Hyláka. Asistence: Lukáš Bohunický a David Kuchejda.
     
    11:11
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    TOMÁŠ NOUZA se tři zápasy spíše trápil a posbíral při vysokých výhrách pouze jediný bod. Teď však zase ukázal soupeřům, že je bude hodně zlobit. Nouza lišácky číhal za obranou soupeře, kde ho parádním pasem našel Bohunický. Nouza, ač byl faulován, tak poslal kotouč do víka a domácí do vedení. Asistence: Lukáš Bohunický a Roman Vráblík.
    Marken.cz

    Pavel Kortus ml.

    Branky a nahrávky: 12. Nouza (Bohunický, Vráblík), 25. Žovinec (Bohunický, Kuchejda), 29. Pajič (Žálčík, Rob), 32. Kuchejda (J. Straka) – 31. Markovič (Robinson, Vas)


    Banes Motor České Budějovice: Bláha (Gába) – Mucha, Zíb, Suchánek, Vráblík, Bohunický, Žovinec – Žálčík, Pajič, Rob – Nouza, J. Straka, Heřman – Kuchejda, Mikyska, Švihálek – Guman, Babka, Prokeš – Škoda.
    HC Slavia Praha: Hylák (Frodl) – M. Hruška, Pavlín, Hraško, Punčochář, Kolařík, Knot, Adam, A. Růžička – Robinson, Vas, Markovič – Micka, Kašpařík, Jiránek – Andres, Jurík, Čermák – T. Doležal, Tomek, Veselý.

    Rozhodčí: Petružálek – Rozlílek, Malý

    Diváci: 6224
    bahis siteleri