Motor ČB – Slavia 4:1 (kon.) | Třebíč – Benátky n/J 2:1 (kon.) | Most – Kladno 4:5 (kon.)
Jihlava – Přerov 2:3 (0:1 po s.n.) | Kadaň – Prostějov 7:2 (kon.) | Havířov – Šumperk 1:5 (kon.)
Litoměřice – Ústí n/L 5:4 (1:0 po s.n.)
konec
Banes Motor České Budějovice
4:1 (1:0, 3:1, 0:0)
HC Slavia Praha
Středa 16.09.2015, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:39
    Dnešní utkání sleduje 6224 diváků!
     
    54:22
    Milan Hruška (SLA) – 2 minuty za krosček. Tlak Motoru pokračuje a čeká nás další přesilovka.
     
    53:19
    Jakub Suchánek (CEB) – 2 minuty za hákování, Žiga Pavlín (SLA) – 2 minuty za hrubost. Domácí bek fauloval, v pokračující výhodě ho slávista nesmyslně dohrál. Pykat jdou oba.
     
    52:56
    Ti kluci se tím hokejem prostě baví! Trio Heřman-Straka-Nouza zase kouzlilo v útočném pásmu, Hylák ale zázračně zakročil.
     
    51:59
    János Vas (SLA) – 2 minuty za krosček. Slávistický útočník v následné mele poslal k zemi Nouzu, dostává dvě minuty.
     
    51:59
    Další lahůdka! Heřman milimetrovou přihrávkou našel hůl Straky, který byl sám před Hylákem, ale hostující gólman byl dobře postavený.
     
    51:39
    Žálčík sám před Hylákem, úspěšnější hostující gólman.
     
    46:09
    Žiga Pavlín (SLA) – 2 minuty za nedovolené bránění. Domácí mohou svůj náskok ještě navýšit v další přesilovce.
     
    31:56
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Dvě ukázkové nahrávky předcházely čtvrté trefě Motoru. Slávistický obránce Adam totiž parádně namazal Josefu Strakovi, který napřáhl, nechal Hyláka odklouzat a připravil jako starý lišák kotouč DAVIDU KUCHEJDOVI před prázdnou branku a ten už nezaváhal. Asistence: Josef Straka.
     
    30:49
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak jsem Motor trošku přechválil a Slavia zadělává na zápletku. JAROSLAV MARKOVIČ totiž objel branku a přes klubko hráčů do horního růžku prostřelil Bláhu. Asistence: Nathan Robinson a János Vas.
     
    28:59
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Všechno na Zíba? To znají všichni a také s tím tak počítali. Jenže ROK PAJIČ je filuta a vyběhl se slávistickou obranou. V pravém rohu kluziště naznačil přihrávku na Zíba, tím zmátl úplně všechny a přesnou střelou pokořil Hyláka potřetí. Asistence: Lukáš Žálčík a Luboš Rob.
     
    28:03
    Jaroslav Markovič (SLA) – 2 minuty za sekání. Další přesilovka pro Motor, hostující forvard hasil nebezpečí faulem na Prokeše.
     
    24:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak to byla laskominka, kterou teď předvedl DUŠAN ŽOVINEC! Ve vlastním obranném pásmu poslal napadajícího soupeře doslova na párek, rychle projel až do útočného pásma, kde přesnou střelou nad lapačku propálil Hyláka. Asistence: Lukáš Bohunický a David Kuchejda.
     
    22:43
    Vráblíkova střela se od zadního mantinelu odrazila před prázdnou branku Nouzovi, který ji však míjí!
     
    22:26
    Straka zpoza branky našel Nouzu, který nedokázal přes beton Hyláka dostat kotouč do sítě!
     
    21:21
    Tomáš Jiránek (SLA) – 2 minuty za zdržování hry – posunutí hole. Motor bude hrát minutu a čtyřicet tři vteřiny pět na tři!
     
    19:05
    Tomáš Micka (SLA) – 2 minuty za vysokou hůl + 2 minuty za hrubost. Hostující forvard nejprve fauloval Vráblíka a následně v přerušené hře ještě sroloval Nouzu, takže bude sedět čtyři minuty na trestné lavici, pokud Motor přesilovku nevyužije.
     
    11:11
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    TOMÁŠ NOUZA se tři zápasy spíše trápil a posbíral při vysokých výhrách pouze jediný bod. Teď však zase ukázal soupeřům, že je bude hodně zlobit. Nouza lišácky číhal za obranou soupeře, kde ho parádním pasem našel Bohunický. Nouza, ač byl faulován, tak poslal kotouč do víka a domácí do vedení. Asistence: Lukáš Bohunický a Roman Vráblík.
     
    07:58
    Dušan Žovinec (CEB) – 2 minuty za faul kolenem. Po zmatcích v domácí rozehrávce Žovinec fauloval Micku a je tu druhá přesilovka pro Slavii.
     
    04:10
    Peter Hraško (SLA) – 2 minuty za držení. Poměr sil na ledě se na půl minuty vyrovná, pak začne zkrácená přesilovka Motoru.
     
    02:41
    Tomáš Guman (CEB) – 2 minuty za vysokou hůl. První přesilovka pro sešívané.
     
    00:50
    Nouza zabojoval a za brankou vyšťoural kotouč, který však Josef Straka z krkolomné pozice poslal jen těsně vedle!
    Marken.cz

    Pavel Kortus ml.

    Branky a nahrávky: 12. Nouza (Bohunický, Vráblík), 25. Žovinec (Bohunický, Kuchejda), 29. Pajič (Žálčík, Rob), 32. Kuchejda (J. Straka) – 31. Markovič (Robinson, Vas)


    Banes Motor České Budějovice: Bláha (Gába) – Mucha, Zíb, Suchánek, Vráblík, Bohunický, Žovinec – Žálčík, Pajič, Rob – Nouza, J. Straka, Heřman – Kuchejda, Mikyska, Švihálek – Guman, Babka, Prokeš – Škoda.
    HC Slavia Praha: Hylák (Frodl) – M. Hruška, Pavlín, Hraško, Punčochář, Kolařík, Knot, Adam, A. Růžička – Robinson, Vas, Markovič – Micka, Kašpařík, Jiránek – Andres, Jurík, Čermák – T. Doležal, Tomek, Veselý.

    Rozhodčí: Petružálek – Rozlílek, Malý

    Diváci: 6224
    bahis siteleri