Liberec – Sparta 6:4 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 7:0 (kon.) | HC Plzeň – Kladno 1:6 (kon.)
Slavia – HC Litvínov 8:2 (kon.) | Zlín – Olomouc 3:4 (po pr.) | Kometa Brno – Třinec 4:1 (kon.)
Jihlava – Vítkovice 1:2 (po pr.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 4:3 (kon.) | K. Vary – Chomutov 3:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 24.09.2015, 18:00 • DRFG Arena, Brno • DHL Extraliga juniorů • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:01
    Oceláři tlačí na Brno, Slavíček ale odolává velké spoustě střel a nepříjemných dorážek úspěšně.
     
    56:51
    Pro domácí nastanou těžké chvíle. Jakub Boltvan (KOM) dostává dvě minuty za podražení. Minutu a půl bude hrát Třinec přesilovku 5 na 3.
     
    56:24
    Martin Biolek (KOM) – 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    54:17
    Za hákování dostává dvouminutový trest Petr Kratochvíl (KOM).
     
    52:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přes modrou čáru přeletěl ve velké rychlosti RICHARD GARČIC a vypálil k bližší tyči, od které se puk odrazil do gólmana a do branky. Asistence: Jakub Boltvan.
     
    49:38
    Michal Kovařčík na pravém kruhu mířil ke vzdálenější tyčce, jen o kousek ji minul!
     
    48:10
    Jan Švejda (KOM) – 2 minuty za zdržování hry – sevření puku.
     
    38:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Třinec se sice na chvíli vymanil ze svého pásma, následný rychlý útok domácích končí třetí trefou. PETR KRATOCHVÍL namířil mezi betony Dudáčka a tam také jeho projektil zajel a skončil až v síti. Asistence: Filip Dvořák a Tomáš Havránek.
     
    34:48
    Grünwald se sám dostal na pravý kruh, odkud zkusil sám překonat Dudáčka, jenže hostující gólman stačil vyrazit puk do bezpečí.
     
    31:46
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou opět do těsného vedení! Pokus Havránka šel těsně mimo levé tyče za bránu, kde si herní předmět vzal na hůl FILIP DVOŘÁK, rychle se obtočil ke druhé tyčce a protlačil jej až do sítě! Asistence: Tomáš Havránek a Petr Kratochvíl.
     
    30:50
    Adam Flok se sám dostal s pukem až na pravý kruh, odkud velkým nápřahem udeřil do kotouče, který ale zamířil do zadního mantinelu!
     
    29:12
    Horko teď bylo na brankovišti hostů! Nováček si s pukem najel na pravý kruh, odkud namířil na menší mezírku u bližší tyče, do které se ale kotouč nevešel. Kolem Dudáčka, který se snažil zakrýt puk, se najednou sjelo několik hráčů, zejména pak ti modrobílí usilovně tlačili puk do sítě, ale bez výsledku.
     
    21:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Krátce po návratu vyloučeného Romana se dostávají hosté do útoku, který v branku přetavuje ONDŘEJ KOVAŘČÍK. Asistence: Ludvík Petrák a Jakub Schwarz.
     
    19:12
    Michal Roman (TRI) dostává dvě minuty za vražení.
     
    17:47
    Kaukič rychle zavezl puk do pásma, chtěl přihrát před odkrytou klec Samohejlovi, který ale adresovaný puk nedostal a nemohl tak zakončit.
     
    16:10
    Martin Biolek (KOM) dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    15:46
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí otevírají účet zápasu. Garčic ve středním pásmu poslal přihrávku o mantinel rozjetému JAKUBU BOLTVANOVI, který se po levé straně dostal až mezi kruhy a bekhendem namířil puk pod horní tyč! Asistence: Richard Garčic a Michal Furch.
     
    09:03
    Ludvík Petrák vyslal pěknou střelu, která se dostala kus za Slavíčka, ale ne za brankovou čáru. Kometu zachránila tyčka!
     
    07:10
    Jan Bartko si sjel blízko k domácí brance, dostal puk a zkusil jej ihned vyslat do sítě Brna. Slavíček byl ale proti.
     
    06:41
    Máme tu první dnešní trest. Dvě minuty za podražení dostává Filip Nováček (KOM).
     
    02:33
    Dvořák se rychle přesunul do útočné třetiny, dobře našel najetého Kratochvíla, který ale nedokázal rychle nasměrovat puk za záda Hlaváče, který přerušuje hru.
     
    01:44
    Liridon Dupljaku dostal přesnou nahrávku na hranici pravého kruhu, udělal rychlý pohyb ještě blíže k brankovišti a vypálil. Puk se ale vznesl až do ochranného skla.

    Michal Kuba

    Branky a nahrávky: 16. Boltvan (Garčic, Furch), 32. Dvořák (Havránek, Kratochvíl), 39. Kratochvíl (Dvořák, Havránek), 53. Garčic (Boltvan) – 22. Kovařčík O. (Petrák, Schwarz)


    HC Kometa Brno: Slavíček (Gerža) – Kupčík, Švejda, Kabelka, Kubeš, Štancl, Sedláček, Furch, Kratochvíl – Havránek, Dvořák, Garčic, Boltvan (C), Havlát, Nováček, Dupljaku, Biolek, Grünwald, Lunter
    HC Oceláři Třinec: Dudáček (Hlaváč) – Stránský (C), Roman Michal, Zahradníček, Bartko, Hejda, Janiczek – Kofroň, Kovařčík M., Roman Miloš, Kaukič, Pala, Samohejl, Petrák, Kovařčík O., Schwarz, Lorek, Stuchlík, Flok

    Rozhodčí: Czubaj, Čuňočka – Kříž
    bahis siteleri