Liberec – Sparta 6:4 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 7:0 (kon.) | HC Plzeň – Kladno 1:6 (kon.)
Slavia – HC Litvínov 8:2 (kon.) | Zlín – Olomouc 3:4 (po pr.) | Kometa Brno – Třinec 4:1 (kon.)
Jihlava – Vítkovice 1:2 (po pr.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 4:3 (kon.) | K. Vary – Chomutov 3:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
8:2 (2:1, 4:1, 2:0)
HC Litvínov
Čtvrtek 24.09.2015, 17:45 • ZS Eden • DHL Extraliga juniorů • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Karel DRAHORÁD - 8:2
     
    58:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Další dělovka KARLA DRAHORÁDA už končí v síti! Sešívaní vedou již 8:2. Asistence: Luboš Adam, Viktor Nestrašil.
    Viktor NESTRAŠIL - 7:2
     
    46:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Filip Ječný mezi kruhy posunul puk na VIKTORA NESTRAŠILA, který dělovkou z první zvyšuje stav na 7:2 pro Slavii! Asistence: Filip Ječný.
    Karel DRAHORÁD - 6:2
     
    39:01
    Slavia právě vstřelila branku!
    KAREL DRAHORÁD se trefuje přesně mezi Sklíbovy betony, a přidává tak šestou branku svého celku! Asistence: Matyáš Kašek, Denis Heldák.
    Martin HAVELKA - 5:2
     
    31:01
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Oddechový čas zabral! Po nepřehledné situaci ve Frodlově brankovišti rozhodčí signalizují gól. Za střelce byl označen MARTIN HAVELKA. Asistence: Tomáš Kučera, David Weitz.
    Filip JEČNÝ - 5:1
     
    26:36
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to byl krásný gól! FILIP JEČNÝ si ukázkově až fotbalově narazil s Viktorem Nestrašilem a následně neomylně zavěsil! Asistence: Viktor Nestrašil, Luboš Adam.
    Matyáš KAŠEK - 4:1
     
    25:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Petr Josefus navezl kotouč do brankoviště, odkud ho se štěstím propasíroval zřejmě mezi betony Sklíby MATYÁŠ KAŠEK a Pražané vedou už 4:1! Asistence: Petr Josefus, Patrik Červený.
    Filip JEČNÝ - 3:1
     
    20:41
    Slavia právě vstřelila branku!
    Lepší vstup do druhé třetiny si sešívaní nemohli přát! Denis Heldák zůstal nepokrytý mezi kruhy, jeho pokus vyrazil Sklíba jen před sebe, na dorážku FILIPA JEČNÉHO ale brankář Litvínova už nárok neměl. Asistence: Denis Heldák, Viktor Nestrašil.
    Luboš ADAM - 2:1
     
    16:59
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ihned po buly se ale do puku opřel LUBOŠ ADAM a jeho střela i díky nechtěné teči jednoho z obránců hostů skončila za brankovou čárou! Asistence: Jan Poruba.
    Aleš FURCH - 1:1
     
    04:31
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nyní už byl ale brankář hostů překonán. Zpoza branky si na pravý kruh vybruslil ALEŠ FURCH, jehož střela zápěstím skončila přesně pod břevnem! Asistence: Petr Josefus.
    Jakub BŘEZÁK - 0:1
     
    00:37
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Jenže záhy Pražané propadli a hosté ujeli do přečíslení tři na jednoho. JAKUB BŘEZÁK si dvakrát vyměnil puk s Tomášem Kučerou a následně zamířil přesně k bližší tyči – 0:1! Asistence: Tomáš Kučera.

    Adam Kolář

    Branky a nahrávky: 5. Furch (Josefus), 17. Adam (Poruba), 21. Ječný (Heldák, Nestrašil), 26. Kašek (Josefus, Červený), 27. Ječný (Nestrašil, Adam), 40. Drahorád (Kašek, Heldák), 47. Nestrašil (Ječný), 59. Drahorád (Adam, Nestrašil) – 1. Březák (Kučera), 32. Havelka (Kučera, Weitz)


    HC Slavia Praha: Frodl (Dubský) -Valík, Novák, Čupa, Drahorád, Adam, Straka – Červený, Poruba, Kašek, Nestrašil (C), Heldák, Ječný, Vyskočil, Tejral, Josefus, Suda, Mareček, Furch
    HC Litvínov: Sklíba (Spěšný) – Moravec, Franc, Šesták, Březák, Brzek, Brejžek, Vostárek – Kučera, Havelka, Reichel, Weitz (C), Stříbrný, Bárdoš, Sklenička, Chmelař, Jícha, Šimeček

    Rozhodčí: Kika – Votroubec, Klouček
    bahis siteleri