Senec – Šaľa 2:0 (kon.) | Nové Mesto n/V – Dunajská Lužná 0:0 (kon.) | Sereď – B. Bystrica 2:0 (kon.)
Žilina B – Slovan Bratislava U21 4:1 (kon.) | Borčice – Pohronie 4:0 (kon.) | Bardejov – Teplička n. Váhom 2:1 (kon.)
MFK Zvolen – Haniska 3:1 (kon.) | Prešov – Poprad 1:0 (kon.) | R. Sobota – Spiš. N. Ves 1:0 (kon.)
L. Mikuláš – Lok. Košice 0:1 (kon.) | Nitra – Trnava 1:0 (kon.)
konec
FC Tatran Prešov
1:0 (1:0)
FK Poprad
sk Sobota 26.09.2015, 15:30 • 1. FC Tatran Prešov • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Žltú kartu dostáva Lukáč (FK Poprad).
     
    90
    Žltú kartu dostáva Huszárik (FK Poprad).
     
    Arbitri nadstavujú 2 minúty.
     
    88
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Keresteš, prichádza Kraľovič.
     
    86
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Zápotoka, prichádza Durkot.
     
    83
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Katona, prichádza Hruška.
     
    80
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Šuľa, prichádza Janigloš.
     
    76
    Šafranko sa teraz dostal do tutovky, vypálil medzi nohy Huszárika, ale ten jeho úmysel vystihol. Vzápätí arbiter píska offside.
     
    75
    Žltú kartu dostáva Zápotoka (FK Poprad).
     
    75
    Pekné prenesenie hry od Leška z ľava na pravú stranu, Katona sa dostal k lopte, snažil sa ešte niečo vymyslieť, no napokon skúsil strelu, tá ale neprešla cez presujúceho obrancu.
     
    74
    Šafranko potiahol útočnú akciu, spomalil a snažil sa prihrávať cez dieru v obrane Popradčanov, no loptu cez defenzívu neprepasíroval. K odrazenej lopte sa ešte dostal Dávid Leško, ale jeho pokus bol márny, keďže mieril vysoko nad bránu.
     
    71
    Voda si ukážkovo nabehol na vysoký pas za obranu, bol mierne potiahnutý za dres, no súboj ustál, dostal sa až k Huszárikovi, cez ktorého sa snažil prelobovať loptu a ani na dva krát si s hosťujúcim gólmanom nedokázal poradiť v súboji.
     
    68
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Tubonemi, prichádza Voda.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 328 divákov.
     
    65
    Žltú kartu dostáva Tubonemi (1. FC Tatran Prešov).
     
    64
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Palutka, prichádza Rams.
     
    61
    Rýchly protiútok Prešovu nevyšiel, Leško si síce skúšal vymeniť loptu so Šafrankom na ľavom krídle, ten ale volil spätný pas na os na Leška a ten už obrana hostí nemala problém prečítať a prekaziť tak akciu koňarov.
     
    60
    Na opačnej strane taktiež šanca pre domácich, ale aj tu bolo zakončenie veľmi nevydarené, keď Hector Tubonemi, ktorému stretnutie príliš nevychádza nedokázal loptu namieriť do priestoru brány Huszárika.
     
    59
    Poprad mal na kopačkách gól, keď skvele zakombinoval pred Talianovou svätyňou, v rozhodujúcom momente ale prišlo tragické zakončenie a Talian loptu podržal vo svojich rukách.
     
    58
    Opäť pri lopte Katona, ktorý na pravom krídle ukázal svoju rýchlosť, snažil sa pretlačiť cez obrancu, no v súboji spadol na zem, pýtal si faul, ale rozhodca mlčí.
     
    56
    Kerestešov oblučik na zadnú žrď hľadal vyskakujúceho Dzuríka, no pred ním vyboxoval ďaleko od brány Huszárik.
     
    52
    Fantastické zákroky Jozefa Taliana v bráne po sérií chýb svojich hráčov v poli. Hlavne Hector Tubonemi teraz zavaril svojmu mužstvu, no Talian ukázal, prečo je jednotka v bráne domáceho mužstva a ponechal vedenie svojmu tímu.
     
    50
    Ukážkový krížny pas medzi obranu od Leška na Tubonemiho, ten si loptu spracoval, postúpil do 16tky, no pred ním stihol odkopnúť na roh jeden z obrancov hostí.
     
    48
    Žltú kartu dostáva Bujňák (1. FC Tatran Prešov).
     
    45
    Prešov dal gól!
    Gól strelil KATONA. Krásna útočná akcia domácich, keď loptu na pravej strane potiahol Tubonemi, nasledoval pekný center cez 16tku hostí na ktorý vybiehalo viacero hráčov Popradu, no na loptu nedosiahli. Tá sa napokon dostala k voľnému Katonovi, ktorý už nemal problém zakončiť do odkrytej brány Popradu. 1:0 pre Tatran.
     
    44
    Pekný protiútok Prešova, na začiatku ktorého bol Peter Katona, posunul loptu cez 16tku na os, kde sa naťahovalo viacero hráčov, no lopta im preletela cez kopačky. K nej sa napokon dostal domáci kapitán Leško, sklepol jemne na Keresteša, no jeho pokus bol tragický a mieril takmer až k rohovej zástavke.
     
    37
    Leško (1. FC Tatran Prešov) nepremenil pokutový kop. Domáci kapitán to skúsil popri zemi na pravú stranu Huszárika, ten jeho úmysel ale špičkovo vystihol a loptu vykryl. Tá síce ešte zostala v hre, no hosťujúca defenzíva ju dokázala odohrať.
     
    36
    Vybojovaná penalta pre domácich, keď po mimoriadnom úsilí Katonu, ktorý padol po šľapáku v 16tke rozhodca pískol do píšťalky!
     
    36
    Bola nariadená penalta.
     
    28
    Zaujímavá akcia v 16tke domácich, keď cez kĺzačku jedného z domácich obrancov prepadol útočiaci Marko Lukáč, rozhodca ale nepískol a hosťujúci útočník iba neveriacky krútil hlavou. Mimoriadne sporná, no rozhodcom dobre posúdená situácia.
     
    22
    Hostia mali výhodu štandardky, k lopte sa postavil Bilas, ktorý chcel "Kuckovským" spôsobom prízemnou tvrdou strelou prekvapiť hráčov v múre aj samotného Taliana, no jeho pokus k bráne nepreplachtil.
     
    18
    Žltú kartu dostáva Šuľa (FK Poprad) za kĺzačku na Tubonemiho.
     
    18
    Krásny rýchly protiútok Tatrana, na začiatku ktorého bol Tubonemi, ten bol ale sfaulovaný, no výhoda od hlavného arbitra ponechala domácich pri lopte. Katona potiahol loptu dopredu, odolal telom pressingu hostí, poslal loptu na Keresteša, ten ešte posunul naľavo na Leška, ktorého strelecký pokus bol stečovaný a Huszárik ho skryl do svojho náručia.
     
    16
    Gólová akcia aj na druhej strane, keď dlhý pas od Barteka sklepol hruďou Šafranko Tubonemimu, ten si loptu potiahol na os na svoju ľavačku, skúsil natiahnuť Huszárika, no jeho pokus mieril tesne vedľa ľavej žrde.
     
    14
    Hostia si vytvorili prvú vážnu gólovú príležitosť, Lukáč takmer sklepol strieľanú prihrávku z pravej strany do brány Taliana, ten sa ale natiahol a vykryl jeho pokus.
     
    13
    Katona teraz dostal krásny pas za obranu do voľného priestoru, loptu si spracoval, no tá mu napokon jemne odskočila a nevysoký playmaker už nedokázal loptu skrotiť.
     
    11
    Ukážkový pas sprava predviedol Petko, ktorý poslal oblúčik pred bránu hostí, tam vyskakoval Šafranko, no na loptu nedosiahol.
     
    4
    Pekne zahraný roh Prešova, na ktorý vyskočil najvyššie Šafranko, poslal hlavičku na Huszárika, no ten s jeho pokusom nemal najmenšie problémy.

    Pavol Berka

    Branky: 45. Katona

    Karty:   48. Bujňák (PRE), 65. Tubonemi (PRE) – 18. Šuľa (PPD), 75. Zápotoka (PPD), 90. Huszárik (PPD), 90+2. Lukáč (PPD)

    Neproměněná penalta: 37. Leško (PRE), mimo


    FC Tatran Prešov: Talian – Bujňák, Petko, P. Jacko, Tubonemi (68. Voda), Leško (C), Dzurík, Šafranko, Katona (83. Hruška), Keresteš (88. Kraľovič), Bartek
    Náhradníci: Ferenc – Mikluš, Štefančík, Voda, Kraľovič, Hruška, Maník

    FK Poprad: Huszárik (C) – Jurčo, Palša, Tropp, Ferenc, Lukáč, Šuľa (80. Janigloš), Bilas, Palutka (64. Rams), Zápotoka (86. Durkot), Ujčík
    Náhradníci: Durkot, Janigloš, Biskup, Rams, Malec

    Rozhodčí: Sedlár – Vorel, Ádám

    Diváci: 328
    bahis siteleri