Montreal – Detroit 4:1 (kon.) | Ottawa – Nashville 3:4 (1:2 po s.n.) | Tampa – Buffalo 2:1 (kon.)
Florida – Dallas 2:4 (kon.) | Pittsburgh – Toronto 2:1 (kon.) | Washington – Carolina 4:1 (kon.)
NY Islanders – San Jose 6:3 (kon.) | Chicago – Columbus 4:1 (kon.) | Calgary – Edmonton 2:5 (kon.)
Arizona – Boston 3:5 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 1:2 (po pr.) | Winnipeg – St. Louis 2:4 (kon.)
konec
Calgary Flames
2:5 (0:1, 1:1, 1:3)
Edmonton Oilers
Neděle 18.10.2015, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Connor MCDAVID - 2:5
     
    56:20
    Edmonton právě vstřelil branku!
    CONNOR MCDAVID využívá přesilovou hru a posílá Edmonton Oilers zpět do tříbrankového vedení!! Taylor Hall zvedl hlavu a skvělou přihrávkou našel na vzdálenější tyči volného Connora McDavida, který z blízkosti zamířil přesně pod břevno. Asistence: Taylor Hall, Andrej Sekera.
    David JONES - 2:4
     
    50:14
    Calgary právě vstřelilo branku!
    DAVID JONES střílí druhý gól v dnešním utkání a nádhernou střelou snižuje na 2:4 z pohledu Calgary Flames!! David Jones nabral na pravé straně rychlost a po přihrávce Dennise Widemana vymetl střelou z kruhu pro vhazování přesně pravé horní roh brány. Asistence: Dennis Wideman.
    Nail JAKUPOV - 1:4
     
    42:59
    Edmonton právě vstřelil branku!
    NAIL JAKUPOV posílá Edmonton Oilers do tříbrankového vedení a Calgary Flames působí v úvodu třetí třetiny jako opařené!! Benoit Pouliot našel přesnou přihrávkou přes šířku ledové plochy Naila Jakupova, který střelou po ledě zamířil přesně k pravé tyči. Asistence: Benoit Pouliot, Connor McDavid.
    Taylor HALL - 1:3
     
    40:25
    Edmonton právě vstřelil branku!
    TAYLOR HALL zvyšuje krátce po začátku třetí třetiny na 3:1!! Oscar Klefbom nahodil puk z pravé strany před bránu, kde jeho střelu usměrnil mezi betony Jonase Hillera hostující Taylor Hall. Asistence: Oscar Klefbom, Matt Hendricks.
    Connor MCDAVID - 1:2
     
    36:31
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Mladíček CONNOR MCDAVID střílí krásný gól a v závěru druhé třetiny vrací Edmontonu Oilers zpět ztracené vedení!! Nail Jakupov fantasticky načasoval přihrávku do jízdy na Connora McDavida, který z pravého kruhu pro vhazování zamířil skvělou diagonální střelou ke vzdálenější levé tyči nad vyrážečku Jonase Hillera. Asistence: Nail Jakupov.
    David JONES - 1:1
     
    25:07
    Calgary právě vstřelilo branku!
    DAVID JONES vyrovnává na 1:1!! Dennis Wideman tvrdě vypálil od modré čáry a jeho střelu těsně před brankovištěm skvěle tečoval David Jones. Sražený puk poté zamířil mezi betony Cama Talbota, který nedokázal včas zareagovat a puk doklouzal za jeho záda. Asistence: Dennis Wideman, Michael Ferland.
    Ryan NUGENT-HOPKINS - 0:1
     
    12:59
    Edmonton právě vstřelil branku!
    RYAN NUGENT-HOPKINS posílá Edmonton Oilers do vedení!! Eric Gryba tvrdě vypálil od modré čáry a Jonas Hiller jeho následnou střelu vyrazil pouze k Ryanu Nugentovi-Hopkinsovi, který puk dorazil do prázdné brány. Asistence: Eric Gryba, Taylor Hall.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 26. Jones (Wideman, Ferland), 51. Jones (Wideman) – 13. Nugent-Hopkins (Gryba, Hall), 37. McDavid (Jakupov), 41. Hall (Klefbom, Hendricks), 43. Jakupov (Pouliot, McDavid), 57. McDavid (Hall, Sekera)


    Calgary Flames: Hiller (Ramo) – Kulak, Engelland – Russell (A), Wideman – Giordano (C), Hamilton – Raymond, Jooris, Bollig – Ferland, Stajan, Jones – Bennett, Backlund, Frolík – Gaudreau, Monahan (A), Hudler.
    Edmonton Oilers: Talbot (Nilsson) – Reinhart, Gryba – Schultz, Klefbom – Sekera, Fayne – Klinkhammer, Letestu, Gazdic – Korpikoski, Lander, Purcell – Pouliot, McDavid, Jakupov – Hall (A), Nugent-Hopkins (A), Hendricks (A).

    Rozhodčí: Greg Kimmerly, Gord Dwyer – Darren Gibbs, Vaughan Rody
    bahis siteleri