Košice – Skalica 2:1 (po pr.) | Orange 20 – Trenčín 0:3 (kon.)
po prodl.
HC Košice
2:1 (0:0, 1:1, 0:0 - 1:0)
HK Skalica
sk Úterý 27.10.2015, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:52 DUDÁŠ - 2:1
     
    63:52
    Košice dali gól!
    Teraz už ale gól padol, pre Skalicu je to smolný moment, keďže domáci sa presadili len minútu pred koncom predĺženia. Hrdinom stretnutia sa stal MARTIN DUDÁŠ, ktorý zodvihol ruky nad hlavu.
    34:11 Dalibor BORTŇÁK - 1:1
     
    34:11
    Košice dali gól!
    Veľmi pekná akcia Košíc, Hrnka vyhral buly na modrú čiaru, kde Šedivý ešte prihral voľnému DALIBOROVI BORTŇÁKOVI, ktorý strelou švihom do protipohybu Romančíka nedal gólmanovi Skalice šancu na zákrok. Asistencie: Eduard Šedivý.
    24:40 René ŠKOLIAK - 0:1
     
    24:40
    Skalica dala gól!
    Teraz ale prišla fáza zápasu, kedy Skalica negovala moje slová a na súpera vyvinula veľký tlak, ktorý pramenil do prvého gólu. Presadil sa RENÉ ŠKOLIAK, ktorý tak zúročil presilovú hru. Asistencie: Lukáš Klíma, Miroslav Ďurák.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 35. Bortňák (Šedivý), 64. Dudáš – 25. Školiak (Klíma, Ďurák)


    HC Košice: Halász (Riečický) – Macejko, Dudáš, Chovan, Deyl, Šedivý, Pavúk, Cebák – Bartoš (A), Lelkeš, Lapšanský – Bartánus (C), Češík, Bicek (A) – Hrnka, Suja, Šoltés – Bortňák, Jenčík, Boltun, Hričina.
    HK Skalica: Romančík – Ďurák, Polata, Opalek, J. Novák, Barák, Zukal, Rožník – Lantoš, Školiak, Studenič – Klíma, Brendl, Komínek – Brodek, Jass, Bezúch – Kovalovský, Mickievics, Korytko

    Rozhodčí: Snášel – Gavalier, Smrek
    bahis siteleri