Čeljabinsk – Soči 5:3 (kon.) | Nižněkamsk – Jaroslavl 4:3 (kon.) | Jokerit – Chanty-Mansijsk 6:1 (kon.)
Riga – Jekatěrinburg 5:4 (po pr.)
konec
Traktor Čeljabinsk
5:3 (3:0, 2:3, 0:0)
HK Soči
Čtvrtek 29.10.2015, 15:00 • Yunost Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:15
    Danil Gubarev se hned zapojil do útočné akce, a krásnou přihrávkou našel mezi kruhy Popova. Ten byl při zakončení faulován Alexejem Semjonovem, který je vyloučený! Traktor tak bude mít k dispozici necelé dvě minuty před koncem přesilovou hru!
     
    55:52
    Velká šance pro hostující celek! Na trestnou lavici míří domácí Danil Gubarev, a Soči má čtyři minuty před koncem přesilovou hru!
     
    51:24
    Velká komplikace pro Soči! Na trestnou lavici míří Jegor Morozov, který podrazil za brankou domácích Gubareva, a Čeljabinsk si zahraje přesilovou hru!
     
    48:08
    Hostující Soči mělo v útočném pásmu velký tlak, který vyústil ve vyloučení! Na trestnou lavici odchází Arťjom Penkovskij!
     
    36:24
    Teď však bude mít Traktor možnost se dostat zpět do vedení! Kručinin byl podražený Jegorem Mozorovem, který odchází na dvě minuty na trestnou lavici!
     
    34:16
    Další komplikace pro domácí celek! Na trestnou lavici usedá obránce Arťjom Borodkin, který nedovoleným způsobem poslal k zemi Nikolaje Žerděva!
     
    22:07
    Další přesilovou hru si zahraje domácí celek! Na trestnou lavici odchází za podražení Pjotr Sčastlivij!
     
    06:17
    Velmi povedené střídání třetí formace Traktoru však pokračovalo. U modré čáry navíc fauloval Andrej Kosticyn, a je z toho přesilová hra pro Traktor!
     
    02:25
    Tentokrát se však domácímu Traktoru nepodařilo projít do útočného pásma. Rozhodčí však následně přerušil hru, neboť bude vyloučen jeden z domácích hráčů. Na trestnou lavici míří Rybakov.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 17. Pervyšin (Osnovin, Růžička), 17. Popov (Glinkin), 18. Kokujov (Rybakov), 38. Osnovin (Jakucenja, Novák), 38. Martjonov (Kokujov, Chlystov) – 34. Ljuduchin, 34. Kosticyn (Krikunov), 35. Pajgin (Krikunov)


    Traktor Čeljabinsk: Demčenko (Danilšin) – Quint (C), Borodkin, Martjonov, Chlystov, Novák, Pervyšin, Petrov (A) – Pestunov (A), Popov, Glinkin – Čistov, Penkovskij, Kručinin – Osnovin, Růžička, Jakucenja – Gubarev, Rybakov, Kokujov – Afonasjevskij
    HK Soči: Barulin (od 17.Gavrilov) – Wilson, Pajgin, Šviděnko (A), Semjonov (C), Bernackij, Mamašev – Krikunov, Ignatuškin (A), Kosticyn – Morozov, Maxwell, Skačkov – Warn, Sčastlivij, Anisin – Jakubov, Žerděv, Kazionov
    bahis siteleri